- Konu Sahibi mysteryblabla
Doğrudur kolay değil 6 8 saat dinlemek bende en azından 6 saat dinlemeye çalışacağım başka işlerle mesgul olurken dinlesem olurmubekliyorum haberlerini ben dinleyemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğrudur kolay değil 6 8 saat dinlemek bende en azından 6 saat dinlemeye çalışacağım başka işlerle mesgul olurken dinlesem olurmubekliyorum haberlerini ben dinleyemiyorum
Önizleme yap sonra kaydet canımSoyle yaziyo mailde
eklere bakacaksınÖnizleme yap sonra kaydet canım
Canım dosya kadınlar kulubu mesaj sayfasından yada bu sayfadan link olarak atılmıyor... ben dosyayı isteyen arkadasların şahsi mail adresine gönderiyorumSoyle yaziyo mailde
uyurkende dinlenebiliyormus arkadasım iş yaparkendeDoğrudur kolay değil 6 8 saat dinlemek bende en azından 6 saat dinlemeye çalışacağım başka işlerle mesgul olurken dinlesem olurmu
Sevindim Sağol etkilenmeye başladım 2. Günüm oldugu haldeuyurkende dinlenebiliyormus arkadasım iş yaparkende
burdan yazdıgın maile cevap vermiştim canım ben dün telkini atmamıstım söz veren arkadasa atmıstım :) bugün sana attımSoyle yaziyo mailde
Söz veren benimmmmmm:) konuşanda benimmmm maildennn:)burdan yazdıgın maile cevap vermiştim canım ben dün telkini atmamıstım söz veren arkadasa atmıstım :) bugün sana attım
saha önce yazdıgım bir yazı vardı burda bilmiyorum belki denk gelmiş okumussundur.. ben bi kaç gün dinledim bir gece kendimi kafamdaki şeyleri resetledim ogün keyfim yerindeydi bi sıkıntım yoktu uzandım yataga taktım kulaklıgı sadce kendimi müziğe verdim biraz dinledim bi anda boğazlarımdan göğüslerime dogru damarlarda çekilme hissettim yanma karıncalanma hıssettim elimi göğüsüme attım damarlarım şiş gibi geldi bişeyler çekiliyordu sanki korktum kulaklıgı çıkardım sonrada bir daha dinlemedim ... bu olan olay psikolojik miydi yoksa etki mi ediyordu o an hiç bir fikrim yokSevindim Sağol etkilenmeye başladım 2. Günüm oldugu halde
evet dün sana atmıstım diğer arkadasa atmamıstım dosyayı bugünde o arkadasa yolladım ... bakalım o da paylasım yapacak mıSöz veren benimmmmmm:) konuşanda benimmmm maildennn:)
tabiki kesinlikle inanmakla alakası var benim göğüslerimde ağrımaya başladı bu büyüme belirtisi hissediyorum inşallah yazacağım farklarısaha önce yazdıgım bir yazı vardı burda bilmiyorum belki denk gelmiş okumussundur.. ben bi kaç gün dinledim bir gece kendimi kafamdaki şeyleri resetledim ogün keyfim yerindeydi bi sıkıntım yoktu uzandım yataga taktım kulaklıgı sadce kendimi müziğe verdim biraz dinledim bi anda boğazlarımdan göğüslerime dogru damarlarda çekilme hissettim yanma karıncalanma hıssettim elimi göğüsüme attım damarlarım şiş gibi geldi bişeyler çekiliyordu sanki korktum kulaklıgı çıkardım sonrada bir daha dinlemedim ... bu olan olay psikolojik miydi yoksa etki mi ediyordu o an hiç bir fikrim yok
2 gün çok erken ama belirti için regl dönemin yaklaşmıs olabilir mitabiki kesinlikle inanmakla alakası var benim göğüslerimde ağrımaya başladı bu büyüme belirtisi hissediyorum inşallah yazacağım farkları
1 hafta oldu regl biteli bende anlamadım göğsüm ağrıyor sadece2 gün çok erken ama belirti için regl dönemin yaklaşmıs olabilir mi
hımmm bakalım canım bende bekliyorum sendeki gelişmelerini :)1 hafta oldu regl biteli bende anlamadım göğsüm ağrıyor sadece
Aynen canım hadi bakalım :)))hımmm bakalım canım bende bekliyorum sendeki gelişmelerini :)
Banada gönderir misiniz pleaseeeevet dün sana atmıstım diğer arkadasa atmamıstım dosyayı bugünde o arkadasa yolladım ... bakalım o da paylasım yapacak mı
Ptesi göndereyim canımBanada gönderir misiniz pleaseee
Tamam canım merakla bekliyorum. Çoook teşekkür ederim şimdidenPtesi göndereyim canım