Sğolun arkadaşlar,loLLyPoP'um benim neler demek istediğimi çok güzel anlamış, bunları yaşamamda onun çok büyük katkısı oldu.Bu yüzden loLLyPoP'cum sana kocaman bi teşekkürü borç biliyorum ve öpüyorum canım
pnr_'cım sana da çoook geçmiş olsun canım,ben de sütyene geçersem rahatlarım diyordum demek sütyende çok sıkıyo..ne yapalım dayanıcaz artık,Allaha çok şükür bu günlere de gelebildik,ağrı sızı olsa da dert etmiyorum o kadar,kambur kambur geziniyorum evde :) nedense dik yürüyemiyorum...onun içinde ayrıca kafama kitap koyup alıştırma yapıcam sonra...
Başta Kalem1981,abcj,öykü76,ddreamer canıum arkadaşlarımı da öpüyorum,dularını benden esirgemediler çok teşekkür ediyorum onlara....
İnşallah ameliyat olmayı çok isteyen ve zamana ihtiyacı olan arkadaşlar da hayırlısıyla herşeyi yoluna koyup ameliyatlarını olup tecrübelerini burdan yazabilirler,ben de onlar için bol bol dua edicem,herşey gönlümüzce olsun hanımlarr!!!CüvCüv:belki tanıdık gelmiştir he!)
merhaba arkadaslar,ben amaliyat olali 16 gun oldu,dr.baris cakir'a amaliyat oldum,simdilik herseyden memnunum,buyuklugu,durusu,herseyi harika,bence baris bey cok basarili bir cerrah,gozum kapali herkese tavsiye edebilirim,bu amaliyati olan arkadaslara birsey sormak istiyorum,biraz agrim oluyor,masaj yapinca biraz agrim geciyor,hafifliyor,dr.zamanla gecicegini soyledi agrilarimin,sizdede agri olmusmuydu,herkesten bu agri konusunda cevaplar bekliyorum,saygilar,
ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun, umarım çok çabuk iyileşirsiniz:) benim 10 gün oldu hala çok sertler ve doğal görünmüyorlarbakalım ilerleyen günlerde nasıl olacaklar.)
Sğolun arkadaşlar,loLLyPoP'um benim neler demek istediğimi çok güzel anlamış, bunları yaşamamda onun çok büyük katkısı oldu.Bu yüzden loLLyPoP'cum sana kocaman bi teşekkürü borç biliyorum ve öpüyorum canım
pnr_'cım sana da çoook geçmiş olsun canım,ben de sütyene geçersem rahatlarım diyordum demek sütyende çok sıkıyo..ne yapalım dayanıcaz artık,Allaha çok şükür bu günlere de gelebildik,ağrı sızı olsa da dert etmiyorum o kadar,kambur kambur geziniyorum evde :) nedense dik yürüyemiyorum...onun içinde ayrıca kafama kitap koyup alıştırma yapıcam sonra...
Başta Kalem1981,abcj,öykü76,ddreamer canıum arkadaşlarımı da öpüyorum,dularını benden esirgemediler çok teşekkür ediyorum onlara....
İnşallah ameliyat olmayı çok isteyen ve zamana ihtiyacı olan arkadaşlar da hayırlısıyla herşeyi yoluna koyup ameliyatlarını olup tecrübelerini burdan yazabilirler,ben de onlar için bol bol dua edicem,herşey gönlümüzce olsun hanımlarr!!!CüvCüv:belki tanıdık gelmiştir he!)
Saol, sen de en kısa zamanda iyileşirsin umarım Gokce. 1hafta daha bekle cidden farkı goruceksinyerimseniben 16gun oldu benim, gecen hafta gergin, sert ve daha havada gibiydiler benim de, dun bi ara sutyensizdim ve yere eğildiğimde onlar da eğiliyordu artık benimle:)) En zor kısmı atlattık şimdi iş sabrımıza kaldı:hooray:a.s
Teşekkür ederim Pnr:) ben de arada sütyeni çıkarıyorum sıktığı zamanlarda. evet artık bekleyeceğiz 1-2 ay normale dönene kadar.
linkini verdiğim sitede nasıl masaj yapılacağına dair bir video var, masajın ve sütyenin amacı silikonların yerine oturmasını kolaylaştırmak içinmiş. doktorum bana masaj vermedi ki zaten çok sertler ve acıyorlar, videodaki gibi şeyleri yapabileceğimi sanmıyorumsütyen yerine elastik bantlar da kullanılabiliyormuş. benim doktorum gerek yok demişti ama ben yine de sargılar çıkarken sütyen taktırdım, 1 ay normal sütyen takamayacağım sanırım ortalama ne kadar süreliğine bu sütyeni takmamız gerekiyor?
fashion-starrr senin adına okadar mutluyumki canım inşallah bende en kısa zamanda hallederim bu sorunumu...şimdi çok yorgun olduğunu biliyorum ve seni yormak istemiyorum biraz toparlandıktan sonra bize biraz daha bilgi verebilirmisin canım ya..hastanenin adı ödediğin ücret anestezi şekli falan gibi ve bu arada iyileşme sürecinide gün gün yazarsan hiç fena olmaz buarada tekrar geçmiş olsun sevgiler
jeny çok şaşırdım bu kadar hızlı olmanı beklemiyodum ama çok da sevindim Allah yardımcın olsun inşallah güzel gider herşey artık darısı başıma ameliyatını ol gel sana soracak çok şeyim var:)
Herkese Merhaba, 2 gün önce ameliyat oldum. kas altı 300cc lik protez koyuldu. henüz nasıl olduklarını göremedim sargılardan dolayı. yarın ilk pansumana gideceğim. yaptırmayı düşünenler ağrısız bir ameliyat değil. ilk günkü gibi olmasa ağrılar devam ediyor. ben geceleri uyuyamıyorum. sırt üstü yatmak işkence gibi.herkesin tepkisi farklıdır ama benimki ağrılı geçiyor. sormak istedikleriniz olursa seve seve cevaplarım. görüşmek üzere...
çok çok geçmiş olsun arkadaşım umarım bir an önce düzelirsin ameliyatını nerede kime ve kaça yaptırdığını yazabilirmisin birde bence kas altı olduğu için bukadar zor geçiyordur düzelmen bir hafta hatta on günü geçebilir diye düşünüyorum birazcık sabır......sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?