Bu durumda ben olsam dugunu ertelerdimben karsılayacam öğrencıyım 4 yıldır bu parayı bırıktııyorumve hala eksık zaten dıyeceksınız kı okulun bıtmesını bekle ama lısanlıyım okul bıtınce evlenıcem ve sılkonlu sutyen takıyorum sureklı gogsum çok kucuk yenı cıkmıs gıbı bıan önce olup kurtulmak ıstıyorum
Ayar olarak bildirim isterse gelir ama bana maile bakmaktan daha kolay geliyo buraya bakmakEvet malesef öyle sana katiliyorumFAZLANAZLI . ya tamam hergün girmeye gerek yok, ama yani arada bir gir görün paylas durumunu degil mi? ayrica burda yazilan butün mesajlar email bildiri olarak geliyordu degil mi?
Benim gibi yap altınları bozdur düğünde sonra Ahahanişanlımdan isteyemem :)) hanı belklesem yıne en fazla 4000tl verebılırım ama fıyatlar çok yuksek 5000 dedı burdakı doktor zonguldakta o da nasıldır bılemem hanı ıyı mı yada kotu mu ıst gıtsem yer yol masrafı olucak sımdı doktor arıyorum bu fıyat aralıgında 3500tl 4000tl
sa canım hepımıze saglık huzur dolu yıllar versın::)Allah uzun omurler versin cnm :)
burdan çok zor oraya gelmem ama varsa fotolarınıza bakabılır mıyım en son care gelırımm olmadı bu arada bogaz içi bana foto gonderdı bırı asagıda bırı yukarıda ust kısımlar dolmamıs hıç begenmedım bıde 5000 tlden baslayan fıyat verdıler madem beklıcem ıyı bı yere yaptırayım barıantalyaya gel canım , Asım uslu , eğitim araştırmada , 3400 e sütyen dahil,benim kileri gör karar ver :) :)
fena fikir degıl aslındaBenim gibi yap altınları bozdur düğünde sonra Ahaha
siz bogaziçinde mı yaptıracaksınızCanim zoguldakta doktor bilgisi bilmiyorum ben sahsen
Eger istanbulda yaptiracaksan bunu iyi hesapla birde otel yol parasi katacaksîn unutma
Istanbulda onerecgim doktorlar
Hasan findik
zekeriya kul
ismail bayram
necdet ucar
deniz kucukkaya
naci celik
baris cakir ve daha cok bilmedigim doktorlar var
Bireysel emeklilik sistemim deki parayı çektim yaptırdım kocam çok pişman niye daha evvel yaptırmadık diye :) ben seni izlemeye almamıştım şimdilik alayım för sonucu verdiğim paraya değdifena fikir degıl aslında
erteleyebıldıgım kadar ertelıyorum :) 4 yılım hesaplayın daha ne kadar bekleyebılır kı okul var dıyorum suan bıter bıtmez evlenelım dıyo nısanlım amın sagolun ıns bakalım valla yemedım içmedim biriktirdim nasıl ıstıyorum bı bılsenız çunku hıç yokBu durumda ben olsam dugunu ertelerdimaman ne acelen var zaten hayatini yasa biraz
Ogrenciyken yine iyi biriktirmissin. Biraz daha doktor arastir bakalim. Belki bulunur kim bilir. Kredi cekilebilir belki ustu. Dusuk taksitlerle odersin. Evleniceksen ceyizi bahane edip tirtiklanabilir. Bi yemek takimina 2000 verdim. Tum ev kaca dosenir hesaplamak istemiyorum.ama onun yaninda devede kulak kalir. Uzme kendini bulursun bi care
burdan çok zor oraya gelmem ama varsa fotolarınıza bakabılır mıyım en son care gelırımm olmadı bu arada bogaz içi bana foto gonderdı bırı asagıda bırı yukarıda ust kısımlar dolmamıs hıç begenmedım bıde 5000 tlden baslayan fıyat verdıler madem beklıcem ıyı bı yere yap
Canim ben seni izlemeye aldim ama sen almadin
payım bıde hocayla ırtıbata gececek tel numarası var mı sızde antalyada kı ? oraya gelırsem en kotu ıhtımal sızınle gorusebılır mıyımeşim fotoya izin vermez canım , ama ben memnunum , inşaallah dikişlerimdede sorun yaşamam :) O silikonlu sütyenler kabusum benimde , hataneden eve geldiğimde hepsini attım kurtuldum :)
rım duzgun gelmemıs klavyeden kaynaklı herhelde anladım canım ne yapayım en kotu ıhtımal oraya gelıcemanladım canım neyse ben bıraz daha bırıktırme ya
payım bıde hocayla ırtıbata gececek tel numarası var mı sızde antalyada kı ? oraya gelırsem en kotu ıhtımal sızınle gorusebılır mıyım
Canim bOgazici dusunuyordum ama bende sarkma var hasan findik olacak doktorumsiz bogaziçinde mı yaptıracaksınız
bugun bana mesj atmıslar fotolar çok fenaydı ona gore haber vereyım dedımCanim bOgazici dusunuyordum ama bende sarkma var hasan findik olacak doktorum
Bogazici mi? Banada ginderdiler ve fena deildi bana gore tabibugun bana mesj atmıslar fotolar çok fenaydı ona gore haber vereyım dedım
siz ne kadara amelyat oldunuz ins bende memnun olurum burdan haber verırımBireysel emeklilik sistemim deki parayı çektim yaptırdım kocam çok pişman niye daha evvel yaptırmadık diye :) ben seni izlemeye almamıştım şimdilik alayım för sonucu verdiğim paraya değdi
evet ama sızın dıklestıme oldugu için farlı olabılır valla bana gelen fotoları gorseydınız vazgecerdınız ben orayı kafadan eledım bıleBogazici mi? Banada ginderdiler ve fena deildi bana gore tabi
Yok disklestirme yaptirmicam ben zaten ilerde belki oda mutsuz olursamevet ama sızın dıklestıme oldugu için farlı olabılır valla bana gelen fotoları gorseydınız vazgecerdınız ben orayı kafadan eledım bıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?