Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bende kafaya koymuştum hatta medipol hastanesinde muayne oldum ve doktor bana 4 milyar masraf çıkarmıştı...geçen sene nedense sonradan duyduklarım beni korkuttu artık ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemicem ama yapamadım o cesareti toplayamadım taktıracak olan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum şimdiden

süt bezleri zedelenmez dien doktora ben gülerim sadece. ben zedelemem dese neysede öyle bir şeye gülmek saçma! Benim tanıdığım bi çok silikon taktıırmış büüyüğüm var, çocuk doğurduğunda süt veremeyen ve nedeni silikona bağlanan. Ayrıca kendi doktorunu anlatırken, dier doktorlar kendi fikirleirni kabullendirmeye çalışır demende anlaşılır gibi deil.hastaya elbette fikirler sunmaları gerekir. ve bir eğitimciymişsin senin dersi anlatış tarzınla, başka bir eğitimcinin ki aynımıdır? mutlaka herkesin kendine göre bir metodu vardır. ve gelen hastanın kafasına göre şunu istiorum demesine kulak vermez.sadece onun için iyi olacagını düşündüğünü yapar. benim doktorumda damla silikonun doğal duracağını fakat kas altına yerleştirilemeyeceğini söyledi. ve kas altına konan silikonun daha doğal duracagını.ki ben bunu onlarca doktora danıstım.suan kendininkine doğal diyorsan birde kas altı silikonu düşün derim ben sana... nese söyleyeceğim şu ki, iyi doktor bir tane diildir. ve süt bezleri zedelenir denmesi bir ihtimal olmakla beraber, böyle birşey olmaz demek saçmalıktır.herkesin vücudunda farklı reaksiyonlar meydana gelebilir. benim ameliyatıımdada hortumlar yoktu. gelişim tıpkı seninki gibiydi..ve doktorum iyiki bana akıl verdi ki şuanki halimden aşırı derecede memnunum..göğüslerim doğal oldugu kadar dikkat cekiciler.. sırnaşık şey

bana sormamışsın ama ben sölim dedim:) kendi göğüslerin normalde ne derece ayrıksa o kadar oluyor ayrıklık. ve öyle yattığında felan sağa sola kaymasını söz konusu bile diil. kas altıymıs bak üstelik seninkide ondaki tek deişim göğüslerine kas altından yapılan kaldırma..yani doğal yapısı bozulmuyor.özelden resim filn yollanıyormu bilmiyorum ama bendeki resmi yollayabilirim sana.. neden bahsettiğimi o zaman anlıcaksın:)

tatlım kesinlikle aynı doktora giderim. eger tanısan sende buna gitmeliyim dersin zaten..herseyden önce gercekten işini önemsiyor ve paradan önce memnun olmanı istiyor senin. öyle güven verici, öyle ilgiliki anlatamam. benimle karar verme aşamamda, ameliyat öncesinde ve sonrasında birebir sürekli irtibat halinde oldu. en iyisi için uğraştı. ve yaptıda. memnun diil çook çook memnunum.. 1 cm lik kayma bandaj çıkarıldıktan sonra benim südyeni 2 gün çıkarmam sonucu oldu:) yani doktorla alakası yok.silikon yerine oturmadan ben baya bir hareket ettirdim sanıırım:) ama alttan tekrar yukarı doğru masaj yaparak yerine geldi:) şuan kayma yok..eşitler. resimleri tabiki yollarım ama nasıl yollanıyor? gördükten sonraa herkesin yaptırmak isteyeceğine iddiaya girebilirim:)) masaj dediğim de el hareketi yapmak sadece. oda 1 hafta gibi kısa bir süre..

Tamam tatlımm yaparım sölediklerini..şimdi çıkıyorum ama yarın söz yollarım:) begeneceğine eminim.

Valla Allah hepimize senin kadar memnun olabileceğimiz göğüsler versin.:)))Söze gerek yok ne diyeyim.Muhtemelen benimki ayrık duracak diye düşünüyorum.özelden nasıl resim alacağımı bilmiyorum.

cnmm valla bnmde göğüslerim daha tam şeklini almadaığı için sana bu konuda net bişey söleyemicem:) bnde beklemedeim şunada.. ama 5, 6 ay önce olmuş bi arkadşımın göğüslerine baktım gayett formdaydı yani biras takılan büyüklüğe de bağlı protez küçük olursa ne kadar yaklaşması beklenebilir kii.. bnm bugün 23. günüm ve masaj önermemesine rağmen baya yumuşadı ve ewtt gözle görülür değişiklikler oluo biraz sabretmek lazım sadece:) tam formuna girdiinde her şey daha güzel olucak umarım.. :sm_cool:

Merhaba arkadaslar,
ben şunu öğrenmek istiyorum. Okuduklarımdan anladığım kadarıyla göğüsler ilk başta sert ve gergin oluyorlarmış. Ne kadar zaman sonra yumuşuyorlar ve yumuşadıklarında doğal bir dokunma hissi oluyormu? Bunu evli olan ve cinsel hayatı olanlara sormak istiyorum, partnerleriniz göğüslerin dokunusundan memnunmu? Ben bazı erkeklerin asla silikonlu göğüslere dokunmak istemediklerini okudum, duydum. Yani silikonlu bir göğüs bir zaman sonra yağ dokusu gibi olabilirmi, yani dokunusu gerçek bir göğüs gibi olurmu ve eşleriniz bundan memnunlarmı?

aslıselen:
canım ben bi kac sebep yuzunden 5- 6 ay daha beklemk zorndayım ..ühüüüüüüü:

merhaba arkadaşım sebeplerini bilmiyorum ama bende aynı durumdayım.ameliyatıma bir gün kala bende iptal ettim ve sanırım birdahada yaptıramıyacağım.bende çok üzgünüm...sen en azından birsüre sonra gerçekleştirebilirsin anladığım kadarıyla.bu yüzden bence üzülme unutmaki herşeyde bir hayır vardır.sevgiler...

bu göğüslerin ortası bi tuhaf duruyo.sanki tek göğüsmüş gibi.kaç cc konmuş?

ayrık olsunlar ama bu göğüsler yapışık.ayrık birbirine çok çok yakın olsa süper olurdu.büyüklüğü iyi.canım sen ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsun.ben beklemedeyim.bir iki aya kadar olmayı düşünüyorum.

arkadaşlar size yardımcı olur belki doğal geldi gözüme gerçi yakından çekilmiş ama belki işinize yarar.
Yabancı bi site olduğu için ne yazdığını anlamıyorum :S

Arkadaşlar 2 cm ayrıklık olsaydı bence muhteşem ötesi olurrdu . ç<ünkü çok doğal duruyor gögüsler.bana kalırsa büyük protez kullanılmış ve meme dokusunun hemen altına konmuş o sebeble ayrıklık yokolmuş.kas altı değil bu bence.

Merhaba canım,neden iptal ettirdin?kendinden kaynaklı mı?aslını istersen benim de çok şüphelerim var..benim şu ana kadar beğendim dediğim hiçbir silikonlu göğüs olmadı.yapay yapayyy...tamam dirilik dolgunluk önemli ama bedenle bütünleşirse.yaptıran arkadaşlar tereddütlerimden kurtulabilmem için fikir verirse sevinirim.bu konuda özellikle başarılı dr lar kimler?Bi kök hücre yöntemidir gidiyor ama heralde 10 seneyi bulur.napsın bu amazonCADIARZU

bence bu göğüs çok iğrenç..neresi doğal ki bunun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…