Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

kızlar benim 2 ay oldu olalı ve artık silikon taktırdıgımı unuttum diyebilirim normal hayata döndüm yeni olanlara ve olacak olanlarada şimdiden sabır diliyorum ama inanın yaptırdıgıma degdi

kızlar benim 2 ay oldu olalı ve artık silikon taktırdıgımı unuttum diyebilirim normal hayata döndüm yeni olanlara ve olacak olanlarada şimdiden sabır diliyorum ama inanın yaptırdıgıma degdi

merhaba,

inşallah benim de senin gibi hissdeceğim günler çabuk gelir. ben de yeni ameliyat oldum da. ameliyat sonrasında drenler kaç gün kaldı sende? teşekkürler şimdiden

bende oldum ve cok üzgünüm.:1no2:hiç olmus gibi durmuyorlar 3 ay oldu ameliyat olalı benim gögüslerim emzirme yüzünden içi bosalmıstı.. silikon takıldı ve sadece aynı görüntünün daha büyük hali gibi oldular cok üzgünüm..ne yapabilirim bilmiyorum....

merhaba,

inşallah benim de senin gibi hissdeceğim günler çabuk gelir. ben de yeni ameliyat oldum da. ameliyat sonrasında drenler kaç gün kaldı sende? teşekkürler şimdiden

canım bana diren takılmadı o yüzden bilmiyorum,ama takılan arkadaşlar cıkarken cok canlarının yandıklarını yazmışlardı gececek bu günler inan bana cok zor geciyor biliyorum ama ben şimdi silikon oldugunu unuttum bile ve dolgusuz sütyen giymek harika bişey:sm_cool:

doktorunla konuşmadın mı ?yada neden kötü oldu nsl oldu ku pişman oldun üzüldüm adına insanın içine sinmesi çok önemli

geçmiş olsun, çok üzüldüm, neden öyle oldu ki acaba? Doktorun kimdi, ne diyor bu duruma? Acaba silikonlar yer mi değiştirdi, kasaltı mıydı, yuvarlak, damla? Korktum şimdi ben de. Benim de sorumun aynı çünkü, emzirme sonrası, sönmüş balon?? şekline geldiler. Önceden limondular, şimdi sıkılmış limon diyelim kaydirigubbakcemile3:)) Üfff napıcaz biz yaaa??

canım desteğin için teşekkür ederim. bugün 5. günüm ve ağrılar çok azaldı. sadece drenleri çıkartmadı henüz bu canımı sıkıyor. iyi mi kötü mü tam olarak bilmiyorum. bu arada şimdiden evdeki destekli südyenlerden kurtuldum...:sm_cool:

canım banada dren takılmıştı ameliyat sonrası 1 gece kaldı,sabah çıkarmıştı doktorum.çıkarırkende acımadı.bu direnler kapsüllenme riskini azaltıyor onun için ii ama bukadar uzun süre tutulduğunu duymamıştım.ama bir bildiği vardır sanırım doktorunun.rahat harekette edemezsin değilmi direnlerle.:uhm:

canım saol..benimle aynı sorunun oldugunu yazmışsın sende bilirsinki cok sinir bozucu ve üzücü...üstüne bide böyle olması cok kötü oldu benim için... ne yapacagımıda bilmiyorum.. eski içi bosalmıs görüntünün büyük halini düşün... hiç bir diklesme ve toparlanma yok... yuvarlak protez konuldu,kas altıydı..o kadar cektigin acı ve bekleme süresi hepsi çöpe gitti... eşimde görünce yaptıgı tek yorum büyük....offfffffffffffffff

Bence hemen dr.una git ve düzeltilmesini iste, ondan sebebini öğrendikten sonra mutlaka bir dr.a daha görün ve söyledikleri tutuyor mu bi bak. Sonuçta bir hata da yapılşmış olabilir istemeden, düzeltebilirse düzeltsin, değilse bence birine daha görün. Benim aylardır yaptığım tarama sonucu ulaştığım isimler barış çakır ve tuğrul turan istanbuldan. aysonu görüşücem ve karar vericem. Umarım düzelir sorunun ama bence zaman kaybetme... Sevgiler.

sevgili AslaAslaDeme durumuna çok üzüldüm burada böyle sorunlu ameliyatları okuyunca hepimizin morali bozuluyor inanki..takılan protez hakkında bir fikrin varmı ..bana uygun olmayan bir protez seçilmiş gibi geldi..yani artık hepimiz biliyoruzki protezlerin yalnızca büyüklükleri değil duruşları ve şekilleride farklı..doktor değilim ukalalık yapmış olmıyayım bu arada ama sadece fikrimi söylüyorum ...çok geçmiş olsun canım

Arkadaşlar;
Tuğrul turan'ın telefonunu ve adresini istemiştim Fashion starrdan ama bir süredir kendisi foruma girmediğinden ulaşmam mümkün olmadı. Bilenler bana özelimden telefon ve adresini, maili varsa mailini atabilir mi acaba? Teşekkürler.

canım doktorum olabildiğini söyledi böyle durumların. 20 gün kaldığı bile oluyormuş drenlerin. normal bile olsa can sıkıcı tabi. ve herkeste 1-2 gün kaldığını duyunca sinirleri daha çok geriliyor insanın. Hareket ediyorum ama bir haftadır banyo yapamadım sadece saçımı yıkayabiliyorum ve dışarıya çıkamıyorum.yarın belli olacak son durum. umarım kurtulurum. Drenler dışında hiç acı kalmadı gibi birşey çok ani hareket edersem hafif bir sızı oluyor sadece. kendimi de iyi hissediyorum ama ahh bu drenler...

arkadaşlar cahilliğimi mazur görün de bu dren tam olarak nasıl bir şey.. teşekkürler şimdiden..

ameliyat sonrası içeride biriken kanın ve ödemin dışarı atılması için vakumlu plastik kaplar diyebilirim. 2 göğüse de ayrı ayrı takılıyor. iyi birşeymiş, çok zararı da yok ama ben sevmiyorum drenleri

anlıyorum canım,ama sen yinede moralini bozma.,herkesin bünyesi farklı.doktorun bildiği birşey var demekki.drenlerle tuvalete gitmek bile zor oluyor gerçekten,umarım yarın kurtulursun.çıkarırkende korkulduğu gibi bir acı olmuyor.içini ferah,moralini yüksek tut..yerimseniben

saolun arkadaşlar bende randevu aldım perşembe günü gidiyorum..gel görelim neler yapılabilir dei bakalım ...korkuyorum acıkcası yine ameliyat derler diye.... bide kaldırmak için ters t şeklinde ameliyat derlerse yandım... bir sürü acı ve dikiş izleri... ne olacak bilmiyorum...

jeny canım ameliyatının iyi geçmesine sevndim bi an önce iyileşirsin inşallah gazi tıpta oldu di mi ameliyat 1 gece mi kaldın hastane de protezlerin büyüklüğü ne kadardı nereye takıldı hepsini çok merak ediyorum bi de ödeme işini nasıl yaptın kolaylık sağlıyo mu doktor bütün ayrıntıları yazarsan çok sevinirim görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…