Bende ameliyat öncesi Mail ile bilgi almıştım ve foto göndermişlerdi.. Açıkcası böyle bir durumda en iyi fotolar gönderilir diye düşünüyorum .Hatta böyle birşeyi yapan doktorada,kurumada daha şüpheci yaklaşırım ben.Yani inanmam,şüphe duyarım .Acaba fotolar cidden kendi hastalarınamı ait,üzerinde Photoshop varmı falan filan diye.Ama gönderdikleri fotoları bende begenmemiştim ve çok yakınımda bir hastahane olmasına rağmen elemiştim. Ayrıca bir yakınım burun ameliyatı oldu iki sene önce,revizyon oldu memnun kalmadı.Hastahane olarakta memnun kalmadı.. Buradano hastahanede ameliyat olan birçok üye oldu.Yarısı memnun kaldı,yarısı memnun.Yani yarı yarıya memnuniyet var diyebilirim oran olarak.. Fiyat düşüklüğü kafa karıştırıyor evet ama kullanılan malzeme,hastahane olarak iyi sonuçta.Çok para döküp memnun olmayanlarda var.Bşrazda şans.. Ama siz siz olun parayı ikinci plana atın.Yaşayacagınız her olumlu olumsuz durumda sizin yanınızda olacak kurum be doktora karar kılın.Bazı şeyler vardır pişmanlıklar asla geri getirilemez sonuçta.. İçinize sinmeyen birşey olursa onu eleyin gitsin.Geç olsun,güç olmasın ..