Merhaba elf benimde yarın tam 20 gün olucak ameliyat olalı. Hatta yarın doktor kontrolüm var. Benimde hala ayrık duruyorlar ve sertler ilk günlere göre daha yumuşak tabi ama bana göre sertler hala. Bu arada sen masaja devam ediyormusun Elf? Yarın doktora gittiğimde sütyen konusunu da soracağım. Arkadaşlar ne zaman yumuşayacak bunlar?[/
ewtt cnm ilk günlere göre baya yumuşadı aslında ama göğsün alt kısmını hiç hissetmiorum.. ben masaj yapmıorum cnm doktorum önermedii.. valla yumuşama konusunda baya yol katettim ama birbirlerine yaklaşmıolar hala:):)
arkadaşlar selam ben ameliyat olalı tam 7 ay oldu yumuşaklık konusunda hiç endişeniz olmasın 2 ay sonrasında iyice yumuşuyorlar ama masaj bunu epey hızlandırıyor bilginize. Fakat ayrıklık aynen kalıyor yani başta aradaki mesafe neyse 7 ay sonrasında da aynen öyle oluyor yani gün geçtikçe yaklaşmaları söz konusu değil malesef. Birde göğüs altından ameliyat olanlar varsa hala hafif te olsa bir hissizlik var ama ilk zamanlardaki gibi değil kesinlikle yani o da gün geçtikçe düzeliyor. sevgiler hepinize
ela-ela nabil bey sanada resim gönderdimi mail olarak ve o resimlerden begendigin oldumu canım cünkü banada gönderdi 3 tane ameliyat öncesi ve sonrası olmak üzere ama ben hiçbirini begenmedim sen begenmişmiydin
ok ela_ela yardımların için ne kadar teşekkür etsem azdır canım ve acaba diyorum bu kadar zaman beklemişken yaz gecincemi ameliyatı olsam cünkü hem denize giremeyecegim 2 ay boyunca hemde spor sütyeniyle bu sıcaklarda pişerim diye düşünüyorum 2 ay sonra olmak dahamı mantıklı acaba ?
Canım bana da 2 tane göndermişti, ben onları beğenmedim, ofisinde baktık, oradan bir tanesini beğenmiştim, öyle istedim.. Sevgiler...
arkadaşlar ben de ameliyat olmayı istiyorum bu yaz içerisinde belki temmuzda bilemiyorum ankarada ameliyat olanlar lütfen fiyatları söyleyebilirlermi?ve benim gece kalmama durumum var.yani gündüz ameliyatı olup evime dönmeliyim aynı gün.lütfen yardımcı olun
Ameliyat olan arkadaşlar ; iyi haberlerinizi takip ediyorum.
Bu kapsül olayı oluşması ameliyattan hemen sonramı oluyor? tek korktuğum nokta bu .Birde ameliyat olduğunuz ilk hafta üzerinizi yardım almadan değiştirebildinizmi.? Kendi başınıza duş alabildinizmi?
Humanist ; bazı doktorlar 1 gece tutabiliyor .bazıları ise aynı gün taburcu edebiliyor. Bu tamamen doktora bağlı.Erken saatte ameliyat olduğunu düşünürsek , akşam saat 8 gibi hastaneden çıkabilme sansın olabiliyor..
ben ilk hafta kolumu baş hizama bile kaldıramadım.aslında bişe olacagından diil ama doktorum kendimi zorlamamam gerekitğini söylemişti. Kapsül oluşumu kas üstünden olduğu duurmlarda gerçekleşiyor genelde. Kas altına konuldugunda bu durum en az indirgeniyor. Ve evet oluşursa ameliyattan hemen sonra 3-4 gün içinde sizi rahatsız etmeye başlıyor ve zamanla kapsül oluşumundan dolayı aşırı sertlik meydana gelyor ve gerekirse çıkarılıyor. Ancak korkulacak bişi diil,çünkü çoğu kapsül oluşumlarında çıkarılmak yerine o alana yeni işlem yapılıyor.
deathless 01 ;verdiğin bilgiler için teşekkürler. dediğin gibi kas altı pütürlü yüzey olacak...benimde ameliyat için bi kaç günüm kaldı ..inşallah seninki gibi iyi sonuçlar alırım.sevgiler.
inan bana çok doğal bir görüntü oluyor..sadece ameliyat sonrasında gerginlik yaşayabilir ve o anlar içinde çıkartmayı bile düşünebilirsin. İlk günlerdeki, hatta ilk aydaki şişkinlik seni korkutmasın. Ben öyle kalacak diye çok korkmuştum şahsen. Kaç cc lik protez kullanacaksın? Eğer vücut yapın küçükse ve göğüs kaesin darsa büyük tavsiye etmem. çünkü onar patlatacakmış gibi göstriyor.vücut gerildiği için.benim göğüslerim zatn vardı ve buna rağmen 225 cc lik kullandım..
Elf merhaba. Bana 190 cc damla silikon takıldı kas zarına kondu. Canım benim ameliyat öncesinde de kendi göğüs yapım ayrıktı tabiki biraz yaklaştılar hacim büyüdüğü için ama bandajlarımı açtığımda ne kadar yakınlaştılarsa onunla kaldı yani yumuşadıkça göreceğin tek değişim göğsündeki gerginlik ortadan kalkıyor ve daha doğal duruyorlar yani füze gibi dimdik olan görüntü değişiyor ama içeriye doğru bir kayma olmuyor. Ama taktığın sütyenle bunu gerçekleştirebilirsin tabi. Belkide kas zarına konduğu için böyle olmuştur seninki nereye yerleştirldi?
275 -300 cc arası denenecek hangisi güzel durursa onu takacak..2 adet sıkılmış top gibi durmaz diye düşünüyorum.:)) heyecanla beklemekteyim:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?