- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
Hemmen açıklıyorum şekerim emriniz olur cubur arkadaşımızın konusunu muhakkak okumuşsunuzdur kendisi de pekçok defa yazmış zaten nerdeyse hiç meme dokum yoktu demiş ve Sevgili Naci Çelik doktor, ona damla protez uygun görüp damla protez kullandı ve fotoğraflarından da görülüyor ki cuburun harikulade göğüsleri var ki benim forumda en çok beğendiğim göğüslerden bir tanesi onundur..Bana gelince benim de göğüslerim çok küçüktü 75 a yı bile doldurmuyordu göğsümün üstleri de bomboştu ve bende de damla protez var ve dolu dolu göğüs dekoltem oldu.Yani burdan şu anlaşılıyor ki damla protez meme dokusu olmayanlara da çok güzel oluyormuş, sevgiler
eğer göğüs yapısı müsaitse, yani meme dokusu mevcutsa, damla protez uygun biliyorsunuz ki, hiç göğüs dokusu olmayan birine damla takılırsa ne olur, lütfen onu da açıklayın ki, yeni yapacakların aklı karışmasın, herkes kendi protezini, şeklini şemalini övmek için değil, doğru vücut için hangi protez uygunsa onu söylemek için burada, yardımcı olacaksanız eğer bu pencereden cevap verin lütfen, benim gibi, göğüs dokusu 0 olan birine damla olur muydu acaba, doğal olarak yuvarlak protez takıldı, dümdüz hiç olmayan göğüslerim 1,5 ay olmasına rağmen, gerçek meme kadar doğal ve yumuşak, eminim 1 sene geçince ameliyat olduğumu kime söylesem inanmayacak,
çünkü doktorum benim vücuduma en uygun boy, şekil, marka protezi özenle seçip, uyguladı,