Canim memmun kalmayan var dedin ya !! Kimdir burdalarmi en azindan soylerlerdi neden memmun olmamilaslar bence sans isi degil bu! Dontorunu iyi secersen guzel olur !! Ha benim gibi gogusu sarkik yada asimetri yada ne bilim baska yontem isteyen oldugu zaman belki iyi yapamazlar cunku ben sahsen gormedim daha ..Hangi devlet hastanesi 3500 fiyat verdi merak ettim devlet ile özel aynı Para 4500 boğaziçi yapıyo o fiyata memnun kalan var kalmayan var şansa kalıyo biraz
başka şehirleri bilemem ama antalyad özellerde 5000 in altında yapan yok , ben eğitim araştırmada oldum ki , fiyat yada hastanedeğil doktor araştırdım,toplam3400e bitti :)Hangi devlet hastanesi 3500 fiyat verdi merak ettim devlet ile özel aynı Para 4500 boğaziçi yapıyo o fiyata memnun kalan var kalmayan var şansa kalıyo biraz
Izmirde bi doktordan cok memnuniyetsizlik okumustum. Hicbir doktoru kotulemek istemem ama Bu sans degildi bence de.. bir de iz kaldi diye sikayet edenler var doktordan. Herkesin memnun kaldigindan bir hastasi memnun kalamayabiliyor.Canim memmun kalmayan var dedin ya !! Kimdir burdalarmi en azindan soylerlerdi neden memmun olmamilaslar bence sans isi degil bu! Dontorunu iyi secersen guzel olur !! Ha benim gibi gogusu sarkik yada asimetri yada ne bilim baska yontem isteyen oldugu zaman belki iyi yapamazlar cunku ben sahsen gormedim daha ..
Mesela ben dual plan dusunuyorum yapmiyorlarsa baska yerde yaparim artik
Canim benim bu isleri sansa birarkmamak lazim once iyice aratirip gerek hastaneyi gerek doktoru sonra ameliat olmak gerek eger yinede bir hata olursa oda allah'tan onune gecemiyecegim bir sey demekki bunlari yasiyacakmisiz ...Izmirde bi doktordan cok memnuniyetsizlik okumustum. Hicbir doktoru kotulemek istemem ama Bu sans degildi bence de.. bir de iz kaldi diye sikayet edenler var doktordan. Herkesin memnun kaldigindan bir hastasi memnun kalamayabiliyor.
Nerdeyse 1 yildir forumda arastirdigimdan biliyorum.
yani bence biraz sans, biraz doktor, biraz hasta etkili
Evet cok iyi arastirmak lazim. Bazen de dedigimuz gibi vucuttan kaynaklı problem oluyor. Herkesin cilt yapisi bir degil sonuçta. Onceden de tespit edilemediginden yapacak bisi yok, herseyi dusunmek lazim bence ameliyattan once.Canim benim bu isleri sansa birarkmamak lazim once iyice aratirip gerek hastaneyi gerek doktoru sonra ameliat olmak gerek eger yinede bir hata olursa oda allah'tan onune gecemiyecegim bir sey demekki bunlari yasiyacakmisiz ...
daha devlet hastanelerıyle gorusmedım ben en fazla 3500tl verebılırım dedım bana donen özellerın hepsı 5500 tl ve 8500 arası fıyat verdılerHangi devlet hastanesi 3500 fiyat verdi merak ettim devlet ile özel aynı Para 4500 boğaziçi yapıyo o fiyata memnun kalan var kalmayan var şansa kalıyo biraz
yemegımı kendım yesem yeter:)Normal hayattan beklentin nedir benim için yemek yeme ve wc ye gittin mi yürüyebildin mi yeter diyorsan benim ilk günden hayatım normaldi.. ev işleri koymak hoplamak diyorsan 1 hafta 15 gün arası
haklısınz ama benım etrafımda yaptıran yok nette baktıgım zamanda butun doktorlar çok ıyı dıye yazıyor hepsı işinde süper gıbı gozukuyor ne yapcam bılmıyorum moralım çok bozuldu her yerde fıyatlar çok yuksekEvet cok iyi arastirmak lazim. Bazen de dedigimuz gibi vucuttan kaynaklı problem oluyor. Herkesin cilt yapisi bir degil sonuçta. Onceden de tespit edilemediginden yapacak bisi yok, herseyi dusunmek lazim bence ameliyattan once.
kapsul olusabilir ve tekrar ameliyat olabilirim. Bunu kaldirabilir miyim? Iz kalici olabilir. Kalici olursa ne yapabilirim? Izsiz ama kucuk bir meme mi? Iz olan daha buyuk meme mi? Herseye hazirlikli olmak lazim.
moralım o kadar bozuk kı anlatamambaşka şehirleri bilemem ama antalyad özellerde 5000 in altında yapan yok , ben eğitim araştırmada oldum ki , fiyat yada hastanedeğil doktor araştırdım,toplam3400e bitti :)
Evet cok iyi arastirmak lazim. Bazen de dedigimuz gibi vucuttan kaynaklı problem oluyor. Herkesin cilt yapisi bir degil sonuçta. Onceden de tespit edilemediginden yapacak bisi yok, herseyi dusunmek lazim bence ameliyattan once.
kapsul olusabilir ve tekrar ameliyat olabilirim. Bunu kaldirabilir miyim? Iz kalici olabilir. Kalici olursa ne yapabilirim? Izsiz ama kucuk bir meme mi? Iz olan daha buyuk meme mi? Herseye hazirlikli olmak lazim.[/QUOTE
canim niyetin ciddi ise gercekten doktorlarla gorus ve sana yardimci olacaklar fiyat konusunda eminimhaklısınz ama benım etrafımda yaptıran yok nette baktıgım zamanda butun doktorlar çok ıyı dıye yazıyor hepsı işinde süper gıbı gozukuyor ne yapcam bılmıyorum moralım çok bozuldu her yerde fıyatlar çok yuksek(
yanlıs hatırlamıyorsam 1800 amelıyat oldum demıstınız toplam masraflar ben suan fıyat aralıklarına bakıyorum devte aklım karıstıbaşka şehirleri bilemem ama antalyad özellerde 5000 in altında yapan yok , ben eğitim araştırmada oldum ki , fiyat yada hastanedeğil doktor araştırdım,toplam3400e bitti :)
tabı kı de karar verdım yaptıracamm ama şimdi ist gıdp nasıl goruseyım baska sehırdeyım ben amelıyatta fıyatta anlasırsam anca gıderım 3500 bulamadım daha çok mutsuzumcanim niyetin ciddi ise gercekten doktorlarla gorus ve sana yardimci olacaklar fiyat konusunda eminim
Istanbulda bildigim doktorlar
Hasan findik
Ismail bayram
Amirali nevai
Necdet ucar
Deniz kucukkaya
Zekeriya kul
Ben bunlarla yazistim sadece
Hangi sehirsesin sen canim ?tabı kı de karar verdım yaptıracamm ama şimdi ist gıdp nasıl goruseyım baska sehırdeyım ben amelıyatta fıyatta anlasırsam anca gıderım 3500 bulamadım daha çok mutsuzum(
Ben de ameliyat oldum ama sorsan benim bile cevrem bilmez kihaklısınz ama benım etrafımda yaptıran yok nette baktıgım zamanda butun doktorlar çok ıyı dıye yazıyor hepsı işinde süper gıbı gozukuyor ne yapcam bılmıyorum moralım çok bozuldu her yerde fıyatlar çok yuksek(
ben karsılayacam öğrencıyım 4 yıldır bu parayı bırıktııyorumBen de ameliyat oldum ama sorsan benim bile cevrem bilmez kibu forumda bu yuzden var zaten
Çalışıyo musun sen, kim karşılayacak ucreti?
istanbuldan uzak dıyeyım burda arastırdım bı doktor var o da çok yuksek fıyat verdı ve asıstanı asla taviz vermeyecegını soyle di fıyatta. onunda iyi olup oladıgını bılmıyorum bı sorum olucak doktorun ıyı olup olmadıgını nerden ögrenıcez nette hıç kımse hakkında olumsuz bısey yazmıyorHangi sehirsesin sen canim ?
Yasadigin yerde yokmu iyi bir cerrah
Oturdugun sehiri bilmezsek nasil yardimci olacagiz sana ? Hangi doktor hangi sehirde nerden bilecegiz ?istanbuldan uzak dıyeyım burda arastırdım bı doktor var o da çok yuksek fıyat verdı ve asıstanı asla taviz vermeyecegını soyle di fıyatta. onunda iyi olup oladıgını bılmıyorum bı sorum olucak doktorun ıyı olup olmadıgını nerden ögrenıcez nette hıç kımse hakkında olumsuz bısey yazmıyor
daha devlet hastanelerıyle gorusmedım ben en fazla 3500tl verebılırım dedım bana donen özellerın hepsı 5500 tl ve 8500 arası fıyat verdıler
yemegımı kendım yesem yeter:)
zonguldaktayım ben bugun eksal kargının asıstanıyla gorustum 5000tl altı olmaz dedı nasıl yapsam şimdi ist olmayıı goze alsam bırsuru masraf olucak yer,yol parası hadı onları da goze alsam en fazla yıne 3500 ödeme yapabılırım kı zaten öyle bısey olsa yıne beklemem lazım suan 2500 var yanımdaOturdugun sehiri bilmezsek nasil yardimci olacagiz sana ? Hangi doktor hangi sehirde nerden bilecegiz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?