Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kizlar sizde his kaybi var mi?
Cevrenizdeki insanlar ameliyat oldugunuzu biliyor mu,herhalde ilk günler oldukca ilgi cekici görünüyordur,ben kimseye söylemek istemiyorum..

ben 1ay önce oldum kasaltı ve koltukaltı...1hafta agrılı oldu ama ne bir iz var ne de pansumn derdi koltukaltımda iyileşmeye başladı acılarım tamen gecti tavsiye ederim ..

Koltuk altını bi çok dr. pek tavsiye etmiyor aslında. Çünkü protezi koyarken kaslar zarar görebiliyomuş. İz istemiyorsanız meme başından yaptırın derim. Ben yaklaşık 2 sene önce naci çelik'e ameliyat oldum kas altı yapıldı ve meme altından girildi. Çok çok memnunum hatta öyle ki böyle doğduğumu sanıyorum:) Lütfen dr.unuzu iyi seçin..

Merhaba bende bu ay sonunda ameliyat olucam. Dual plan takılcak.. Meme altı kesisi ama boya karar veremiyorum..

Zaten ben bu cc olayınıda çözemedim. 255cc bir modelle 300cc başka bir model yaklaşık benzer sonuçlar veriyor. İnanın çözemedim. High moderate low vs vs bir sürü boyu eni yüksekliğine göre değişiklik gösteriyorlar..

Mesela 300den aşağısı tatmin etmez diyen bir arkadaş vardı o hangi modelde taktırdı. Çünkü bi bakıyoruz yüksekliği fazla olmayan ama daha ene ve boya giden protez ile daha ensiz daha boysuz ama daha yüksek bir protez aynı sonucu hatta daha iyi bir sonucu bile verebilir. Ben mesela yanlardan taşmasın ama öne doğru hacimli olsun istiyorum.

Ben şunu merak ediyorum. Doktorumla protezleri denerken dediki şu an burda daha büyük duruyor içeri takınca biraz daha ufalıcak. Ne kadar ufalıyor? Operasyon geçiren arkadaşlardan yorum bekliyorum..

slm kızlar oncelıkle amelıyat olan arkadaslara gecmıs olun dılıyorum darısı başıma olucak işallah:))
benım sorum ebru gundesın gogus amelıyatını cok beyenıyorum kıme yaptırdı biliyomusunuz???

venue ve yellowcanary cevaplarınız için teşekkür ederim venue senin ameliyatını kim yapmıştı ne kadar oldu yaptıralı serum fizyolojik miydi yoksa jel mi çok soru sordum.... ve deniz cim sen nerede olacaksın ameliyatını ben de kimseye söylemeden yaptırıcam da

merhaba yeşil kedi senin ameliyatını kim yapacak meme altına nasıl karar verdin herkesin fikrini almak istiyorum çünkü yanlış bişey yapıp da geri dönememekten korkuyorum ne zor bi karar ya yaza düğünüm var ve o zamana kadar bu işi halledip eşimin karşısına güzel bi şekilde çıkmak istiyorum ayrıca onun haberi olmadan yaptırıcam bunu kafamda bir sürü soru var bakalım ne olacak

Selam yeşil kedi. Benim boyum 1.72 ve geniş omuzluyum operasyon öncesi 75 A beden sütyen kullanıyordum. 300 cc high profile protez kondu ve şu an 80C veya 85B beden kullanıyorum. Senin istediğin gibi yanlardan taşma olayı yok. Gayet hacimli. İlk yapıldığı zamanlar daha büyük duruyodu.1. ay 3.ay 6. ay 1. sene bu zaman zarflarında büyüklüğü şekli hep değişiyo. Meslea 1. yılın sonunda hah şimdi tam oldu falan demiştim. Ama eğer ufak yaptırırsan 1-2 sene sonra pişman olabilirsin ufalacakları için. Öyle bikaç arkadaşım var. Birine 250 birine 275 cc konmuş zamanında. Şimdi madem o ameliyat sıkıntısını çektik keşke biraz daha büyük yaptırsaydık diyip duruyolar:)

özceliks merhaba.
Benim ameliyatımı dr. naci çelik yapmıştı. Bi arkadaşımda ailesine falan haber vermeden ameliyat oldu. Yalnız ilk 2 gün sana birinin bakması gerekebilir. Müstakbel eşinle 1 hafta falan görüşmeyeceğin bi zaman yaptırmalısın. Hatta şimdilerde yaptırırsan yaza kadar silikonlu olduğunu unutursun bile daha rahat olur senin için.

yellowcanary yazdiklarindan dogru mu anladim zamanla protez yerlestikce daha mi kücük görünüyorlar??
Kizlar ben ölücem heyacandan yarindan sonra ameliyatim..su an öyle pismanim ki nerden kalktim ben bu ise diyorum acayip bi korku var icimde mümkün olsaydi ödeme yapilmamis olsaydi vazgecicektim haftasonu o derece korkuyorum su an olabileceklerden,agrilardan,begenmemekten dua edin güzel sonuclansin hersey..

xxdenizxx selam
aynen öyle protez yerleştikçe daha ufak görünüyolar. Yakın çevremde ve kendimde şahit olduğum budur. İnşallah sorunsuz bi ameliyat ve sonrası dönem geçirirsin. Bikaç hafta sonra keşke daha önce yaptırsaymışım diye düşünürken beni hatırla:)

benım serum fizyolojık patlama durumu oldugunda vucuda yabancı bi madde gibi zarar vermıyor doktorum sadece onu kullanıyordu dr.nurı battal istanbul /Etilerde yerı cnm tavsıye ederim

Son düzenleme:
Kizlar artik saatler kaldi yarin bu saatlerde hersey bitmis olucak !!!cok heyecanliyim ...

insallah dedigin gibi olur ddreamer ben Almanya da ameliyat oluyorum cnm,310 cc koltukaltindan kasalti takilacak..

selammm=)
benim ufak tefek problemlerim var bu konuda, onları paylaşmak istiyorum: bir göğsüm çok güzel oldu hem görüntü açısından doğal hemde çabuk iyileşti ve daha yumuşak diğeri ise ilk günden beri iyileşme anlamında hep geriden takip ediyo ve görüntü olarakta diğerinden farklı, göğüs ucum biraz daha aşağıda ve dieri tam karşıyı gösteriken bu biraz daha aşağıya bakıyo aynı zamnda üst kısmı şiş.kısacası silikon aynı hizaya konulmasına rağmen sanki daha yukarıya konulmuş gibi duruyo
doktorumla alakalı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. iki göğsün hem şekil hemde silikonu kabul etme bakımından birbirinden farklı olmasından kaynaklanıyo bence.
bu saatten sonrada çok değişeceğine inanmıyorum ikisi arasındaki farkın. merak ediyorum bu yada benzeri bişeyle karşılaşan varmı?paylaşırsanız sevinirim...

kızlar
koltuk altından ameliyat olanlar
koltuk altı iziniz in
resmini koyma imkanınız varmı lütfen
ben nebil beye koltuk altı düşünüyorum
ama koltuk altındaki iz biraz kafamı kurcalıyor malum askılı giyiyoz vede straplez giyiyoz vs.. vs.
lütfen biriniz yardımcı olun

Merhaba,cok abes kacmayacagini umaraktan operasyon gecirmis arkadaslara bir sorum olacak.Kucuk goguslerim yok.Fakat kocaman gogus meraklısı bir adamim var evde :)) Gogusleri 90 dan 100 veya daha fazlasına buyuturmek ıstıyorum.En merak ettıgım sey gogsun sertlıgı? Ameliyat sonrası ıyılestıkten ve protezler oturduktan sonra sertligi nasil oluyor? Temas olcusu nasıl ? Zorlanmaya geliyormu? Bunların hepsine dr lar olumlu yanıtlar verıyor fakat ben asıl merciiden ogrenmek istıorum.Kullanan cok daha iyi bilir.Cok tesekkur ederim.Birde ameliyat olanlar kesinlikle bilir.Salma Hayekin burdaki protezleri yuvarlak mıdır yoksa damla mı?

Ve en onemli sorun kilo alip verildiginde goguslerde kuculme oluyor mu??
Sımdıden cok tesekkuler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…