ya arkadaşlar ben bi türlü karar veremiyorum göğüs altı mı yoksa koltuk altı kesisi mi ikisinin de avantajları var iz kalmasın istiyorum ama koltuk altı olunca iyileşme süreci daha uzunmuş bi de göğüs dokum yeterli sanırım o yüzden kas altı koydurup da fazla acı çekmek istemiyorumtam muallaktayım bana fikir verirseniz çok sevinirim ankara da gazi tıpta osman latifoğlunu duymuştum hakkında bilgi sahibi olan var mı baştan itibaren bütün mesajları okudum ve sanırım bende bu sayfa sayesinde kararımı vericem
venue ve yellowcanary cevaplarınız için teşekkür ederim venue senin ameliyatını kim yapmıştı ne kadar oldu yaptıralı serum fizyolojik miydi yoksa jel mi çok soru sordum.... ve deniz cim sen nerede olacaksın ameliyatını ben de kimseye söylemeden yaptırıcam da
canım umarım herşey isteiğin gibi olur..ama inan hiçte korktuğun gibi olmayacak emin ol.hangi doktora olcaksın canım ameliyatı?.kaç cc ye karar verdiniz?Kizlar artik saatler kaldi yarin bu saatlerde hersey bitmis olucak !!!cok heyecanliyim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?