- 14 Ocak 2014
- 276
- 75
- 68
- 34
İnşallah herşey istediğin gibi olur cnm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin kuzum :) herkesin gönlüne göre sorunsuz olsun. Ameliyattan önce desteklerinize ihtiyacım olucaaaaaaak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah herşey istediğin gibi olur cnm :)
Canımm sağol evet izler hızla iyileşiyor ilk günlere göre inanılmaz bir değişim var. Seninde çok güzel göğüslerin ve belli belirsiz izlerin olacak inş.
Amin canım benim. Valla ameliyat günü yaklaşıyor bana çok bilgi verdin destek oldun sen ameliyatdan önce de desteklerine ihtiyacım olucak :26:
Ne demek canım ne zaman istersen. O günleri çok iyi bilirim ama korkacak bir şey yokmuş onu gördüm sende korkma. Ameliyat tarihi aldınmı?
Evet canım bu ay sonuna verdi doktorum ameliyatımı :) Çok teşekkür ederim tekrardan desteklerin için. :) Ağrıların geçti mi artık? yan yatabiliyormusun kaçıncı günden sonra yan yatabiliyordun? :26:
Ağrılar geçeli çok oldu Zaten öyle günlerce ağrı çekmiyorsun hareket etmekte zorlanıyorsun daha çok aslında. Ben 1 hafta sonunda araba kullanmaya başladım 20. gün yan yatmaya başladım. Vücut sana neyi yapmaman gerektiğini söylüyor zaten. Ben koltuk altı olduğum için şişler rahatsız ediyordu o yüzden yan yatamadım. senin için bu süre daha kısa olabilir.
Aaaaa süper canım benim de 1 hafta sonra işe gitmem gerekecek çünkü oturarak yaptığım için sıkıntı olmaz sanırım değil mi?
Amin kuzum :) herkesin gönlüne göre sorunsuz olsun. Ameliyattan önce desteklerinize ihtiyacım olucaaaaaaak
Amin inşallah.. Ameliyattan öncede sonrada yanındayız canım istediğin zaman konuşurz ben hep buralardayım :)
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 29.04.2014 tarihinde Ankara'da Volkan Tayfura ameliyat oldum. Volkan bey güler yüzlü anlayışlı vede çok kibar biri ben hem göğüs büyütme ameliyatı oldum hemde geçirdiğim bir kaza sonucu dikiş izlerim vardı bacağımda vücudumdan yağ alıp bacağıma enjekte ederek izlerimide büyük oranda düzeltti. İlk 3gün biraz zorlu geçti fakat direnler çıktıkdan sonra çok daha rahattım 4.günden sonra ağrı kesici kullanmadım ve hızlı bi iyileşme başladı şuanda fırsat buldukça masaj yapmaya çalışıyorum. Ayrıca sizlerede çok teşekkür ediyorum üye olmadan öncede burdaki konuları sürekli takip ediyordum sayenizde bi çok bilgi edindim Volkan beyin isminide burda yapılan paylaşımlardan okumuştum. Aynaya baktığım zaman yaşadığım mutluluğu tarif edemem gerçekten özgüvenim eskisinden çok daha fazla. Volkan beye nekadar teşekkür etsem az iyiki onu tanımışım aynalara gülümseyerek bakmak çok güzel :))
Ameliyat bilgilerime gelince natrelle (allergan) marka yuvarlak sol göğsüm 295cc sağ göğsüm 275cc koltuk altından ameliyat oldum.
Canım sanırım istanbulda oturuyorsun sen ne zaman döndün ankaradan istanbula ben de ankarada oturmuyorum çünkü.
cnm ben yurtdışındayım ameliyat olduktan 2hafta sonra dönüş yaptım..
Tşk ederim haklısın ameliyat olduktan sonra anladım bende gerçekten yaşamadan bilinmiyomuş.. Antibiyotikleri aksatmadan aldım ve bitirdim fakat ağrı kesicileri ağrım yokken almaya gerek duymadım sormakta aklıma gelmedi açıkcası henüz yeni sayılırım 1ay oldu ama şimdiye kadar bi sorun yaşamadım bundan sonrada yaşamam umarım :)
masajlarını ihmal etme. masaj çok çok önemli. sütyen alırken mutluluktan öleceğin anlar diliyorum sana da. ben bugün altım 2 tane. günümü renklendirdiler. :) sağlıcakla kal!
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 29.04.2014 tarihinde Ankara'da Volkan Tayfura ameliyat oldum. Volkan bey güler yüzlü anlayışlı vede çok kibar biri ben hem göğüs büyütme ameliyatı oldum hemde geçirdiğim bir kaza sonucu dikiş izlerim vardı bacağımda vücudumdan yağ alıp bacağıma enjekte ederek izlerimide büyük oranda düzeltti. İlk 3gün biraz zorlu geçti fakat direnler çıktıkdan sonra çok daha rahattım 4.günden sonra ağrı kesici kullanmadım ve hızlı bi iyileşme başladı şuanda fırsat buldukça masaj yapmaya çalışıyorum. Ayrıca sizlerede çok teşekkür ediyorum üye olmadan öncede burdaki konuları sürekli takip ediyordum sayenizde bi çok bilgi edindim Volkan beyin isminide burda yapılan paylaşımlardan okumuştum. Aynaya baktığım zaman yaşadığım mutluluğu tarif edemem gerçekten özgüvenim eskisinden çok daha fazla. Volkan beye nekadar teşekkür etsem az iyiki onu tanımışım aynalara gülümseyerek bakmak çok güzel :))
Ameliyat bilgilerime gelince natrelle (allergan) marka yuvarlak sol göğsüm 295cc sağ göğsüm 275cc koltuk altından ameliyat oldum.
hayırlı olsun canım :) resim ekledin mi merak ettim :)
Ayy evet canım inşallah Senin benden önceymiş hadi bakalım artık bana yardımcı olursun deneyimlerinle doktorun kim canım? Kaç cc nerden olacaksın biraz bilgilendirir misin? Benim doktorum Volkan tayfur 250-300 cc arası olucak doktorum karar vericek ona bıraktım ben :) mod. profil meme altı kesisi olucak bide.
Burdaki yorumları okudukça zaman geçmiyor ya olayım artık of