• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gögüs büyütme amelıyatı

Yemeğini tabi ki kendin yersin o en kolay şey.. önemli olan wc bence.. ben kendi işimi gördüm ancak herkes böyle değildi bünyeden bünyeye değişiyor devlette 4500 fiyat vermişlerdi bana ve tecrübeleri sınırlıydı bu ameliyatı ne sıklıkta yaptığına bak devlet te de olsa. Sanırım biraz daha para biriktirmen gerekli.. benimde öyle yıllardır uğraştım istediğim Dr a ameliyat oldum
okul bıtınce evlenıcem bır yıl daha bekleyemem sanırım bu yıl olmak ıstıyorum 3500 bulsam yaparım bu yıl yada gıdıp ısı sansa bırakıp en ucuz yapan dev hastanesınde olucam bakalım ama aklınızda bulunsun ist ank vs s bıldıgınız yada duydugunuz iyi bi doktor olursa 3500 haber verırsenız memnun olurum

Canim memmun kalmayan var dedin ya !! Kimdir burdalarmi en azindan soylerlerdi neden memmun olmamilaslar bence sans isi degil bu! Dontorunu iyi secersen guzel olur !! Ha benim gibi gogusu sarkik yada asimetri yada ne bilim baska yontem isteyen oldugu zaman belki iyi yapamazlar cunku ben sahsen gormedim daha ..
Mesela ben dual plan dusunuyorum yapmiyorlarsa baska yerde yaparim artik
İnsan memnun etmek çok zor kimi küçük der kimi dikiş beğenmez birinin yukarıda olur birinin aşağıda eğer bi başkasına normal geliyorsa o kişiden kaynaklı ben eskiyim bu forumda her ne kadar meme forumuna bi iki yılda girmiyor olsamda yazılanları gördüm genelde ameliyat olana kadar girip sonra gidiyorlar ne olup bittiğini bilemiyoruz

net
Pardon da ne diye saklıyorsun şehri ve Dr U bunu anlamadım sonra bizden bilgi istiyorsun biz niye verelim bu bilgiyi sen net değilsin
net olmadıgımdan degıl sadece tanıdıklarım olabılır sıtede kımseye soylemeden yaptırıcam cunku ve yardımcı olmak ısteyıpte guzel bısekılde soran arkadaslara yazdım zaten ilginiz için tsk ederım

okul bıtınce evlenıcem bır yıl daha bekleyemem sanırım bu yıl olmak ıstıyorum 3500 bulsam yaparım bu yıl yada gıdıp ısı sansa bırakıp en ucuz yapan dev hastanesınde olucam bakalım ama aklınızda bulunsun ist ank vs s bıldıgınız yada duydugunuz iyi bi doktor olursa 3500 haber verırsenız memnun olurum
Devlete olup sonucunu gördüğüm en yakın ameliyat olan tikkabilla var Sakarya da oldu ama o 5200 verdi 3500 e Antalya da olan kişi var 3400 vermiş akıl işi değil ordan oraya gitmek kredi falan çek ya da borç al ya da bekle malesef durum bu.. ben üç dörk yıl bekledim para yüzünden

net

net olmadıgımdan degıl sadece tanıdıklarım olabılır sıtede kımseye soylemeden yaptırıcam cunku ve yardımcı olmak ısteyıpte guzel bısekılde soran arkadaslara yazdım zaten ilginiz için tsk ederım
Nickinden mi tanıyacaklar ok o zaman ne biliyorsam yazdım zaten güzel ya da çirkin gerçekçi olmak lazım

Devlete olup sonucunu gördüğüm en yakın ameliyat olan tikkabilla var Sakarya da oldu ama o 5200 verdi 3500 e Antalya da olan kişi var 3400 vermiş akıl işi değil ordan oraya gitmek kredi falan çek ya da borç al ya da bekle malesef durum bu.. ben üç dörk yıl bekledim para yüzünden
ıyı ve uygun fıyat aklınızda bulunsun hanı duyarsanız felan haber verırsenız sevınırım

ıyı ve uygun fıyat aklınızda bulunsun hanı duyarsanız felan haber verırsenız sevınırım
Sen evlenirken yatak odası ya da örtü almıyorsun ameliyat oluyorsun mi 1800 diye bir şey yok zaten silikon ücreti iki iki buçuk ameliyatı devlet karşılamıyor sadece tahliller .. böyle tencere almaya benzemez bu işler Üzgünüm ya bekleyeceksin ya da nişanlın karşılasın düğün zamanı iki bilezik az alırlar :D

net

Evet FAZLANAZLI FAZLANAZLI ya katiliyorum simdi senin yasadigin sehirde kim bilir senin gibi kac kisi yaptirmak istiyor bir tek sen degilsinki
Resmin de yok nasil bilsinler Sen oldugunu ?

Canim memmun kalmayan var dedin ya !! Kimdir burdalarmi en azindan soylerlerdi neden memmun olmamilaslar bence sans isi degil bu! Dontorunu iyi secersen guzel olur !! Ha benim gibi gogusu sarkik yada asimetri yada ne bilim baska yontem isteyen oldugu zaman belki iyi yapamazlar cunku ben sahsen gormedim daha ..
Mesela ben dual plan dusunuyorum yapmiyorlarsa baska yerde yaparim artik
Söylemeyi unuttum dual plan denilen şey kas altı ile aynı şey

İnsan memnun etmek çok zor kimi küçük der kimi dikiş beğenmez birinin yukarıda olur birinin aşağıda eğer bi başkasına normal geliyorsa o kişiden kaynaklı ben eskiyim bu forumda her ne kadar meme forumuna bi iki yılda girmiyor olsamda yazılanları gördüm genelde ameliyat olana kadar girip sonra gidiyorlar ne olup bittiğini bilemiyoruz
Evet haklisin cnm siz bize gore daha tercubelisiniz bu konuda kac seneden berli forumdasiniz ben bile uc ay icinde cok sey ogrendim ;) ve ameliat olanlarin cogu yazmiyor kotu oldugunu bazen

Sen evlenirken yatak odası ya da örtü almıyorsun ameliyat oluyorsun mi 1800 diye bir şey yok zaten silikon ücreti iki iki buçuk ameliyatı devlet karşılamıyor sadece tahliller .. böyle tencere almaya benzemez bu işler Üzgünüm ya bekleyeceksin ya da nişanlın karşılasın düğün zamanı iki bilezik az alırlar :D
nişanlımdan isteyemem :)) hanı belklesem yıne en fazla 4000tl verebılırım ama fıyatlar çok yuksek 5000 dedı burdakı doktor zonguldakta o da nasıldır bılemem hanı ıyı mı yada kotu mu ıst gıtsem yer yol masrafı olucak sımdı doktor arıyorum bu fıyat aralıgında 3500tl 4000tl

Evet haklisin cnm siz bize gore daha tercubelisiniz bu konuda kac seneden berli forumdasiniz ben bile uc ay icinde cok sey ogrendim :KK66: ve ameliat olanlarin cogu yazmiyor kotu oldugunu bazen
ben amelıyat olursam bır yıl sureklı yazarım:) aradan seneler geccsede yazarım memnun muyum degıl mıyım dıye olmezzsem tabı:)

arkadaslar karar verdım beklemekten baska çarem yok dev hastanelerı bıle 4500tl den baslıyor bıldıgınız iyi bir doktor kendı amelıyatınızı gerceklestırmıs bı doktorda olabılır ıstda varsa yönlendirmenızı beklıyorum tsk edrım :)

arkadaslar karar verdım beklemekten baska çarem yok dev hastanelerı bıle 4500tl den baslıyor bıldıgınız iyi bir doktor kendı amelıyatınızı gerceklestırmıs bı doktorda olabılır ıstda varsa yönlendirmenızı beklıyorum tsk edrım :)
Canim zoguldakta doktor bilgisi bilmiyorum ben sahsen
Eger istanbulda yaptiracaksan bunu iyi hesapla birde otel yol parasi katacaksîn unutma
Istanbulda onerecgim doktorlar
Hasan findik
zekeriya kul
ismail bayram
necdet ucar
deniz kucukkaya
naci celik
baris cakir ve daha cok bilmedigim doktorlar var ;)

Evet malesef öyle sana katiliyorum FAZLANAZLI FAZLANAZLI . ya tamam hergün girmeye gerek yok, ama yani arada bir gir görün paylas durumunu degil mi? ayrica burda yazilan butün mesajlar email bildiri olarak geliyordu degil mi?

Back