• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüs büyütme ameliyatım :)

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 29.04.2014 tarihinde Ankara'da Volkan Tayfura ameliyat oldum. Volkan bey güler yüzlü anlayışlı vede çok kibar biri ben hem göğüs büyütme ameliyatı oldum hemde geçirdiğim bir kaza sonucu dikiş izlerim vardı bacağımda vücudumdan yağ alıp bacağıma enjekte ederek izlerimide büyük oranda düzeltti. İlk 3gün biraz zorlu geçti fakat direnler çıktıkdan sonra çok daha rahattım 4.günden sonra ağrı kesici kullanmadım ve hızlı bi iyileşme başladı şuanda fırsat buldukça masaj yapmaya çalışıyorum. Ayrıca sizlerede çok teşekkür ediyorum üye olmadan öncede burdaki konuları sürekli takip ediyordum sayenizde bi çok bilgi edindim Volkan beyin isminide burda yapılan paylaşımlardan okumuştum. Aynaya baktığım zaman yaşadığım mutluluğu tarif edemem gerçekten özgüvenim eskisinden çok daha fazla. Volkan beye nekadar teşekkür etsem az iyiki onu tanımışım aynalara gülümseyerek bakmak çok güzel :))
Ameliyat bilgilerime gelince natrelle (allergan) marka yuvarlak sol göğsüm 295cc sağ göğsüm 275cc koltuk altından ameliyat oldum.

geçmiş olsun ve gözün aydın. bu mutluluğu iyi bilirim. aynaya baktığımda yaşadığım mutluluğu tarif edemem ben de. yaşamayan bilemez!
ağrın olmasa da ağrı kesiciyi bitirene kadar içmeliydin. aksi gerekseydi doktor ağrın olduğu zaman iç sonra bırak derdi.

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun :) ben de 4 gün önce ameliyat oldum. Meme altı, yuvarlak mentor, sol 350 sağ 325.şuan memelerim çok gergin ve şişler.meme arası bile gergin ve şiş.füze gibi ve ayrık duruyorlar.ilk günler sizde de mi böyleydi.ne zaman şişler inip gerginlik geçiyor ve meme arası denen şey oluşmaya başlıyor? Seninki ilk güne oranla şuan nasıl görünüyor?

Sağol cnm sanada geçmiş olsun :) bende ilk hafta oldu gerginlik hissi ikinci hafta daha rahattim benim daha yeni yeni oluştu cnm ilk güne oranla şöyle anlatim artık füze gibi durmuyolar gerginlik hissi tamamen kayboldu ve kendi tenim gibi yumuşak olmaya başladılar masajında etkisiyle.. sadece sabahları ilk uyandığımda biraz sertler sonra geçiyo hareket etmekte hiç bi sıkıntım yok şükür ben şuandaki hallerindende memnunum hiç kimse anlamadı ameliyat olduğumu göğüslerin nasıl bukadar büyümüş diyolar bende bişey çaktırmıyorum :sly:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçmiş olsun ve gözün aydın. bu mutluluğu iyi bilirim. aynaya baktığımda yaşadığım mutluluğu tarif edemem ben de. yaşamayan bilemez!
ağrın olmasa da ağrı kesiciyi bitirene kadar içmeliydin. aksi gerekseydi doktor ağrın olduğu zaman iç sonra bırak derdi.

Tşk ederim haklısın ameliyat olduktan sonra anladım bende gerçekten yaşamadan bilinmiyomuş.. Antibiyotikleri aksatmadan aldım ve bitirdim fakat ağrı kesicileri ağrım yokken almaya gerek duymadım sormakta aklıma gelmedi açıkcası henüz yeni sayılırım 1ay oldu ama şimdiye kadar bi sorun yaşamadım bundan sonrada yaşamam umarım :)

Canım bende kesin memealtı düşünüyodum ama sonra koltukaltının izbakımından daha iyi olduğuna karar verdim benim izlerimi şuanda bile söylemeden kimse fark etmediki henüz birinci ayındayım tabiki izler var ama kimse koltukaltına okadar dikkatle bakmıyo ancak ameliyat olduğumu söylediğimde fark ediyolar tek sorun hareket ederken biraz dikkat etmen gerek yinede karar senin azda olsa bi iz kalıcak sonuçta içindeki sesi dinle derim ben o iz koltukaltında kalsamı daha çok rahatsız eder meme altındamı ben öyle yaptım ;)

Canım evet haklısın ben de memealtı olucam ama koltukaltı izleri de gerçekten hiç gözükmüyor, görünüş açısından çok rahat. Umarım meme altı izi de bir süre sonra görünmez olabilir :)

Attiscim süper izlerin yaa :) birkaç ay sonra görünmez hale gelecekler benceeeee :42: Darısı başıma canımmmm :54:

Canımm sağol evet izler hızla iyileşiyor ilk günlere göre inanılmaz bir değişim var. Seninde çok güzel göğüslerin ve belli belirsiz izlerin olacak inş.

Canım evet haklısın ben de memealtı olucam ama koltukaltı izleri de gerçekten hiç gözükmüyor, görünüş açısından çok rahat. Umarım meme altı izi de bir süre sonra görünmez olabilir :)

İnşallah herşey istediğin gibi olur cnm :)

Sağol cnm sanada geçmiş olsun :) bende ilk hafta oldu gerginlik hissi ikinci hafta daha rahattim benim daha yeni yeni oluştu cnm ilk güne oranla şöyle anlatim artık füze gibi durmuyolar gerginlik hissi tamamen kayboldu ve kendi tenim gibi yumuşak olmaya başladılar masajında etkisiyle.. sadece sabahları ilk uyandığımda biraz sertler sonra geçiyo hareket etmekte hiç bi sıkıntım yok şükür ben şuandaki hallerindende memnunum hiç kimse anlamadı ameliyat olduğumu göğüslerin nasıl bukadar büyümüş diyolar bende bişey çaktırmıyorum :sly:

Sağol canım.neyse 1ay bekleriz artık.deniz, havuz mevsimi geliyor sonuçta.bu ilk hallerinin aylarca sürmesi hoş olmazdı.:)). ayy ne güzel anlaşılmaması umarım benimkilerde öyle olur.ameliyat öncesi ayrı bi heyecan , ameliyat sonrası ayrı bi heyecan ve bekleyiş :))

Sağol canım.neyse 1ay bekleriz artık.deniz, havuz mevsimi geliyor sonuçta.bu ilk hallerinin aylarca sürmesi hoş olmazdı.:)). ayy ne güzel anlaşılmaması umarım benimkilerde öyle olur.ameliyat öncesi ayrı bi heyecan , ameliyat sonrası ayrı bi heyecan ve bekleyiş :))

Merak etme cnm tam şekli olmasada ilk zamanlara oranla belli bi şekil alıyolar rahat rahat tatil yapılabilir bence :)) inşallah istediğin gibi olurlar cnm.. evet özellikle sonrası baya sabır isteyen bi dönemmiş masajlar bandajlar şu sıkan bandajdan kurtulmak için gün sayıyorum bende ama yinede iyiki ameliyat olmuşumm :D

Merak etme cnm tam şekli olmasada ilk zamanlara oranla belli bi şekil alıyolar rahat rahat tatil yapılabilir bence :)) inşallah istediğin gibi olurlar cnm.. evet özellikle sonrası baya sabır isteyen bi dönemmiş masajlar bandajlar şu sıkan bandajdan kurtulmak için gün sayıyorum bende ama yinede iyiki ameliyat olmuşumm :D

Neeee senin 1ayı geçti hala o bandajları takıyomusuun :o ben bunları o zamana kadar çıkartırız zannediodum :)). çok rahatsız ediciler gerçekten :/ ne zaman çıkartıcaksın peki?

Neeee senin 1ayı geçti hala o bandajları takıyomusuun :o ben bunları o zamana kadar çıkartırız zannediodum :)). çok rahatsız ediciler gerçekten :/ ne zaman çıkartıcaksın peki?

Bende öyle zannediyodum :) ameliyattan 2hafta sonra taktım 4haftayı tamamlamam lazımmış :confused:

[QUOTE;35328115]Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 29.04.2014 tarihinde Ankara'da Volkan Tayfura ameliyat oldum. Volkan bey güler yüzlü anlayışlı vede çok kibar biri ben hem göğüs büyütme ameliyatı oldum hemde geçirdiğim bir kaza sonucu dikiş izlerim vardı bacağımda vücudumdan yağ alıp bacağıma enjekte ederek izlerimide büyük oranda düzeltti. İlk 3gün biraz zorlu geçti fakat direnler çıktıkdan sonra çok daha rahattım 4.günden sonra ağrı kesici kullanmadım ve hızlı bi iyileşme başladı şuanda fırsat buldukça masaj yapmaya çalışıyorum. Ayrıca sizlerede çok teşekkür ediyorum üye olmadan öncede burdaki konuları sürekli takip ediyordum sayenizde bi çok bilgi edindim Volkan beyin isminide burda yapılan paylaşımlardan okumuştum. Aynaya baktığım zaman yaşadığım mutluluğu tarif edemem gerçekten özgüvenim eskisinden çok daha fazla. Volkan beye nekadar teşekkür etsem az iyiki onu tanımışım aynalara gülümseyerek bakmak çok güzel :))
Ameliyat bilgilerime gelince natrelle (allergan) marka yuvarlak sol göğsüm 295cc sağ göğsüm 275cc koltuk altından ameliyat oldum.[/QUOTE]

geçmiş olsun bende 24 hazıranda olucam inş....gun sayıyorum ınankı...neden koltuk altını tercıh ettın ?

[QUOTE;35328115]Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 29.04.2014 tarihinde Ankara'da Volkan Tayfura ameliyat oldum. Volkan bey güler yüzlü anlayışlı vede çok kibar biri ben hem göğüs büyütme ameliyatı oldum hemde geçirdiğim bir kaza sonucu dikiş izlerim vardı bacağımda vücudumdan yağ alıp bacağıma enjekte ederek izlerimide büyük oranda düzeltti. İlk 3gün biraz zorlu geçti fakat direnler çıktıkdan sonra çok daha rahattım 4.günden sonra ağrı kesici kullanmadım ve hızlı bi iyileşme başladı şuanda fırsat buldukça masaj yapmaya çalışıyorum. Ayrıca sizlerede çok teşekkür ediyorum üye olmadan öncede burdaki konuları sürekli takip ediyordum sayenizde bi çok bilgi edindim Volkan beyin isminide burda yapılan paylaşımlardan okumuştum. Aynaya baktığım zaman yaşadığım mutluluğu tarif edemem gerçekten özgüvenim eskisinden çok daha fazla. Volkan beye nekadar teşekkür etsem az iyiki onu tanımışım aynalara gülümseyerek bakmak çok güzel :))
Ameliyat bilgilerime gelince natrelle (allergan) marka yuvarlak sol göğsüm 295cc sağ göğsüm 275cc koltuk altından ameliyat oldum.

geçmiş olsun bende 24 hazıranda olucam inş....gun sayıyorum ınankı...neden koltuk altını tercıh ettın ?[/QUOTE]

Tşk ederim.. Az kalmış ameliyatına inşallah herşey istediğin gibi olur.. Ben aslında enbaşında ille meme altı diyodum ama zaman yaklaştıkça iz konusunu düşünmeye başladım ve vücudumda olacağına koltukaltımda olmasının daha iyi olcağını düşündüm kafama takılan tek şey ağrı konusuydu ama volkan beylede konuşunca kesin karar verdim henüz bir ay oldu ama gayet memnunum şimdiye kadar izler belirgin olmasına rağmen ben söylemeden kimse fark etmedi :)

Ameliyat sonuclarinizdan memnun olmaniza coi sevindim :) bende meme estetiği düşünüyorum ama benim istediğim dikleştirme. Sizde sarkiklik da var miydi yoksa gogusleriniz kucuk ve dik miydi

Ameliyat sonuclarinizdan memnun olmaniza coi sevindim :) bende meme estetiği düşünüyorum ama benim istediğim dikleştirme. Sizde sarkiklik da var miydi yoksa gogusleriniz kucuk ve dik miydi

Tşk ederim.. İnşallah enkısa sürede sizde doğru doktoru bulup kavuşursunuz güzel göğüslere :) benim göğüslerim sarkıklık olamıcak kadar küçüktü malesef aslında göğüslerim nerdeyse yoktuda denebilir :rolleyes:

geçmiş olsun bende 24 hazıranda olucam inş....gun sayıyorum ınankı...neden koltuk altını tercıh ettın ?

Tşk ederim.. Az kalmış ameliyatına inşallah herşey istediğin gibi olur.. Ben aslında enbaşında ille meme altı diyodum ama zaman yaklaştıkça iz konusunu düşünmeye başladım ve vücudumda olacağına koltukaltımda olmasının daha iyi olcağını düşündüm kafama takılan tek şey ağrı konusuydu ama volkan beylede konuşunca kesin karar verdim henüz bir ay oldu ama gayet memnunum şimdiye kadar izler belirgin olmasına rağmen ben söylemeden kimse fark etmedi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

canım; bende istanbuldayım 4-5 tane doktorla gorustum 1 tanesı gogus ucunu tercıh ettı amelyat ıcın o da ız bakımından oldugunu solemiştı ama dusununce ınanılmz acı duydum bı an ondan vazgectım bırde fıyat yuksek geldı:(diğer doktorların hepi gögus altından olmasnı tercıh ettıler ki bende gogus altından dıye ıstıyordum araştırmalarıma gorede dunyanın ılerı gelen sayılı estetık cerrahlarıda genelde gogus altı tercıhınde yapıyolar.. bu doktorum cem payaslı..arkadaşımın arkadası amelıyat olmuş o onerdı kızıda ınceledık açıkçası :) gayet guzel duruyordu gıttık konustuk koltuk altı dıyınce o da fıyatta da yardımcı oldular anlaştık hatta kız arkadasım bugun oldu daha emelıaytını 275cc takıldı 80b gıbı brsey oldu sanırım..suan hastanede gayette memnun vallahı acıyor ama deger dıyor..bende gun sayıyorum..bellı olmuyorsa sorun degıl elbet maşşallaahh cıcılerıne..buyuk heycan ve aşk la 24 hazıranı beklıyorum...amelıyatın kaç saat surdu?bırde su dıren dedıklerı seyı kacıncı gun cıkardılar senden?

Hayır canım ay sonunda ameliyatım heyecanlı ve korkuyorummmmmmmm :53:

canım bende ay sonunda amelıyat olucam :) allahım hem heycan hem merak nasıl bırsey olucak acaba dıye dusunuyrum..yenı bıkını ve ıc camasırları hayal bıle edemezken gercek olucaklar alıcam hepsını:)) artık dılımız alışır buyuk bedene 75 mii o da neee :))) ben 24unde olucam inş..

canım; bende istanbuldayım 4-5 tane doktorla gorustum 1 tanesı gogus ucunu tercıh ettı amelyat ıcın o da ız bakımından oldugunu solemiştı ama dusununce ınanılmz acı duydum bı an ondan vazgectım bırde fıyat yuksek geldı:(diğer doktorların hepi gögus altından olmasnı tercıh ettıler ki bende gogus altından dıye ıstıyordum araştırmalarıma gorede dunyanın ılerı gelen sayılı estetık cerrahlarıda genelde gogus altı tercıhınde yapıyolar.. bu doktorum cem payaslı..arkadaşımın arkadası amelıyat olmuş o onerdı kızıda ınceledık açıkçası :) gayet guzel duruyordu gıttık konustuk koltuk altı dıyınce o da fıyatta da yardımcı oldular anlaştık hatta kız arkadasım bugun oldu daha emelıaytını 275cc takıldı 80b gıbı brsey oldu sanırım..suan hastanede gayette memnun vallahı acıyor ama deger dıyor..bende gun sayıyorum..bellı olmuyorsa sorun degıl elbet maşşallaahh cıcılerıne..buyuk heycan ve aşk la 24 hazıranı beklıyorum...amelıyatın kaç saat surdu?bırde su dıren dedıklerı seyı kacıncı gun cıkardılar senden?[/QUOTE]

Sayılı gün çabuk geçer derler hayırlısıyla kolayca atlatırsın inşallah :) meme ucu hiç düşünmedim cesarette edemezdim sanırım ben koltukaltından memnunum şükür.. hala sporcu sütyenimi kullanıyorum(çok rahat :) ) kaç beden oldum bilmiyorum henüz ameliyatım ikibuçuk saate yakın sürmüş cnm ben 1gece hastanede kaldım direnlerde 3gün durdu çıkarken hiç acı hissetmedim 2dakikalık bi işlem zaten ama çok rahatladım çıktıktan sonra

canım bende ay sonunda amelıyat olucam :) allahım hem heycan hem merak nasıl bırsey olucak acaba dıye dusunuyrum..yenı bıkını ve ıc camasırları hayal bıle edemezken gercek olucaklar alıcam hepsını:)) artık dılımız alışır buyuk bedene 75 mii o da neee :))) ben 24unde olucam inş..

Ayy evet canım inşallah :32: Senin benden önceymiş hadi bakalım artık bana yardımcı olursun deneyimlerinle :54: doktorun kim canım? Kaç cc nerden olacaksın biraz bilgilendirir misin? Benim doktorum Volkan tayfur 250-300 cc arası olucak doktorum karar vericek ona bıraktım ben :) mod. profil meme altı kesisi olucak bide.

Back