- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
Arkadaşlar geçen yıl mayıs ayında ameliyat oldum ben de. Tek istediğim şey birilerinin deneyiminden faydalanabilmekti ama dr değiştikçe yöntem değişiyo kişiye göre iyileşme süreci değişiyo falan bi türlü istediğim sonuca ulaşamadım.En sonunda herşeyi göze aldım ve iyi bi araştırmadan sonra eşine az rastlanır bir dr buldum ! Osman OYMAK...Lütfen her ne ameliyatı yaptıracaksanız yaptırın bu adamdan başkasına emanet etmeyin kendinizi..
Yazılanları okudukça dehşete düşüyorum günlerce ağrı çekmeler, hortumlarlar vs(
Yok süt bezleri zedelenmesin diye meme altından girilmesi gerekiyormuş yok bilmemneymiş.İnanın hepsi hikaye öyle çok dr gezdim ki.Çoğu dr.un kendine ait sürekli kullandığı bi yöntem var.Siz de gidip şu teknik bu teknik dediğinizde adamlar kendi yöntemine ikna etmek için türlü şeyler anlatıyo.Halbuki olması gereken sizin vücut yapınıza ve beklentilerinize en iyi cvp verecek yöntemi seçmek ve uygulamak.Ayrıca emin olun iyi bir dr asla süt bezlerini zedelemiyor. ben bunu dr uma söylediğimde kahkaha atmıştı.
Neyse çok uzattım galiba..Yaşadığım şeyleri de kısaca anlatıyorum hemen:
Muayeneye gittiğim gün çok heycanlıydım ama gider gitmez emin ellerde olduğumu hissettim ve hemen o gün ameliyat için gün aldım.Vücudumun üst kısmı çok ince, meme başı çok küçük ve göğüslerim yok denecek kadar küçük olduğu için meme altından girerek kas üstüne damla şeklinde silikon yerleştirilirse en doğal görüntünün elde edileceğini söyledi. İstediğin kocaman göğüslü biri olmaksa başka bi dr bul çünkü bu vücuda öyle bişey asla takmam dedi. Benim ki gerçekten bi ihtiyaçtı ne yazıkki...Zaten benim istediğimde büyük olmaması ve kimsenin anlamamasıydı.
Ameliyat günü geldiğinde hastaneye gittim.Genel anestezi yapıldı ama narkoz koluma serum iğnesi gibi bi iğne takılarak sürekli kontrol edilerek verildi.Bu yöntemin de özelliği amliyat biter bitmez uyanıyosunuz. Ameliaythaneden odaya çıkarılıp ayılmam toplamda 1 saat 15 dk sürdü. Hiç bi yerimde ne hortum ne de başka bişey vardı. Göğüslerimin üzerinde boynumun 4-5 parmak aşağısından başlayan üzerinde hiç bir bant vs olmayan bi bandaj vardı. Meğer ameliyatın sonunda vücudun üzerine yapışkan gibi bişey sürülüp sargı bezinden daha kalın bi bezle bandaj yapılmış bu pansumanın yapılacağı güne kadar göğüslerin formunu korumasını sağlıyo.Ameliyattan sonra içinde ağrı kesici olan bi serum verildi. Güzel bi yemek yedim ve bi kaç saat sonra eve geldim. Evde çok ciddi bi ağrı asla çekmedim.Doğal olrak bandajlardan vs dolayı bi gerilme vardı vücudum öne doğru çekiliyodu ve kollarımı hareket ettirmek de zorlanıyodum.Bunlar da her geçen gün biraz daha azaldı.3. gün bandaj çıkarıldı, pansuman yapıldı.Bandajın çıkarıldığı andaki sevincimi asla anlatamam..! Dikişlerin üzerine minik bir sargı bezi kondu ve sporcu sutyeni giydim.7. gün dikişler de alındı.Sadece bir göğsümde dikişin üzerinde hafif bir morluk vardı.4. günden itibaren işe gittim. Hatta dikişlerin alındığı gün alışverişe gittim. Sutyen almak için sabırsızlanıyodum dünya kadar sutyen denedim :)) Bugün olsa o kadar cesaretli olur muydum bilmiyodum :)
Hala hiç kimse silikon takdırdığımı bilmiyo. İnanılmaz doğal görünüyo. Belki küçük olmasının da payı vardır. Bilemiyorum...Dr unuzu iyi seçtikten sonra korkucak hiçbişey yok...Emin olun yeniden doğmuş gibi olucaksınız...
Sevgiler...
Arkadaşlar bir ayrıklık konusu dur gidiyo.Ayrıklık zamanla düzelmiyormu .Ameliyat olduktan sonra ayıklık düzelmiyormu Tubili ve Ela_ela ve elf ,ameliyat olmuş kişiler olarak izlenimlerinizi bekliyorum. ,yada gözle görünür bi farklılık oluyormu zaman geçtikçe.izlenimlerinizi merakla bekliyorum arkadaşlar.Sevgiler hepinize.
canım bana gonderır mısın bahsettıgın resmı .. bi de yıne olsa yıne aynı doktora yaptırrdım dıyo musun . cok mu memnundun .. bı de yanlıs hatrlamıyosam 1 cmlık kayma oldu demıstn daha once. o neden oluyomus kı ?? ve gectı mı...
su an cok mutlu olmana cok sevndım :)
ozelden msj atmaya calıstım, ama ayarlarını henuz acmadıgın ıcın sanırım gıtmedı msjımkontrol panelıne gırdıkten sonra ayarlar kısmından ozel msj alımını acabılırsın , o zman msjım ulasır:) .. şimdilik iyi geceler canım .... hoşçakall :)
Tamam tatlımm yaparım sölediklerini..şimdi çıkıyorum ama yarın söz yollarım:) begeneceğine eminim.
bana sormamışsın ama ben sölim dedim:) kendi göğüslerin normalde ne derece ayrıksa o kadar oluyor ayrıklık. ve öyle yattığında felan sağa sola kaymasını söz konusu bile diil. kas altıymıs bak üstelik seninkide ondaki tek deişim göğüslerine kas altından yapılan kaldırma..yani doğal yapısı bozulmuyor.özelden resim filn yollanıyormu bilmiyorum ama bendeki resmi yollayabilirim sana.. neden bahsettiğimi o zaman anlıcaksın:)
Arkadaşlar bir ayrıklık konusu dur gidiyo.Ayrıklık zamanla düzelmiyormu .Ameliyat olduktan sonra ayıklık düzelmiyormu Tubili ve Ela_ela ve elf ,ameliyat olmuş kişiler olarak izlenimlerinizi bekliyorum. ,yada gözle görünür bi farklılık oluyormu zaman geçtikçe.izlenimlerinizi merakla bekliyorum arkadaşlar.Sevgiler hepinize.
Deathless
ya banada yolla banada banada :))) deathles senin doktorun kimdi.Benim ameliyatımı Aret Çerçi Özkan yapacak.
abcde: senin tarih belli olmadımı canım.
aslıselen:
canım ben bi kac sebep yuzunden 5- 6 ay daha beklemk zorndayım ..ühüüüüüüü:
aslıselen:
aslıselen:
arkadaşlar size yardımcı olur belki doğal geldi gözüme gerçi yakından çekilmiş ama belki işinize yarar.
Yabancı bi site olduğu için ne yazdığını anlamıyorum :S
merhaba arkadaşım sebeplerini bilmiyorum ama bende aynı durumdayım.ameliyatıma bir gün kala bende iptal ettim ve sanırım birdahada yaptıramıyacağım.bende çok üzgünüm...sen en azından birsüre sonra gerçekleştirebilirsin anladığım kadarıyla.bu yüzden bence üzülme unutmaki herşeyde bir hayır vardır.sevgiler...
Arkadaşlar 2 cm ayrıklık olsaydı bence muhteşem ötesi olurrdu . ç<ünkü çok doğal duruyor gögüsler.bana kalırsa büyük protez kullanılmış ve meme dokusunun hemen altına konmuş o sebeble ayrıklık yokolmuş.kas altı değil bu bence.
bence bu göğüs çok iğrenç..neresi doğal ki bunun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?