• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gögüs büyütme amelıyatı

Merhaba arkadaşlar bende amelyat tarihimi aldım 5 aralıkta inşallah bi aksilik olmazsa amelyat olacagım çok heyecanlı ve sabırsızım ama çok korkuyorum yalnız yaşıyorum amelyattan kaç gün sonra yalnız kalabilirim acaba

Merhaba arkadaşlar bende amelyat tarihimi aldım 5 aralıkta inşallah bi aksilik olmazsa amelyat olacagım çok heyecanlı ve sabırsızım ama çok korkuyorum yalnız yaşıyorum amelyattan kaç gün sonra yalnız kalabilirim acaba
Hayirli olsun simdiden korkma bende yanliz olacagim hemde otel de kalacagim :)

Dr unu seçerken önceliğin nedir neye göre seçkin Dr unu...
valla öncelıkle taı kı de ısteklerım ama maddı acıdanda 4500 tl dedı ıst gıdınce orusmeye gıdecem kafama uyarsa olurum tabı arastırıp öyle gıdecem bakalım
Hayirli olsun simdiden korkma bende yanliz olacagim hemde otel de kalacagim :)
sagol canım ama benım kı sömestr tahtılınde olur muhtemelen daha arastıracam doktorları haberlesırız burdan

bende yalnız yasıyorum umarım guzel gecer hangı doktora olucaksın haber ver burdan amelıyattan sonra da

Yok canım daha çoook var benim. Bir ay. Sen inşallah bi olda, bizi bilgilendir....
Son 20 gün benim heyecan korku ve endişe bi arada liposuction ve selülit amelyatıda olacagı için korkuorum hangisinin acısına dayancam diye

Back