Göğüs büyütme fiyat?

Teşekkür ederim. Cahil cühela bir insan değilim. 40 kusur yaşında yüksek lisans mezunu iki çocuklu bir insanım. Sadece ayrıntı yazmaya gerek görmedim. Türkiye'de her şeye zam geldi, Bilginiz olmayabilir. Keşke Dediğiniz fiyatlar geçerli olsaydı. Umarım geldiğinizde hayal kırıklığı yaşamazsınız. Ben dr un eline para vermedim, kimseye para vermedim. Sadece fiyatı konuştum. Ön bilgi aldım, Ben bütün tıbbi prosedürleri biliyorum zaten, Heyet raporu vs hepsine vakıfım.Yanlış bilmiyorum, Balthazar hesaplamaları ve sağlık bakanlığının verdiği oranlara kadar bilgi ve fikir sahibiyim. Kendinizi yormayın, Kolay gelsin ve geçmiş olsun tekrar.

Son düzenleme:
yanl
Teşekkür ederim. Cahil cühela bir insan değilim. 40 kusur yaşında yüksek lisans mezunu iki çocuklu bir insanım. Sadece ayrıntı yazmaya gerek görmedim. Türkiye'de her şeye zam geldi, Bilginiz olmayabilir. Keşke Dediğiniz fiyatlar geçerli olsaydı. Umarım geldiğinizde hayal kırıklığı yaşamazsınız. Ben dr un eline para vermedim, kimseye para vermedim. Sadece fiyatı konuştum. Ön bilgi aldım, Ben bütün tıbbi prosedürleri biliyorum zaten, Heyet raporu vs hepsine vakıfım.Yanlış bilmiyorum, Balthazar hesaplamaları ve sağlık bakanlığının verdiği oranlara kadar bilgi ve fikir sahibiyim. Kendinizi yormayın, Kolay gelsin ve geçmiş olsun tekrar.
yanlis biliyorsun ve israr ederek herhangi bir ispatin olmadan faturan olmadan israrini surduyorsun. devlet hastanelerinde sgk olmasa bile ameliyat ucretleri cok dusuktur.
devlet hastanesinde 10.000 TL ye olabilecegin bi ameliyat yok canim
google da ttb 2020 ameliyat ucretleri 2020 ttb diye arasan ulasirsin tum amelioyat listesi fiyatlarina ben ekliyorum linki senin icin.
yakin zamanda kuzenim artroskopik cerrahi oldu ucretli Kartal Egitim Arastirma hastanesinde ucretli hersey dahil 3200 TL odedi. sigortasi olmadan ustelik 2 gece hastanede yatti. devlet hastanesi fiyatlari cok uygundur ama sira beklemen lazim listeye giriyorsun ve ozel ilgi yok tabi. normal prosedur isliyor.

Arkadaşım bir de psikiyatra görün. Bu neyin ısrarıdır yahu ? Niye uzatıyorsun ? Hayatımda ilk defa ameliyat olmuyorum. Dr un tirtine göre değişir. Rica ediyorum artık uzatma..Bu kadar takıntılı olma. Hoşçakal.

X