• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri göğüs büyütme garantili kızlaar teklin ile göğüs büyütme

Kızlar bende reglden sonra bir tık yok.. Agri sizi da yok gunde 6 saat dinliyorum uyumadan aciyorum kısık seste uyuyorum sonra acaba sesi mi acmam gerek? Bi arkadaş sesi az olsa da olur demisti diye hatirliyorum yanlis mi yapiyorum acaba ?? Lutfen yardimmm .:(

Kızlar bende reglden sonra bir tık yok.. Agri sizi da yok gunde 6 saat dinliyorum uyumadan aciyorum kısık seste uyuyorum sonra acaba sesi mi acmam gerek? Bi arkadaş sesi az olsa da olur demisti diye hatirliyorum yanlis mi yapiyorum acaba ?? Lutfen yardimmm .:KK43:
Okuduğuma göre senin duyabileceğin kadarıyla olursa yeterliymiş

Kızlar bende reglden sonra bir tık yok.. Agri sizi da yok gunde 6 saat dinliyorum uyumadan aciyorum kısık seste uyuyorum sonra acaba sesi mi acmam gerek? Bi arkadaş sesi az olsa da olur demisti diye hatirliyorum yanlis mi yapiyorum acaba ?? Lutfen yardimmm .:KK43:
burda tek dinleyen sen oldun canım bu telkini sende de bişey yoksa desene bu yoluda kaldırıp çöpe atıcaz

Telkin kullananlar durumlarını paylaşsalar... O kadar kişiye ulaştırdık telkini alan bir daha sayfaya uğramadı...Paylaşım yapalım kızlar..

Kızlar telkini atıcam ama bir şartım var... attığım arkadaşlar durumlarını paylaşacaklar... olumlu ya da olumsuz ... Çünkü o kadar kıza gönderdik bu telkini kimse bir daha sayfaya dönüp bakmadı
Sen yeterki at canım :) her haftada yazarım gelişmeleri :) ben inanıyorum çünkü bu konulara

Back