- 15 Kasım 2014
- 1.250
- 1.604
- 208
Olcam artı diğerleri 3 ü bi arada :)Sen meme olmayacakmısın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olcam artı diğerleri 3 ü bi arada :)Sen meme olmayacakmısın?
Hemen hemen aynıyız ozaman. Hem.meme hem lazer lipo 3 bölge.Olcam artı diğerleri 3 ü bi arada :)
Ben selülit içinde olcam lipo iç dış bacak karın ve belde oluşan simit hatta cenemin altındaki fazlalığıda istedim almasını kilolu degilim cok ama rahatsz oluorum 1.53 boy 58 kgHemen hemen aynıyız ozaman. Hem.meme hem lazer lipo 3 bölge.
evet ist olmayı dusunuyorum doktor arastırıyorum sız olunca sonuclarınızı paylasırsanız çok memnun olurumHaber veririm alpaslan topçu sen istanbuldamı olcan
lazer lipo ne oluyor?Hemen hemen aynıyız ozaman. Hem.meme hem lazer lipo 3 bölge.
Yağ aldırmanın bi başka çeşiti.lazer lipo ne oluyor?
A bak seni tanıdığım iyi oldu. Sürecini mutlaka paylaş canım. Benimde aynı 1, 70 boy, 55 kiloyum ama çıkıntılar var işte. Bizim gibi kombine olanı daha görmedim forumda. Senin sürecin bu yüzden benim içinde enteresan olacak. Sende kaç litre yağ dedi doktorun? Memede ne seçtin cc, kas altı/üstü, kesi yerin? Çok merak ettim.Ben selülit içinde olcam lipo iç dış bacak karın ve belde oluşan simit hatta cenemin altındaki fazlalığıda istedim almasını kilolu degilim cok ama rahatsz oluorum 1.53 boy 58 kg
Liposuction ama lazerli yani biraz daha iyi olan sonucları paylaşacagımlazer lipo ne oluyor?
A bak seni tanıdığım iyi oldu. Sürecini mutlaka paylaş canım. Benimde aynı 1, 70 boy, 55 kiloyum ama çıkıntılar var işte. Bizim gibi kombine olanı daha görmedim forumda. Senin sürecin bu yüzden benim içinde enteresan olacak. Sende kaç litre yağ dedi doktorun? Memede ne seçtin cc, kas altı/üstü, kesi yerin? Çok merak ettim.
Yok yok FAZLANAZLI m kilo fazlaliğim yok zaten, oldum olasi çıkıntılar var tek. Çok spor yaptım, hiç bişey değişmedi, kilo versem hortlak oluyorum. Tek çarem lazer lipo.O kilo da fazlalığın mı var maşallah manken gibisin ya tü tü tü
Yok yok FAZLANAZLI m kilo fazlaliğim yok zaten, oldum olasi çıkıntılar var tek. Çok spor yaptım, hiç bişey değişmedi, kilo versem hortlak oluyorum. Tek çarem lazer lipo.
Sağolsun arkadaşım beni yanlız bırakmadı. Eşim gelemez çocuklara bakacak. Iki küçük (6 ve 4) çocuğum var, zor olur hep beraber gelsek.Boylu puslu insanlar çok hoşuma gidiyor valla allah bize vermemiş..zaten o boya kilon az bile... süper olacak inşallah sen tek gelmiyorsun değil mi ailecek geleceksiniz
Sağolsun arkadaşım beni yanlız bırakmadı. Eşim gelemez çocuklara bakacak. Iki küçük (6 ve 4) çocuğum var, zor olur hep beraber gelsek.
Bende minyon kadınlara bayılıyorum, Allah vergisi, karşı çıkamayız FAZLANAZLI m.
Bide aslında hiç aklıma gelmemiş, Istanbul diye tutturdum, ailem Izmirde, orda olsamda olurmuş. Izmirdede çok iyi cerrahlar varmış, biletimi almadan daha iyi araştırsaydım, Izmire giderdim. Kısmetim Istanbuldaymış.
Lipo için çok detaylı konuşmadık bölgelere karar verdik ameliyattan 2 gün önce görüşecegiz. 325 cc uygun olur gibi kas altı olacak göğüs altından. 325 dedi ama neye göre diyorlar bilmiyorum nasıl görünecek yeterlimi büyük mü açıkçası anlamadım göğüslerim küçük push up bi sütyen giyersem dekoltede sanki büyük bi göğüs gibi duruyo ama değil. 325 yuvarlak olacakA bak seni tanıdığım iyi oldu. Sürecini mutlaka paylaş canım. Benimde aynı 1, 70 boy, 55 kiloyum ama çıkıntılar var işte. Bizim gibi kombine olanı daha görmedim forumda. Senin sürecin bu yüzden benim içinde enteresan olacak. Sende kaç litre yağ dedi doktorun? Memede ne seçtin cc, kas altı/üstü, kesi yerin? Çok merak ettim.
Hayırlısı olsun canım. Kendi konunu açarsan hepimiz seni takip ederiz.Lipo için çok detaylı konuşmadık bölgelere karar verdik ameliyattan 2 gün önce görüşecegiz. 325 cc uygun olur gibi kas altı olacak göğüs altından. 325 dedi ama neye göre diyorlar bilmiyorum nasıl görünecek yeterlimi büyük mü açıkçası anlamadım göğüslerim küçük push up bi sütyen giyersem dekoltede sanki büyük bi göğüs gibi duruyo ama değil. 325 yuvarlak olacak
Kendi konumu 1 hafta kala açacagım bi süre uzak kalıyım çünkü çok heyecan ve korku oluşmaya başladı aralıkta görüşmek üzere :)Hayırlısı olsun canım. Kendi konunu açarsan hepimiz seni takip ederiz.
Korkma cnm Allah'ın izniyle herşeyi güzellikle atlatacaksın. Ama en iyisini yaparsın, kafan rahat gidersin, fazla araştırma yapma artık.tboAllah'ın izniyle: 37815335 .!.:Kendi konumu 1 hafta kala açacagım bi süre uzak kalıyım çünkü çok heyecan ve korku oluşmaya başladı aralıkta görüşmek üzere :)
Kesinlikle tüm süreçte sizinleyim :) görüşmek üzereKorkma cnm Allah'ın izniyle herşeyi güzellikle atlatacaksın. Ama en iyisini yaparsın, kafan rahat gidersin, fazla araştırma yapma artık.
Ama amelyat sonrası paylaşımlarını mutlaka yap cnm.
Ah ben seni bir kac ay önce tanisaymisim@esmeraldam..ne güzel gerseyi beraber okurduk..bende böyle tekrar karin gerdirme derdine düsmezdim..hepsi birarada olurduBide aslında hiç aklıma gelmemiş, Istanbul diye tutturdum, ailem Izmirde, orda olsamda olurmuş. Izmirdede çok iyi cerrahlar varmış, biletimi almadan daha iyi araştırsaydım, Izmire giderdim. Kısmetim Istanbuldaymış.