Hepimize geçmiş olsun Senindemi kas altı Ela-ela?.
Doktorum bana çok büyük bir silikon takmadı oyüzden çok ağrım olmuyor olabilir. 220 cc takıldı bana. diğer arkadaşlarımız 300 cc'lerden bahsediyor. Ki benim göğüslerimde çok çok küçüktü yoktu hatta. Bu gün 7. gün hala çok sertler..
kızlar yaa ben yarın nebil bey le gorusecegim randevu aldım istanbulda oturuyorum ben ve yarın buraya gelecekmiş yazılanları okuyunca coooo cok korkuyorum nabil bey hakkında bana yardımcı olabilirimisiniz lütfen ve istanbulda ameliyat olupta dr undan memnun olan varmı?
nail beyle bugun randevuda gorustum gayet guzel gecti ama korkularım gecmedi :)) 1 de nail beye ameliyat olanlar bana memnun olup olmadıklarını yazabilirlermi acaba ve naci celik nasıl o konudadada yardımcı olursanız sevinirim 1 de nail bey mail olarak gonderdigi fiyat 4750 milyar dedi peşin olursa 4500 müs pahalımı kızlar bu fiyat
tubii cim cok tesekkurler seninki nasıldı benimki kas altı ve kolyuk altından konulacak yuvarlak silikon önerdi dr seninkidemi aynısıydı ve ameliyat sonrası agrıların nasıldı
ela_ela daha once senin yazdıgını okudum 3700 e olmussun sen bana gelen mail de 4500-4750 diyor yaa nasıl dusurecegim ben o fiyatı ve banada kas altından ve koltuk altında konulacagını soyledi muayene sonrası ve yuvarlak silokon uygun olacak sana dedi seninki nasıl kas altından olunca yuvarlak dogal dururmuş cok soru sordum ama yardımcı olursan sevinirim
ela_ela canım daha ıı oldguna sevındım .. ilk zamanlarda ayrık durdugundan sıkaytcı gıbıydın . nasıl oldu simdi? ayrıklıgı da zamanla gecıyo muymus??
Arkadaşlar bende karar verdim nihayet .doktorum bana 300 cc üstü pütürlü şeftali yüzeyi gibi silikon takmayı düşünüyor. ancak göğüslerim çok ufak dümdüz diyebilirim. 300 cc nasıl olur sizce.300 cc taktıran varmı aranızda .?
Canım benimkilerde 300 cc oldukça iyi, çok büyük değiller ama ufakta değiller.. 85 c takıcam..
cok tesekkurler arkadaslar ve ela_ela sunu soracaktım sana sende koltuk altından ve yuvarlak olmuşsun dr banada aynısını soyledi ama koltuk altından olan ameliyatlar daha gec iyileşiyor,daha riskli,ve daha zormus ve iyileşme surecide uzunmus nette arastırdıgım kadarıyla cogu dr bu yontemi kullanmıyor bende o yuzden iki arada 1 derede kaldım meme altından olmasını istemiştim 4 cm kadar 1 kesik izi ve o da en fazla 3-6 ay içinde kalmıyormus bile ve yuvarlak silikon bence yapay durur gibi geliyor mesela ben ebru gundesin gibi dursun istemiyorum deklte ustunden top top cıkıyor belli oluyor cok buyuk olmasın ama dogal olsun istiyorum sende bu ameliyatı olmadan once arastırmışsındır ve oldunda bana bu konularda yardımcı olurmusun lütfen tsk
Ela ela; Açıkçası 300 cc için cesaret edemiyorum.Bunu doktoruma sormayı unuttum.Çok gerginlik yapıp göğüs üzerindeki deride çatlaklar olurmu sence.bunun için özel bi krem falan veriliyormu? gerçi bandajlar alınana kadar bişey süremeyiz sanırım. doktor Aret Çerçi Özkan .Doktor konusunda bilgin varmı.?Sende yaptırmadan önce mutlaka bi doktor araştırmasına girmişsindir.
Birde bişey daha sormak isterim 1 hafta sonra işe başlarsam rahat hareket edebilirmiyim sence.sadece 1 hafta izin kullanacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?