Göğüs büyüten ve evli olan bayanlar eşlerinzi nasıl ikna ettiniz??

Göğüs büyüten ve evli olan bayanlar eşlerinzi nasıl ikna ettiniz??ben ikna edemedim bi türlüü

canım benim , kocanın en sevdiği ve istekli olduğu şeyi sölerken,yaparken o arada cıtlatcan :) sonra dicenki a memişlerim büyük olsa süper durur büyütsemmi acaba yada eşinin sana yok diyemeyeceği zaman neyse o anda pat die sölicen :)

Son düzenleme:
bende aşini ikna etmek için epey uğraşmış biri olarak sadece mutsuzluğumu gösterdim yaz aylarında giyilen destekli bikiniler yüzünde oluşan o ıslak görüntü var ya en çok yardımcı oldu bana okadar kötü görünüyordu ki ben de bile bile değiştirmedim eşimin gözüne gözüne soktum o görüntüyü sonunda geçen sene göğsümde oluşan fibrodonomun alınması gerekti mecburen açılacaktı gün bugündür dedim eşimde ameliyat hüznüyle sen nasıl istersen o olsun dedi
sizi seven eşiniz mutsuzluğunuza katlanamaz

:) farklı ikna şekillerinden birisi :) başka önerisi olan varsa hadi bekliyoruz kızlar :)

yıllardır bu konuya takık olduğumu biliyordu zaten.ben seni böyle seviyorum falan diyordu hep (klasik herkesin söylediği gibi, aksini söylese başına gelecekleri biliyor tabii) sonra ben kesin kararımı verince, oda kararlı olduğumu anladı. sen kendini iyi hissedeceksen yaptır dedi. şimdi uygun zamanı bekliyorum, inşallah en kısa zamanda yaptırıcam

inş. canım güzel haberlerini bekliyoruz. birkez daha kadının gücünü erkek gördü:) tebrikler :)

ayyy kızlar ikna ettim eşimi,şuan bebek planlıyoruz doğumdan sonra yaptıralım dedi:2:bişey sorucam size hamileyken olmuo demii ??

tatlım hep diyodum ama,benimki yok yok hiç gerek yok böyle çok güzeller(klasik şeyler tabi),sonra göğüslerine çok bakan olur falan fıstık diyodu

bende düşünüorm ama kilolarımı vermek istiorum ilk önce maliyeti nasıl acaba bilginiz varmı bnmkiler çük küçük deil ama dik de deil ne bilim boş gibi içi dolu dolu değil

ayyy kızlar ikna ettim eşimi,şuan bebek planlıyoruz doğumdan sonra yaptıralım dedi:2:bişey sorucam size hamileyken olmuo demii ??
cok sevindım canım .hadi hayırlısı olsun bakalım. canım bizde bebk düşünüyorduk fakat baktım zaman gecıyor bebısten haber yok .onun ıcın suan amelıyat olmaya karar verdım. artık bebışi ameliyat olduktan sonrakı asamaya bıraktık canım.ama bildiğim kadarıyla hamıleyken amelıyat olmuyor canım...
hep şişiririorum zaten,mesela dışarda büyük göğüslü kadınlar falan geçincee bunlaraa bak iştee bende fazla yok nasılsa diye damardan elıyat falan giriyordum :)

en güzeli canım kadın dırdırına dayanamazlar DDD

zaten çok küçük olan göğüslerim doğumdan sonra tamamen kayboldu.sadece leblebi kadar bir uç var ve hatta içe doğru çöktü..ben sevişirken belden yukarısını asla açmam..asla denize girmem..göğüslerime dokunmaya çalıştığında çok sert tepki veririm ve arkamı dönüp hıçkıra hıçkıra ağlarım..ama eşim bunu bir 'takıntı' olarak değerlendirir..ayın 1 inde 15 günlüğüne il dışına gidecek..ben ertesi gün ameliyat olacağım..haberi olmayacak..öğrendiği zaman ise hiçbirşey umrumda değil..benim cinsel hayatım bitmiş..vereceği tepki daha nekadar psikolojimi bozabilir ki..

%100 aynısını yaşadım....hamilelik, doğum, içi boş memeler, cinsellik esnasında gizlemeler, utanmalar vs vs vs.....ve haber vermeden yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…