Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Şeniz

canım yaaa bugünleri de gördük en sonunda.şimdi cesaret sırası bende. Umarım herşey gönlünce olur arkadaşım. Senin tecrübelerinden faydalanağız artık. Kaç gündür msn e bakıyorum nerde kaldı bu kız diye. Ameliyattan vazgeçebilme ihtimali bile aklıma geldi.Ohhh neyse ki herşey yolundaymış,canım kendini zorlama çok fazla ve kendine iyi bak Şeniz

fashion-starrr senin adına okadar mutluyumki canım inşallah bende en kısa zamanda hallederim bu sorunumu...şimdi çok yorgun olduğunu biliyorum ve seni yormak istemiyorum biraz toparlandıktan sonra bize biraz daha bilgi verebilirmisin canım ya..hastanenin adı ödediğin ücret anestezi şekli falan gibi ve bu arada iyileşme sürecinide gün gün yazarsan hiç fena olmaz buarada tekrar geçmiş olsun sevgiler

canım sevindim herşeyin yolunda olmasına.çok geçmiş olsun.:1hug:bandajlar açılınca oh bee diyosun gerçekten,sutyende okadar sıkmıyor rahat ol.ilk zamanlar kambur olmanda çok normal,zamanla geçiyor.yerimseniben

ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun, umarım çok çabuk iyileşirsiniz:) benim 10 gün oldu hala çok sertler ve doğal görünmüyorlar bakalım ilerleyen günlerde nasıl olacaklar.)

Son düzenleyen: Moderatör:
jeny çok şaşırdım bu kadar hızlı olmanı beklemiyodum ama çok da sevindim Allah yardımcın olsun inşallah güzel gider herşey artık darısı başıma ameliyatını ol gel sana soracak çok şeyim var:)

Gecmis olsun aysem07. Benim de bugun 16.gün ve agrı seklinde deil ama acıyor, ozellikle de sabahları uyandıgımda baya bi acıyor sonra gun icinde azalıyor, ama 2 ay gibi bi sure zaten boyle olucagı soylendigi icin umursamıyorum şimdi hiç, 2 ayı gozden cıkardım yaniyerimseniben Bi de senin kas altı mı? cunku benim de buyuk bi kısmı kas altı ve kolumu ters bi hareket yapınca oluyor tabi agrı orda..Endişelenme, suan daha oralarımız iyileşiyor, cok yeni daha, kesik var sonucta..2 ay tanı kendine sen de, icini rahat tut:teselli:a.s

ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun, umarım çok çabuk iyileşirsiniz:) benim 10 gün oldu hala çok sertler ve doğal görünmüyorlar bakalım ilerleyen günlerde nasıl olacaklar.)

Saol, sen de en kısa zamanda iyileşirsin umarım Gokce. 1hafta daha bekle cidden farkı goruceksinyerimseniben 16gun oldu benim, gecen hafta gergin, sert ve daha havada gibiydiler benim de, dun bi ara sutyensizdim ve yere eğildiğimde onlar da eğiliyordu artık benimle:)) En zor kısmı atlattık şimdi iş sabrımıza kaldı:hooray:a.s

Ameliyat olan arkadaslar hepinize özellikle de sana Fashion star gecmis olsun,sorunsuz atlatmana sevindim.
Benim bugün tam 1 ay oldu epey bi yumusadilar,sizin tersinize benim doktorum sütyen falan kullandirmadi sadece kemere benzer bisey var üstten onu takiyorum.
Masaj yapan arkadaslar siz nasil masaj yapiyorsunuz?

Senin adina cok sevindim gecmis olsun bende kismetse 20 aralikda olucam cok fena heyacanliyim. Yasadiklarini anlatigin icin cok tesekkür Türkiye ye gidene kadar okuycam bu site bana cesaret veriyor .Kalbim pir pir ediyor oraya kadar gidip bide vazgecersem diye korkuyorum .Insallah bende dönüsde anlatirim tekrar gecmis olsun canim..

Teşekkür ederim Pnr:) ben de arada sütyeni çıkarıyorum sıktığı zamanlarda. evet artık bekleyeceğiz 1-2 ay normale dönene kadar.

linkini verdiğim sitede nasıl masaj yapılacağına dair bir video var, masajın ve sütyenin amacı silikonların yerine oturmasını kolaylaştırmak içinmiş. doktorum bana masaj vermedi ki zaten çok sertler ve acıyorlar, videodaki gibi şeyleri yapabileceğimi sanmıyorum sütyen yerine elastik bantlar da kullanılabiliyormuş. benim doktorum gerek yok demişti ama ben yine de sargılar çıkarken sütyen taktırdım, 1 ay normal sütyen takamayacağım sanırım ortalama ne kadar süreliğine bu sütyeni takmamız gerekiyor?

Benim doktorum masaj vericek ama henuz deilmiş..Yaptıran bi bayan gostermişti masajını, 2 tipti: goguslerini bi alttan yukarı, bi de yanlardan birbirine birleştirerek yuguruyordu resmen, ancak onun dr.u 2.gun baslatmıstı masajıfisfisfis Dr dan dr a değişiyor baya.. Sütyen taktıgına iyi etmişsin bence cunku dikiş yerlerimiz icin suan en iyisi bu, onlar normale donene kadar normal sutyen takmayız heralde, burda genelde 1 ay takıldıgı yazıyordu

Canım,hastane Hattat hastanesiydi,ücreti 6000 ytl.İstanbul'da oturanlar gün içinde evlerine dönebiliyorlar ben şehirdışından geldiğim için hastanede 1 gün kalıp ertesi gün evime döndüm.Sedazyon ve lokal anesteziyle oldum ameliyatı,sadece göğüs bölgem uyuşturuldu,ameliyat olurken de uyur vaziyetteydim..ameliyat bittikten sonra yatağımda adımı seslendiklerinde uyandım..
İlk gün tek başıma kalkıp tuvalete gidebildim..kalkarken hafif sızılarım oluyordu..geceye kadar tuvalete 2 veya 3 kere gittim giderken normal gidiyodum ama orda hareket edince hemen başım dönüyo ve midem bulanıyodu,yatağıma yatınca normale dönüyodum.bunun sebebi ani hareketler yapmam ve pozisyonal olarak tansiyonumun düşmesiymiş.ben herşeyde kolaylıkla midesi bulanan ve narin biriyim,en ufak bişeyde başım döner o yüzden bunlar da normal şeylerdi,ameliyata girmeden önce midem bulanır benim midem bulanır diyodum,doktorda"bugün illa bulandırcaksın mideni yani" deyip gülmüştü ve öyle de oldu :) kendimi tanıdığım için öyle olacağını da biliyodum..sen belki daha rahat atlatabilirsin a.s
Bugün 4.günüm ve yataktan kalkmadan bugünün daha kolay geçeceğini anladım çünkü yatarkende olsa insanın hareketleri kısıtlı oluyo rahat dönemiyosun,yavaş dönerken de hafif sızlama oluyo ama bugün rahatça,hafif yan döndüm ve sızlama olmadı..her gün mutlaka ilerleme oluyo,özelliklede sabahtan akşama baya değişim oluyo,akşam daha iyi hissediyosun kendini..bugün maaşallahım var,daha sabahtan akşammış gibi rahat hareket etmeye başladım :)

Arkadaşlar hepinize yürekten teşşekür ediyorum,ameliyat olan diğer arkdaşlara da büyük geçmiş olsun,kolaylıkla atlatmanız dileğiyle:Saruboceq:
Ameliyat olacak olanlar da hiçç korkmasınlar,çünkü eğer insan kullanacağı teknikle birlikte doktoruna tam olarak güveniyorsa,bu kadar çok isteği bişeyin sonuçları için çekebileceği ağrıları hiç önemsemiyor..burda en çok ağrısı olan arkadaşlarımız bile o ağrılar bittikten sonra iyi ki ameliyat olmuşum deyip rahat bir ohh çekti..bu yüzdenn bu ameliyatta doktoru ve yöntemi belirledikten sonnraa korkuya yeer yooookk,inanın yerimseniben :1hug:sewgilera.s.
sütyenden de koorkmuyourumm :dilcikar: o benden korksunn!! naniknanik

canım selam,
perşembe günü hem burun ameliyatım hem de göğüs ameliyatım ikisini birden yaptırdım.şu an çokkk mutluyum burun ameliyatı çok çok kolayy hi ağrı sızı olmuyor ama göğüs biraz farklı ilk 2 gün baya bi canın yanıyor ama herşeye rağmen çokkk mutluyum ayrıntıları afyona döndüğümde uzun uzun anlatırım şimdilik hoşçakallllkaydirigubbakcemile5

Herkese Merhaba, 2 gün önce ameliyat oldum. kas altı 300cc lik protez koyuldu. henüz nasıl olduklarını göremedim sargılardan dolayı. yarın ilk pansumana gideceğim. yaptırmayı düşünenler ağrısız bir ameliyat değil. ilk günkü gibi olmasa ağrılar devam ediyor. ben geceleri uyuyamıyorum. sırt üstü yatmak işkence gibi.herkesin tepkisi farklıdır ama benimki ağrılı geçiyor. sormak istedikleriniz olursa seve seve cevaplarım. görüşmek üzere...

çok çok geçmiş olsun arkadaşım umarım bir an önce düzelirsin ameliyatını nerede kime ve kaça yaptırdığını yazabilirmisin birde bence kas altı olduğu için bukadar zor geçiyordur düzelmen bir hafta hatta on günü geçebilir diye düşünüyorum birazcık sabır......sevgiler

Bayanlar bu siteyi son birkaç haftadır keşfettim.en ince ayrıntısına kadar da inceledim.sitede emeği geçen herkesin ellerine sağlık.benim memişlerde çok ama çoook küçük.yani öle böle değil.sırtüstü yatınca hele kız mı erkek mi olduğum belli olmaz.bende uzun süredir araştırıyorum en sonunda Barış Çakır da karar kıldım ve mail attım bazı sorularım vardı tabi birde fiyat konusu.bana cevap vermiş saolsun.fiyat içinde 5000 ytl demiş.sizler kaça oldunuz.bu fiyat sizce normal mi??ameliyat olan arkadaşlara çok imreniyorum inşallah bende en kısa zamanda olurum ve burda deneyimlerimi yazarım.şu anda nekehat döneminde olan arkadaşlarada çok geçmiş olsun.saygılarrr

çok teşekkür ederim. Ben dr. Cagrı Sade' ye ameliyat oldum. ben biraz sabırsızım galiba hemen iyileşeyim istiyorum. tahmin ettiğimden zor oldu sadece.

gecmis olsun fashion_starrr,sonunda amlaiyat olup kurtulmana inan cok sevindim,benim 3 hafta oldu,biraz yumusamaya basladi.ama biraz agrilar oluyor korkma masaj yapinca geciyor,sudyeni bir ay tak bence cikarma,ben hala takiyorum,insallah istedigin buyuklukte olmustur canim,benim kas zari alti 250 cc takildi,buyuklugunden durusundan cok memnunum,gercek gibi duruyor valal elimle elledigimde protezler hic gelmiyor,msn girmiyorsun galiba artik,seni hic gormuyorum,kendine iyi bak tekrar gecmis olsun....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…