gögüs büyütme amelıyatı

Bu durumda ben olsam dugunu ertelerdim aman ne acelen var zaten hayatini yasa biraz
Ogrenciyken yine iyi biriktirmissin. Biraz daha doktor arastir bakalim. Belki bulunur kim bilir. Kredi cekilebilir belki ustu. Dusuk taksitlerle odersin. Evleniceksen ceyizi bahane edip tirtiklanabilir. Bi yemek takimina 2000 verdim. Tum ev kaca dosenir hesaplamak istemiyorum. ama onun yaninda devede kulak kalir. Uzme kendini bulursun bi care

Evet malesef öyle sana katiliyorum FAZLANAZLI . ya tamam hergün girmeye gerek yok, ama yani arada bir gir görün paylas durumunu degil mi? ayrica burda yazilan butün mesajlar email bildiri olarak geliyordu degil mi?
Ayar olarak bildirim isterse gelir ama bana maile bakmaktan daha kolay geliyo buraya bakmak

Benim gibi yap altınları bozdur düğünde sonra Ahaha

antalyaya gel canım , Asım uslu , eğitim araştırmada , 3400 e sütyen dahil,benim kileri gör karar ver :) :)
burdan çok zor oraya gelmem ama varsa fotolarınıza bakabılır mıyım en son care gelırımm olmadı bu arada bogaz içi bana foto gonderdı bırı asagıda bırı yukarıda ust kısımlar dolmamıs hıç begenmedım bıde 5000 tlden baslayan fıyat verdıler madem beklıcem ıyı bı yere yaptırayım barı

siz bogaziçinde mı yaptıracaksınız

erteleyebıldıgım kadar ertelıyorum :) 4 yılım hesaplayın daha ne kadar bekleyebılır kı okul var dıyorum suan bıter bıtmez evlenelım dıyo nısanlım amın sagolun ıns bakalım valla yemedım içmedim biriktirdim nasıl ıstıyorum bı bılsenız çunku hıç yok(bıktım sılıkon sutyenlerden

eşim fotoya izin vermez canım , ama ben memnunum , inşaallah dikişlerimdede sorun yaşamam :) O silikonlu sütyenler kabusum benimde , hataneden eve geldiğimde hepsini attım kurtuldum :)

anladım canım neyse ben bıraz daha bırıktırme ya
eşim fotoya izin vermez canım , ama ben memnunum , inşaallah dikişlerimdede sorun yaşamam :) O silikonlu sütyenler kabusum benimde , hataneden eve geldiğimde hepsini attım kurtuldum :)
payım bıde hocayla ırtıbata gececek tel numarası var mı sızde antalyada kı ? oraya gelırsem en kotu ıhtımal sızınle gorusebılır mıyım

aaa yazıla
rım duzgun gelmemıs klavyeden kaynaklı herhelde anladım canım ne yapayım en kotu ıhtımal oraya gelıcem

Bireysel emeklilik sistemim deki parayı çektim yaptırdım kocam çok pişman niye daha evvel yaptırmadık diye :) ben seni izlemeye almamıştım şimdilik alayım för sonucu verdiğim paraya değdi
siz ne kadara amelyat oldunuz ins bende memnun olurum burdan haber verırım

evet ama sızın dıklestıme oldugu için farlı olabılır valla bana gelen fotoları gorseydınız vazgecerdınız ben orayı kafadan eledım bıle
Yok disklestirme yaptirmicam ben zaten ilerde belki oda mutsuz olursam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…