• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gögüs büyütme amelıyatı

Ben selülit içinde olcam lipo iç dış bacak karın ve belde oluşan simit hatta cenemin altındaki fazlalığıda istedim almasını kilolu degilim cok ama rahatsz oluorum 1.53 boy 58 kg
Benimde kalçalarımda var az biraz selülit.. Doktorumla bu ameliyatıda konuştuk.Açılcası pek önermedi bana.Yani tekrarlama olasılığı yüksek pek fayda alamazsın yapmayalım dedi.Aradaki bağlar koparılıp kesiliyor ve serbest bırakılıyor.Böylece daha düz duran bir deri görünümüne geliyor..
Amaannn,cidden sonu yok bunun yahu.Bir yeri yaptırıyorsun başka yerler gözüne batıyor yeter.. Ameliyat öncesi,sonrası süreçler insanı yiyip bitiriyor.Sanırım biraz uzak kalmak gerekiyor bu tarz konulardan yoksa beynine girince rahat duramıyorsun ...

Ah ben seni bir kac ay :-)önce tanisaymisim@esmeraldam..ne güzel gerseyi beraber okurduk..bende böyle tekrar karin gerdirme derdine düsmezdim..hepsi birarada olurdu
Canım benim ya, neyse biz aynı kafadanız buluruz beraber yapacak bişey :-)

Benimde kalçalarımda var az biraz selülit.. Doktorumlasizinmeliyatıda konuştuk.Açılcası pek önermedi bana.Yani tekrarlama olasılığı yüksek pek fayda alamazsın yapmayalım dedi.Aradaki bağlar koparılıp kesiliyor ve serbest bırakılıyor.Böylece daha düz duran bir deri görünümüne geliyor..
Amaannn,cidden sonu yok bunun yahu.Bir yeri yaptırıyorsun başka yerler gözüne batıyor yeter.. Ameliyat öncesi,sonrası süreçler insanı yiyip bitiriyor.Sanırım biraz uzak kalmak gerekiyor bu tarz konulardan yoksa beynine girince rahat duramıyorsun ...
Bu forumda bağımlılık yapıyor estetikte! Senin yine kararınla yaptıracağın tarih çok az bi süre. Bizde sizinle süreçlerinizi takip ederek geldik buralara kadar. Artık senden sonra bizde sıra.....

Back