benim 3 sene oldu hala dikiş izlerim geçmedi.dikişlerim meme altında.doktor her gidişimde geçicek dedi.birşeyler enjekte etti dikişlerimin içine ama çok acıdısenağlama.nasıl bir acı anlatamam.sanırım bende keloit doku oluşmuş.yani hala şiş ve kırmızımsı duruyolar.dikişlerde şekil bozukluklarıda var.birde sağ göğsüm masaj yapmama rağmen en başında beri hala daha sert.senağlama .birde estetik görüşünü tam olarak benimseyemedim.yani üst tarafı alttan destekle kaldırılmış gibi şiş duruyor.çok dikler.vede küçüldüler yahu kafamçokkarıştı sanırım ben birdaha ameliyat olucam.damla protez düşünüyorum doğal görünüm için :çok üzgünüm: bu dikişlerim içinde artık başka bir doktora gidicem.doktor hatasımı,keloitmi nedir bu öğrenmem lazım.:çok üzgünüm:doktorum orayı açıp tekrar dikerim demişti birde dikiş izleri için özür dilemişti kafamçokkarıştı.bana başka doktorun görüşü şart.
Canım üzüldüm valla geçmiş olsun! Ama 3 sene diyosun bana hiç normal gelmedi açıkçası hala şiş ve kırmızı olması...Benim 20 gün oldu , şekli de oturdu, benimkiler de yukarda duruyodu ilk zamanlar ama masaj yapa yapa tamm damla şeklini aldı...Bir de dikiş izleri demişin şiş ve kırmızılıkların hala olması tuhaf tabi yane..Benim bile o kadar hafif görünüyorki şuan, yani ben 20 gün önce diil de rahat 1 yıl önce falan yaptırmışım gibi duruyo..Bence de bir başka dr. a da göster sen arkadaşım...Bu işler ihmale gelmez...Ben ne olursa olsun şu an bişiim olmasa da yine de hergün dua ediyorum, bi sorun çıkmasın die...:teselli:
bnmde tek korkum iyi bir doktora denk gelememek.. sen hangi doktora ameliyat oldun cnm??
Canım burdan isim vermek sorun oluyo mu bilmiyorum ama yine de yazıyorum :
Ben Memorial Hastanesi'ndeki Op.Dr.Barış ÇAKIR' a ameliyat oldum. Gerçekten de kendisinden çok memnunum.Gerek tecrübesinden, gerekse hastasına yaklaşımından ( o kadar ilgili ve güleryüzlü ki...) Ben bir tek O'na gittim muayene için ve hemen karar verdim...Doktor doktor gezmedim hiç, aklım iyice karışmasın diye, bir de dediğim gibi yaklaşımı anlatımı o kadar içtendi ki bir an bile tereddüt etmedim açıkçası..:hooray:
çok saol cnm..en güzelini yapmışsın çünkü gerçekten okadar çok dr var ki bnmde acaip kafam karışmış durumda=) bi kaç haftaya kadar netleştirmem gerekio artık haziran başı olmayı düşünüorum çünkü:uhm:
evet canım eğer kesin yaptırmayı düşünüyosan fazla erteleme...malum önümüz yaz ve denize girmek için ameliyattan sonra bir süre beklemek gerekiyor, + o sıcak havalarda bandajla falan bikaç gün bile yatmak eminim ki insanı bunaltır
İnşallah canım hayırlısı olsun şimdiden, herşeyin sorunsuz olarak ve tam istediğin şekilde gerçekleşmesi dileğimle....:1hug:
ewtt kesinlikle bnde onun için çabalıorum zaten=) hemde binikileri giyince artık kendimi iyi hissetmek istiorum... çok saol iyi dileklerin için umarım sorunsuz geçer.. ameliyat sonrası bnde yazıcam buraya olmayı düşünenler için çok faydalı oluo=) doktorunu inceledim onunla da görüşmeye gidicem.. sen olalı da fazla olmamış çok geçmiş olsun.. fiyatları konusunda da yazarsan gerçi görüşmeye gidicem ama olsun=)
bikini diyince aklıma geldi de ben de geçen sene giydiğim dolgulu bikinimi deneyeyim dedim (hatta içine 1 sünger de ben dikmiştim durum o kadar vahimdi yane ) veeee olmadı o kadar mutlu oldum ki olmadığına küçük gelmesine ... dolgusuz normal denizden çıkınca hemen kuruyacak şekilde dolgusuz süngersiz bikini giymenin heyecanı içindeyim ben de..:dance:
Fiyatlara gelince ben 5.000 YTL ye oldum hepsi içinde yane artı hiçbir ücret falan ödemiyosun...E zaten de bu kadar paradan sonra da ödemeyelim yane öle diilmiyerimseniben
merhaba. ben de cok merak ettıgım bıseyı sormak ıstıyorum. amelıyat olmus arkadaslr cevap verırsenız cok mutlu olurum .... ıcınızde yabancı bısey oldugunu hıssedıyor musunuz. yanı sılıkonları yadırgıyor musnuz. yoksa tamamen kendı gogusnuz gbı butunlesıyor mu zamanla. nasl bi hıs içinizde silikonun olması .
bı de dokunudgunuz zaman ( tabıı amleyttan sonra degıl de zman sonra) gercek bi meme dokusu gbı mı hıısedılıyor yoksa bi silikona dokunuldgu anlasılıyor mu .. .
Devilx,İzmir'de mi ameliyat olmuştun sen?Ameliyat izleriinin sorun olduğunu okuyunca üzüldüm :1no2: ben de İzmir'de silikon ameliyatı olmayı düşünüyorum.Bana doktorunun ismini yazar mısın :çok üzgünüm:benim 3 sene oldu hala dikiş izlerim geçmedi.dikişlerim meme altında.doktor her gidişimde geçicek dedi.birşeyler enjekte etti dikişlerimin içine ama çok acıdısenağlama.nasıl bir acı anlatamam.sanırım bende keloit doku oluşmuş.yani hala şiş ve kırmızımsı duruyolar.dikişlerde şekil bozukluklarıda var.birde sağ göğsüm masaj yapmama rağmen en başında beri hala daha sert.senağlama .birde estetik görüşünü tam olarak benimseyemedim.yani üst tarafı alttan destekle kaldırılmış gibi şiş duruyor.çok dikler.vede küçüldüler yahu kafamçokkarıştı sanırım ben birdaha ameliyat olucam.damla protez düşünüyorum doğal görünüm için :çok üzgünüm: bu dikişlerim içinde artık başka bir doktora gidicem.doktor hatasımı,keloitmi nedir bu öğrenmem lazım.:çok üzgünüm:doktorum orayı açıp tekrar dikerim demişti birde dikiş izleri için özür dilemişti kafamçokkarıştı.bana başka doktorun görüşü şart.
Kızlar benim bugün ameliyattan sonraki 11.günüm.. Şu anda çok çok iyiyim..benim için müthiş bir deneyimdi..Doç. Dr Ufuk Bilkay harika bir doktor..sorularınız varsa cevaplamaya hazırım
Devilx,İzmir'de mi ameliyat olmuştun sen?Ameliyat izleriinin sorun olduğunu okuyunca üzüldüm :1no2: ben de İzmir'de silikon ameliyatı olmayı düşünüyorum.Bana doktorunun ismini yazar mısın :çok üzgünüm:
merhaba. ben de cok merak ettıgım bıseyı sormak ıstıyorum. amelıyat olmus arkadaslr cevap verırsenız cok mutlu olurum .... ıcınızde yabancı bısey oldugunu hıssedıyor musunuz. yanı sılıkonları yadırgıyor musnuz. yoksa tamamen kendı gogusnuz gbı butunlesıyor mu zamanla. nasl bi hıs içinizde silikonun olması .
bı de dokunudgunuz zaman ( tabıı amleyttan sonra degıl de zman sonra) gercek bi meme dokusu gbı mı hıısedılıyor yoksa bi silikona dokunuldgu anlasılıyor mu .. .
ben silikon takıldıktan sonra uyandığımda nesef bile alamıyordum acıdann resmen ağlayamıyordum sancılarından.ve çıkarın bunları dayanamıyorum bu acıya diye inim inim inledim. meme değil 2 traktör taşıyodum sanki önümde,tuvalete bile yürüyemiyordum,olduğum yerde uluyarak kalıp ağlıyordum.yok böyle bir acı ben ömrümde yaşamadım Allah birdaha yaşatmasın bana inşallah:çok üzgünüm:.ben ameliyatan az ağrıyla çıkan arkadaşlara şaşırıyorum nasıl olduda ben bu kadar feci derecede acılar çektim kıvrandım resmen ya,ve benim bu halimi gören sevdiklerimde ağladı çok üzülüp kızdılar bana. senağlama
kesinlikle icinde yabanci bisey oldugunu hissetmiyorsun en azindan ben basindan beri hic yadirgamadim ayrica buyuk olmasina ragmen ultra dogal gozukuyo benimkiler nasil memnun ve mutluyum anlatamam :) bu arada ucuncu ayi doldurmama on gun kala goguslerim tam anlamiyla yumus yumus oldu kizlarrr bu kadar cabuk ve sorunsuz iyilesip uyum saglicagini tahmin bile edemezdim mucize gibi..:sm_cool:[/QUO
cnmm geçmiş olsun sorunsuz atlatmışsın ve şuanda çok memnunsun senin adına çok sevindim.. nerde ve hangi doktora olduun hakkında bilgi verebilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?