ela-ela denize ne zaman girebilecekmişsin ve baska görüştügün dr lar damla ve meme altından kayalım falan dedilermi yani nebil beyin tam tersi olarak farklı şey söyledilermi yoksa görüştügün 2 dr da aynısınımı söyledi yardımların için cok tesekkeur ederim arkadasim yeni gögüsleri güle güle kullan
[Ela ela verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. İşbaşı yaptığın için sevindim.
Bende ameliyat günü için temmuzun 15 ine gün aldım.Artık ağustosta bikini giyemeyen ben, bikinilerimi giyebileceğim sanırm.:) .Ameliyat kas altı kesisiyle olacak . 275 *300 cc yuvarlak protez konacak. Ameliyat esnasında hangisi güzel durursa onu seçecekmiş.:)
Arkadaşlar çok heyecanlanıyorum .Sigarayı azaltmanın dışında bi sorun kalmadı sanırım.
Tubili güneşlenebileceğine sevindim canım :))
ela_ela , ben malesef bı kac sebep yuzunden bı muddet daha beklemk zorundayımsanırım 5 - 6 ay kadar offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
sizin mutlu oldgunuzu okuyorum o da ii geliyo ama:)
guzel haberlerlernı beklıyorum:) hoscakal canım
tubili doktorun kımdı canım
arkadaşlar ameliyat olalı tam 20 gün olduuu herşey yoluna girdi tabi kii ama doktorları sütyen önermeyen arkadaşlar nezman takmaya başladıkları hakkında bilgi verebilirler mii? bide hala çok ayrıklar aynı zmanlarda olan arkadaşlar yazarsa sevinirimmmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?