Göğüs büyüten ve evli olan bayanlar eşlerinzi nasıl ikna ettiniz??

Eeeeee? Sonucccc????? Kizmadi mii???

Kızlarrrrrrrr......neden kızsın ki????? şunu unutmayın : erkek her zaman genç ve diri memişleri ister ve arzular....ameliyat öncesi çoğu kocaların kabul etmemeleri sadece ''ameliyat '' kelimesi ve ''acabalar''...ne gerek var çifte strese???? zaten stresliydim bu konudan dolayı, düşünün kocan da eklenirse ben kaldıramam...onun için söylemedim...geldiğinde de çok beğendi....
yaptırmak isteyen ve evli bayanlara tavsiyem var: hiçbir zaman bu tür ameliyatlarla ilgili kocalarınıza DETAY vermeyin...erkekler bayanlardan daha korkak aslında ve bi sürü sorular gelir kafalarına...ve de görüşeceğiniz doktorlarla kocayla gidilmez bence....
kocamın kızmayacağını biliyordum, kızsa ne olur iş bittikten sonra ???? :))))))))))))

bende düşünüorm ama kilolarımı vermek istiorum ilk önce maliyeti nasıl acaba bilginiz varmı bnmkiler çük küçük deil ama dik de deil ne bilim boş gibi içi dolu dolu değil

Kilolarını muhakkak vereceksin...bende eskiden 68 kg ve kendimden nefret eden bir bayandım...ama İRADE ile verdim...doktora da gitmedim, bilinçli olarak 18 kg verdim...ve 7-8 yıldır böyleyim. 2 kere hamile kaldım 20 kg aldım ama sonra tekrar verdim....kilo vermekte AZİM ve İRADE den başka bişey gerekmiyor....EMİNİM BAŞARIRSIN....SENİN BENDEN FARKIN YOK...YAPACAKSIN...:))))))
sonra da memişler :))))))))))))))

tek ikna edemeyen benim galiba başının etini yedim,bana mısın demiyor
büyük ihtimal gizli saklı halledeceğim feci korkuyorum ,çok kızacak çokkkkkk

İnşallah kızmaz...gönlünü alırsın sonra :))))))))))))))))

tatlım gönlünü almak kolay ama eğer ellediğinde, yabancı bir sey eline gelirse ,yani silikonu hissederse mecburen çıkarttırmak zorunda kalırım. kızlar ele gelmiyor diye yazmışlar ama çok korkuyorum :18:

Son düzenleme:
tatlım gönlünü almak kolay ama eğer ellediğinde, yabancı bir sey eline gelirse ,yani silikonu hissederse mecburen çıkarttırmak zorunda kalırım. kızlar ele gelmiyor diye yazmışlar ama çok korkuyorum :18:

arkadaşım, benimkiler daha 1o günlük ve dokunduğumda hissetmiyorum silikonu...:))))

arkadaşım, benimkiler daha 1o günlük ve dokunduğumda hissetmiyorum silikonu...:))))

Canım,sana uygun olan doğru yöntem,protez tipi ve büyüklügü olduğu sürece asla protezi hissetmezsin Olay iyi bir cerrah seçiminde bitiyor yani..

Canım,sana uygun olan doğru yöntem,protez tipi ve büyüklügü olduğu sürece asla protezi hissetmezsin Olay iyi bir cerrah seçiminde bitiyor yani..

Bence öncelikle esinin bu konuda ne düsündügü önemli?Yani o memnunmu degilmi?degilse çaktirmiyormu?Bu konuda iyi bi analiz yapmalisin.Sonra cocuk iyi fikir.Zaten tavsiye edilen,planlanan cocuklari yaptiktan sonra bu ameliyati yaptirmak.Hamileyken tabiki yapilmaz bu ameliyat.Hamileligin ilk aylarinda basliyor zaten gögüslerinde süt hazirligi.Benimkinden 5 aylikken süt gelmisti.Cocugunu sütten kestikten 6 ay sonrada meme büyütme ameliyatini gerçeklestirebilirsin.Ben iki cocuktan sonra yaptirdim ameliyati.memnuniyetsizligimi sürekli dile getirdim.Sexy sütyenler takamiyorum dekoltem yok diyordum,can evinden vuruyordum.Ikna etmek zor oldu.Tam ikna ettim,netden ameliyatin nasil yapildigina bakmis,ve sonra tamamen karsi cikti.Seni sokakta bulmadim ben dedi.Agir bir ameliyat oldugunu düsündü.Son güne kadar karsi cikti,hatta basina bisey gelirse seni affetmem bile dedi:-((allahima sükür bugün 15.günüm.Ve esim benden daha memnun."Seni simdi daha iyi anliyorum,hakliymi$sin bu konuda,".Diyor.Benim menuniyetimi ve kendime gelen özgüvenimide gördükçe dahada memnun oldugunu söylüyor.uzun oldu sanirim ama insallah yardimci olabilirim.
Simdiden kolay gelsin.

Taysum...yazdıklarına %100 katılıyorum....:)))) GÜLE GÜLE KULLAN CANIM

Çakalll... Valla bende can evinden vurdum,konuya nerden girip nerden çıkılmasını gerektiğini bileceksin .. Öptüm seni,sağlıklı mutlu günler diliyorum arkadaşım

eşimle konuşdum kilolarını ver yapdırırız dedi ama ücreti hakkında hiç bi fikrim yok ne kdr tutuo ortalama bide bnm çocuğum yok daha çocuk doğurmamış olanlara yapılıo mu

Son düzenleme:
eşimle konuşdum kilolarını ver yapdırırız dedi ama ücreti hakkında hiç bi fikrim yok ne kdr tutuo ortalama bide bnm çocuğum yok daha çocuk doğurmamış olanlara yapılıo mu

Canım,fiyatlar doktordan doktora,hastaneden hastaneye göre değişiklik gösterebiliyor.Bu ameliyatı devlet hastanesinde olan arkadaşlarımız var 2500 YTL civarı ücretle ameliyat oldular sonuç harika Ben Hasan Fındık a ameliyat oldum geçen sene 5000 YTL ödedim.Bu sene 6000ytl ye yapıyor.Istanbul Boğaziçi Tıp Merkezinde meme büyütme ameliyatlarını 3500 YTL ye yapılıyor.5000 YTL ye ameliyat olan arkadaşlarımızda var,7500-8000 YTL ye ameliyat olanda var.Sen kesin karar veripte bu ameliyat için ne kadar bütçe ayırabilecegini bizimle paylaşırsan sana önerilerde bulunabiliriz tatlım Önemli olan eşimizi Yada ailemizi ikna edebilmek çünkü.Bu arada ben iki çocukta sonra ameliyat oldum.Emzirmelerden sonra göğüsler oldukça deforme oluyor.Yakın bir zamanda çocuk düşünürsen ertele,çocuktan sonra ameliyat ol derim ben.Ama mutluluğu ertelemeyim,doğumlardan sonr gerekirse tekrar ameliyat olurum dersende olur yani Karar senin,forumda evlenmemiş,ameliyat olan birçok çıtır arkadaşımız var yani .Ama meme büyütme ameliyatı olupta çocuk doğuran arkadaşımız yok ...

Kuzum ya senin fot.ları gördüm bayıldımmmmm silikon olamazlar onlar feci doğal seninkisi gibi olayacağını bilsem hiç düşünmem .kuzum ben izmirdeyim kime yaptırsam ki ?

Kuzum ya senin fot.ları gördüm bayıldımmmmm silikon olamazlar onlar feci doğal seninkisi gibi olayacağını bilsem hiç düşünmem .kuzum ben izmirdeyim kime yaptırsam ki ?

Canımmmm.... Çok çok teşekkür ederim Güzelliği,doğallığı tescilli,onaylı İzmirde sana önerebilecegim doktor Cenk tokat ve Ahmet seyhan olacaktır İkisiylede görüş derim ben :13:

çok fazla bütçe ayıramam ben muğla fethiyedeyim çok alternatif yer olduğunu sanmıyorum fethiyede maksimum 3000 lira falan ayırabiliriim ama devlet hastanesinde oluyorsa eğer sanırım yeterli olur değilmi bende istiorum seninkiler gibii off ya

Canım,tabiki devlet hastanesinde ameliyat olabilirsin.Ayrıca 3000 YTL bu ameliyat için yeter Muğla Fethiye'de meme büyütme ameliyatı için doktor tavsiyesi...Gibi bir konu açarsan forumda bilgisi olan arkadaşlarımız yardımcı olacaktır

benim bir tanıdığım var, Hasan Fındık' a ameliyat olmuş yıllar önce, ameliyattan sonra çocuğu oldu ve emzirdi, kadın hala dipdiri,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…