- 12 Kasım 2014
- 157
- 22
- 118
- 33
bugun cahit vuralla konustum param denklesınce gorusmeye gıdıcembi Akın bey var istanbulda , çarşambaları Antalya ya geliyor , kuzenim ona yaptırdı çok memnun ama 5 yıl önce 5000 e ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugun cahit vuralla konustum param denklesınce gorusmeye gıdıcembi Akın bey var istanbulda , çarşambaları Antalya ya geliyor , kuzenim ona yaptırdı çok memnun ama 5 yıl önce 5000 e ..
Dr unu seçerken önceliğin nedir neye göre seçkin Dr unu...çok sagol ıns doktor buldum a.cahıt vural onu arastırıcam olursa bende ona yaptıracam
Hayirli olsun simdiden korkma bende yanliz olacagim hemde otel de kalacagim :)Merhaba arkadaşlar bende amelyat tarihimi aldım 5 aralıkta inşallah bi aksilik olmazsa amelyat olacagım çok heyecanlı ve sabırsızım ama çok korkuyorum yalnız yaşıyorum amelyattan kaç gün sonra yalnız kalabilirim acaba
Senin daha zormuş ya yanında biri olacak mıHayirli olsun simdiden korkma bende yanliz olacagim hemde otel de kalacagim :)
Ben aynı anda 2 amelyat daha olacagım lazerli lipo ve lazer selülit 3 ü bi arada nasıl olacak merak ediyorum gercektenSenin daha zormuş ya yanında biri olacak mı
Serapcım, orda belki yanlızsın ama burdan biz seni desteklicez. Herşey güzel olacak, ihtiyaç bile duymazsın inşallah!Kimse olmayacak yanimda napalim hayrilisi
Hayırlı olsun, kimde ve nezaman olucaksın?Ben aynı anda 2 amelyat daha olacagım lazerli lipo ve lazer selülit 3 ü bi arada nasıl olacak merak ediyorum gercekten
valla öncelıkle taı kı de ısteklerım ama maddı acıdanda 4500 tl dedı ıst gıdınce orusmeye gıdecem kafama uyarsa olurum tabı arastırıp öyle gıdecem bakalımDr unu seçerken önceliğin nedir neye göre seçkin Dr unu...
sagol canım ama benım kı sömestr tahtılınde olur muhtemelen daha arastıracam doktorları haberlesırız burdanHayirli olsun simdiden korkma bende yanliz olacagim hemde otel de kalacagim :)
bende yalnız yasıyorum umarım guzel gecer hangı doktora olucaksın haber ver burdan amelıyattan sonra daMerhaba arkadaşlar bende amelyat tarihimi aldım 5 aralıkta inşallah bi aksilik olmazsa amelyat olacagım çok heyecanlı ve sabırsızım ama çok korkuyorum yalnız yaşıyorum amelyattan kaç gün sonra yalnız kalabilirim acaba
aynen hayırlısıKimse olmayacak yanimda napalim hayrilisi
5 aralıkta olacagımHayırlı olsun, kimde ve nezaman olucaksın?
bende yalnız yasıyorum umarım guzel gecer hangı doktora olucaksın haber ver burdan amelıyattan sonra da
Sagol canim arkadasim bende seni destekliyecemSerapcım, orda belki yanlızsın ama burdan biz seni desteklicez. Herşey güzel olacak, ihtiyaç bile duymazsın inşallah!
Esmeraldam sen oldun mu olcak mısın5 aralıkta olacagım
Yok canım daha çoook var benim. Bir ay. Sen inşallah bi olda, bizi bilgilendir....Esmeraldam sen oldun mu olcak mısın
Son 20 gün benim heyecan korku ve endişe bi arada liposuction ve selülit amelyatıda olacagı için korkuorum hangisinin acısına dayancam diyeYok canım daha çoook var benim. Bir ay. Sen inşallah bi olda, bizi bilgilendir....
Sen meme olmayacakmısın?Son 20 gün benim heyecan korku ve endişe bi arada liposuction ve selülit amelyatıda olacagı için korkuorum hangisinin acısına dayancam diye