kızlar benim 2 ay oldu olalı ve artık silikon taktırdıgımı unuttum diyebilirim normal hayata döndüm yeni olanlara ve olacak olanlarada şimdiden sabır diliyorum ama inanın yaptırdıgıma degdi
merhaba,
inşallah benim de senin gibi hissdeceğim günler çabuk gelir. ben de yeni ameliyat oldum da. ameliyat sonrasında drenler kaç gün kaldı sende? teşekkürler şimdiden
bende oldum ve cok üzgünüm.:1no2:hiç olmus gibi durmuyorlar 3 ay oldu ameliyat olalı benim gögüslerim emzirme yüzünden içi bosalmıstı.. silikon takıldı ve sadece aynı görüntünün daha büyük hali gibi oldular cok üzgünüm..ne yapabilirim bilmiyorum....
bende oldum ve cok üzgünüm.:1no2:hiç olmus gibi durmuyorlar 3 ay oldu ameliyat olalı benim gögüslerim emzirme yüzünden içi bosalmıstı.. silikon takıldı ve sadece aynı görüntünün daha büyük hali gibi oldular cok üzgünüm..ne yapabilirim bilmiyorum....
canım bana diren takılmadı o yüzden bilmiyorum,ama takılan arkadaşlar cıkarken cok canlarının yandıklarını yazmışlardı gececek bu günler inan bana cok zor geciyor biliyorum ama ben şimdi silikon oldugunu unuttum bile ve dolgusuz sütyen giymek harika bişey:sm_cool:
canım banada dren takılmıştı ameliyat sonrası 1 gece kaldı,sabah çıkarmıştı doktorum.çıkarırkende acımadı.bu direnler kapsüllenme riskini azaltıyor onun için ii ama bukadar uzun süre tutulduğunu duymamıştım.ama bir bildiği vardır sanırım doktorunun.rahat harekette edemezsin değilmi direnlerle.:uhm:canım desteğin için teşekkür ederim. bugün 5. günüm ve ağrılar çok azaldı. sadece drenleri çıkartmadı henüz bu canımı sıkıyor. iyi mi kötü mü tam olarak bilmiyorum. bu arada şimdiden evdeki destekli südyenlerden kurtuldum...:sm_cool:
geçmiş olsun, çok üzüldüm, neden öyle oldu ki acaba? Doktorun kimdi, ne diyor bu duruma? Acaba silikonlar yer mi değiştirdi, kasaltı mıydı, yuvarlak, damla? Korktum şimdi ben de. Benim de sorumun aynı çünkü, emzirme sonrası, sönmüş balon?? şekline geldiler. Önceden limondular, şimdi sıkılmış limon diyelim kaydirigubbakcemile3:)) Üfff napıcaz biz yaaa??
canım saol..benimle aynı sorunun oldugunu yazmışsın sende bilirsinki cok sinir bozucu ve üzücü...üstüne bide böyle olması cok kötü oldu benim için... ne yapacagımıda bilmiyorum.. eski içi bosalmıs görüntünün büyük halini düşün... hiç bir diklesme ve toparlanma yok... yuvarlak protez konuldu,kas altıydı..o kadar cektigin acı ve bekleme süresi hepsi çöpe gitti... eşimde görünce yaptıgı tek yorum büyük....offfffffffffffffff
canım banada dren takılmıştı ameliyat sonrası 1 gece kaldı,sabah çıkarmıştı doktorum.çıkarırkende acımadı.bu direnler kapsüllenme riskini azaltıyor onun için ii ama bukadar uzun süre tutulduğunu duymamıştım.ama bir bildiği vardır sanırım doktorunun.rahat harekette edemezsin değilmi direnlerle.:uhm:
arkadaşlar cahilliğimi mazur görün de bu dren tam olarak nasıl bir şey.. teşekkürler şimdiden..
anlıyorum canım,ama sen yinede moralini bozma.,herkesin bünyesi farklı.doktorun bildiği birşey var demekki.drenlerle tuvalete gitmek bile zor oluyor gerçekten,umarım yarın kurtulursun.çıkarırkende korkulduğu gibi bir acı olmuyor.içini ferah,moralini yüksek tut..yerimsenibencanım doktorum olabildiğini söyledi böyle durumların. 20 gün kaldığı bile oluyormuş drenlerin. normal bile olsa can sıkıcı tabi. ve herkeste 1-2 gün kaldığını duyunca sinirleri daha çok geriliyor insanın. Hareket ediyorum ama bir haftadır banyo yapamadım sadece saçımı yıkayabiliyorum ve dışarıya çıkamıyorum.yarın belli olacak son durum. umarım kurtulurum. Drenler dışında hiç acı kalmadı gibi birşey çok ani hareket edersem hafif bir sızı oluyor sadece. kendimi de iyi hissediyorum ama ahh bu drenler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?