Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaşlar merhaba. Bende yazılanları takip ediyorum. Bu gün benim 11.günüm ve doktoruma kontrole gittim. Masaj hareketlerimi gösterdi sabaha akşam 5'er dakika yapıcakmışım aklıma geldikçede yapabilirsin dedi. Bu arada havuza gidip güneşlenebilirmiyim diye sordum Saatlerce olmamak şartıyla havuzada girebilirsin güneşlenedebilrsin dedi. O açıdan çok mutluyum. Yalnız sütyenini sonrasında hemen tak dedi.. Bu arada bende özellikle doktora çatlak konusunu sordum; derimiz bunu tolore edebilecek esenkliğe sahipmiş, çatlak oluşmazmış. Bende de herhangi bişey yok şu an için. Acaba biz yinede bepanthene krem sürsekmi ki arkadaşlar?

[Ela ela verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. İşbaşı yaptığın için sevindim.

Bende ameliyat günü için temmuzun 15 ine gün aldım.Artık ağustosta bikini giyemeyen ben, bikinilerimi giyebileceğim sanırm.:) .Ameliyat kas altı kesisiyle olacak . 275 *300 cc yuvarlak protez konacak. Ameliyat esnasında hangisi güzel durursa onu seçecekmiş.:)
Arkadaşlar çok heyecanlanıyorum .Sigarayı azaltmanın dışında bi sorun kalmadı sanırım.
Tubili güneşlenebileceğine sevindim canım :))

Bazı arkadaşlar, yuvarlak protezin doğal durduğunu,kas altına konulduğundaysa daha da doğal bir görüntü verdiğini yazmışlar:1shok: Yuvarlak protez şu üstten de dolgun gösteren,dekolteye ben burdayım dedirten protez değil mi yahu! kas altına konulduğunda belki kas üstüne konulduğundan daha doğal görüntü veriyordur ama direk kas üstünde ben burdayım der gibi geliyor.Benim bildiğim kadarıyla damla protez daha doğal bir görüntü veriyor,bu nedenle adı anatomik protez olarak da geçiyor..iletişime geçtiğim doktorlar da kas altı uygun bulunsa bile doğallık amaçlanıyorsa damla protezden yana olduklarını söylüyorlar.. aklım biraz karıştı.Bu konuda daha fazla bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirler mi:uhm::uhm::uhm:

Damla protez yuvarlak olmadığı için spor yapanlarda ve yüzenlerde dönebiliyormuş..diğer protez yuvarlak olduğu için dönsede her yeri yuvarlak.Her doktor farklı bi tez savunuyor sonuçta..Ancak damla protez daha doğal görünüyor .Bunu doktoruma sordum .Ancak doktorlar hala bu konuyla ilgili seminerler yapıyorlarmış yurt dışında.Bazı doktorlar döneceğini bazıları ise dönmeyeceği tezini savunurlar halen.

Bana damla protez kullanmak istemedi

bazı kişlerde yuvarlak protez damla protez kadar doğal durabiliyor.bazılarıda damla protezi doğal duruyor diye daha büyük isteyebiliyorlar.Ama benim arkadaşım yuvarlak yaptırmıştı kas üstüne koymuşlardı.Çok doğal durmuştu..bu tamamen göğüs kafesinin durumuna ve göğüs kasının durumuna bağlı imiş.

kas altından oldumu dönerse cok kötü kas üstü olursa yani deri altı o zaman damla öneriyolar ama kas altı olursada yuvarlak öneriyolar her dr kendinin iyi yaptıgı şeyin dogru oldugunu söylüyor kimi dr koltuk altından ameliyat yapmayı savunuyor kimi dr ise meme altı yada meme başından yuvarlak ve damla içinde aynı şey aslısenin de dedigi gibi kişinin vücut şekline göre degişiyor benim görüştügüm dr un biri kas altı yuvarlak dedi digeri ise kas altı ve damla dedi biri meme ltını dogru buluyomuş digeride koltuk altını anlamadım valla hangisi iyi hangisi kötü

Ankarada yaşayan ve yaptıran arkadaşlar kime yaptırdıklarını ve ne kadara mall olduğu konusunda bana özelden yazarlarsa çok sevinirim.

recel buradan yazsınlar da bizde ögrenelim arkadaş yaa cünkü bende yaptırmayı düşünüyorum

Canım teşekkür ederim.. Doktorum bana 2 ay güneş görmemesi gerektiğini söyledi.. Kutlu beyde kas altı ve kol altı yöntemi ile yuvarlak protez önermişti canım.. Böylesinin daha doğal olacağı sölenmişti..

Canım şimdiden bol şanslar sana.. Umarım istediğin gibi olur.. Hiç endişelenme ve rahat ol, sonuçta tüm çekilen acılara değiyor.. Benim 17. günüm gerçekten günden güne daha iyi oluyor.. Ama şeker bana 2 ay güneşe çıkmamam gerektiğini söyledi doktorum, bkini için acele etme :) Kime ameliyat olucaksın?

Şekeeer sıkma canını sende 5-6 ay sonra olursun canım benim.. Önemli olan zaman değil, istediğin sonucu elde edebilmen.. Gerçi niyetlendikten sonra beklemek biraz can sıkıcı ama olsun.. Bende senin iyi haberlerini bekliyorum.. Öpüyorum..

bana başka dr da meme altı,kas altı ve damla önermişti en az 250 cc dedi ama nebil bey tam tersi olan kol altı,kas altı,yuvalrlak ve en fazla 250 cc dedi anlayacagın kas altı haric hepsi farlı söylenenler anlamış degilin seninde dedigin gibi ela-ela dogru kararı vermek istiyorum ama ikiside farklı şeyler söyleyip onun yakışacagını söylemesi cok garip geldi ve ikilem yaşıyorum buradaki dr 5 milayt 250 milyona patlar dedi nebil bey ise 4 milyar dedi anlayacagın düşünceler kadar fiyattada ucurum var :)

Ameliyatı Aret Çerçi Özkan yapacak.Fazla doktor araştırması yapmadım. Bu doktora güveniyorum.Daha önce yaptığı bi kaç fotoya baktık.İncirli hastanesinde yapacak.:))) Hem korkuyorum Hem seviniyorum.Ha bu arada ameliyat ücreti 4000.Biraz fazla geldi ama.Protezler mentor marka Üstü pütürlü yuvarlak.

[QUOTE=elenya

Elenya temmuz 15 inde Oluyorum.umarım istediğim gibi olur.Umarım sende kafandaki karışıklıkları en kısa zamanda atarsın canım.

ela-ela nabil bey sanada resim gönderdimi mail olarak ve o resimlerden begendigin oldumu canım cünkü banada gönderdi 3 tane ameliyat öncesi ve sonrası olmak üzere ama ben hiçbirini begenmedim sen begenmişmiydin

arkadaşlar ben de ameliyat olmayı istiyorum bu yaz içerisinde belki temmuzda bilemiyorum ankarada ameliyat olanlar lütfen fiyatları söyleyebilirlermi?ve benim gece kalmama durumum var.yani gündüz ameliyatı olup evime dönmeliyim aynı gün.lütfen yardımcı olun

arkadaşlar ameliyat olalı tam 20 gün olduuu herşey yoluna girdi tabi kii ama doktorları sütyen önermeyen arkadaşlar nezman takmaya başladıkları hakkında bilgi verebilirler mii? bide hala çok ayrıklar aynı zmanlarda olan arkadaşlar yazarsa sevinirimmmm..

Merhaba elf benimde yarın tam 20 gün olucak ameliyat olalı. Hatta yarın doktor kontrolüm var. Benimde hala ayrık duruyorlar ve sertler ilk günlere göre daha yumuşak tabi ama bana göre sertler hala. Bu arada sen masaja devam ediyormusun Elf? Yarın doktora gittiğimde sütyen konusunu da soracağım. Arkadaşlar ne zaman yumuşayacak bunlar?

Ameliyat olan arkadaşlar ; iyi haberlerinizi takip ediyorum.
Bu kapsül olayı oluşması ameliyattan hemen sonramı oluyor? tek korktuğum nokta bu .Birde ameliyat olduğunuz ilk hafta üzerinizi yardım almadan değiştirebildinizmi.? Kendi başınıza duş alabildinizmi?

Humanist ; bazı doktorlar 1 gece tutabiliyor .bazıları ise aynı gün taburcu edebiliyor. Bu tamamen doktora bağlı.Erken saatte ameliyat olduğunu düşünürsek , akşam saat 8 gibi hastaneden çıkabilme sansın olabiliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…