- 4 Mart 2016
- 366
- 171
- Konu Sahibi mysteryblabla
Evet kızlar telkini baya bi arkadasa ulaştırdık kullanan dinleyen yok mu aranızda paylaşımlar durmus :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki gönderdimm bizi de bilgilendirirseniz cok sevinirim gerçekten:))Heey lütfen banada gönderirmısınız gmail ; qwe191027@gmail.com lütfen
Okuduğuma göre senin duyabileceğin kadarıyla olursa yeterliymişKızlar bende reglden sonra bir tık yok.. Agri sizi da yok gunde 6 saat dinliyorum uyumadan aciyorum kısık seste uyuyorum sonra acaba sesi mi acmam gerek? Bi arkadaş sesi az olsa da olur demisti diye hatirliyorum yanlis mi yapiyorum acaba ?? Lutfen yardimmm .
burda tek dinleyen sen oldun canım bu telkini sende de bişey yoksa desene bu yoluda kaldırıp çöpe atıcazKızlar bende reglden sonra bir tık yok.. Agri sizi da yok gunde 6 saat dinliyorum uyumadan aciyorum kısık seste uyuyorum sonra acaba sesi mi acmam gerek? Bi arkadaş sesi az olsa da olur demisti diye hatirliyorum yanlis mi yapiyorum acaba ?? Lutfen yardimmm .
Günde altı ile sekiz saat diyorlar 21 gün boyınca aksatmadanBunu ne kadar dinliycez günde
İse yaradı mi acabaTamam canım teşekkür ederim yarın baslayip gelişmeleri buradan yazarım :)
Bende merak ediyorum canım, işe yaradı mı? Bilgi verirseniz sevinirim denemek isterimİse yaradı mi acaba
Sen yeterki at canım :) her haftada yazarım gelişmeleri :) ben inanıyorum çünkü bu konularaKızlar telkini atıcam ama bir şartım var... attığım arkadaşlar durumlarını paylaşacaklar... olumlu ya da olumsuz ... Çünkü o kadar kıza gönderdik bu telkini kimse bir daha sayfaya dönüp bakmadı
tamamdır gönderildi telkin :)Sen yeterki at canım :) her haftada yazarım gelişmeleri :) ben inanıyorum çünkü bu konulara
geldi teşekkürler :))tamamdır gönderildi telkin :)
Teşekkürler :) öncelikle çok inançlı olmak gerekiyor ne kadar inanırsanız o kadar iyi olur sizin için :) bu arada sen atar atmaz başladım akşama kadar dinlerim artıktamamdır gönderildi telkin :)
bekliyorum haberlerini ben dinleyemiyorumTeşekkürler :) öncelikle çok inançlı olmak gerekiyor ne kadar inanırsanız o kadar iyi olur sizin için :) bu arada sen atar atmaz başladım akşama kadar dinlerim artık