Şeniz
canım yaaa bugünleri de gördük en sonunda.şimdi cesaret sırası bende. Umarım herşey gönlünce olur arkadaşım. Senin tecrübelerinden faydalanağız artık. Kaç gündür msn e bakıyorum nerde kaldı bu kız diye. Ameliyattan vazgeçebilme ihtimali bile aklıma geldi.Ohhh neyse ki herşey yolundaymış,canım kendini zorlama çok fazla ve kendine iyi bak Şeniz
Sğolun arkadaşlar,loLLyPoP'um benim neler demek istediğimi çok güzel anlamış, bunları yaşamamda onun çok büyük katkısı oldu.Bu yüzden loLLyPoP'cum sana kocaman bi teşekkürü borç biliyorum ve öpüyorum canım
pnr_'cım sana da çoook geçmiş olsun canım,ben de sütyene geçersem rahatlarım diyordum demek sütyende çok sıkıyo..ne yapalım dayanıcaz artık,Allaha çok şükür bu günlere de gelebildik,ağrı sızı olsa da dert etmiyorum o kadar,kambur kambur geziniyorum evde :) nedense dik yürüyemiyorum...onun içinde ayrıca kafama kitap koyup alıştırma yapıcam sonra...
Başta Kalem1981,abcj,öykü76,ddreamer canıum arkadaşlarımı da öpüyorum,dularını benden esirgemediler çok teşekkür ediyorum onlara....
İnşallah ameliyat olmayı çok isteyen ve zamana ihtiyacı olan arkadaşlar da hayırlısıyla herşeyi yoluna koyup ameliyatlarını olup tecrübelerini burdan yazabilirler,ben de onlar için bol bol dua edicem,herşey gönlümüzce olsun hanımlarr!!!CüvCüv:belki tanıdık gelmiştir he!)
canım yaaa bugünleri de gördük en sonunda.şimdi cesaret sırası bende. Umarım herşey gönlünce olur arkadaşım. Senin tecrübelerinden faydalanağız artık. Kaç gündür msn e bakıyorum nerde kaldı bu kız diye. Ameliyattan vazgeçebilme ihtimali bile aklıma geldi.Ohhh neyse ki herşey yolundaymış,canım kendini zorlama çok fazla ve kendine iyi bak Şeniz