Gecmis olsun Blackangel sonuctan memnun olman ne güzel darisi basimiza,senin cok agrin oldu mu cnm kaslatimi takildi büyüklügü ne kadar,biraz bahsedebilirmisin??
cnm saol bızı aydınlattgın ıcın cok tesk.. bende ıstedgım hemen hemen sneınkı gıbı bıraz oval durmasını ve toplu durmasnı ıstıyorum gecmıs olsun cok cok pekı bunların patlama olasılı varmı kusra baqma ınsanın aklına butur seylerde gleıo tabıkı patlama sonme vs.. ılk zmanlar oldgundan fazla sıskınlık oluomus sanrm sora nekadr sora normale donuo nezman sora oturuo seklı dolgunlugu pekıı cnm??
sagol cnm cevabin icin kaszarina yerlestirildiginde kasalti kadar agrili olmadigini okumustum,öyle ya da böyle normal hayata dönmek en az 10 gün sürüyor galiba.Ben de cok büyük olsunlar istemiyorum mezurayla ölctügümde su an tam 75cm,cc ölcülerinden anlamiyorum ama senin ölcünü düsününce bana bi 300 gider herhalde :)
Yok yok 10 gün kadar sürmüyor yani işe daha önce başlayabilrisin,ben işimin rahatlığından dolayı daha uzun süreli izin aldım ama mesela şöyle diyeyim ben perşembe günü ameliyat oldum, hemen akabindeki p.tesi yada salı günü işe başlanabilirdi normalde...yani dediğim gibi ilk 2-3 günü atlattıktan sonra tamamen eskisi gibi olmasa da normal hayata dönüyorsun..
cc ölçülerinden ben de anlamıyordum zaten dr.a gittiğimde şu kadar cc olsun falan demedim dr.um boyum-kilomu hesaba katarak sen bana bırak en doğalını yapıcam demişti ve söz verdiği gibi sonuç çıktı ortaya...Benim 81 cm civarındaydı ama emzirmekten dolayı tabiri caizse tam bir sönmüş balon gibiydi senağlama Hele ameliyat öncesi ve sonrası resimlere bakınca bir daha iyiki yaptırmışım diyorum....
gecmis olsun ayrıca hayirli olsun black angel :) memnun olman cok guzel..sana ozel msj atmaya calistim ama yapamadim nedense..doktorunun adını ogrenmek istemistim,burdan vermen sorun olmaz sanirim..bir de hastane de kaldin mi gece..
Cocugun ne kadarlik bilmiyorum Blackangel ama kucagina alabiliyormusun?
valla cnm bende üzüldüm senin için başından bayağı olay geçmiş kapsül olayını anlayabiliyorum aynı derten arkadaşımda dertli onun 2 göğüsündede oluştu ve doktoruda şuan için sadece sert masaj verdi 4 aya kadar ne olucağı belli olucak masajları hiç aksatma umarım masajla geçerde ameliyat olmak zorunda kalmassın bide bu kapsül patlatmada 2 seçenek var seninki hangisi kesilip temizleenicekmi yoksa kesilmeden patlatıcaklarmı??Merhaba,estetik cerrahi ve meme büyütme ameliyatı ile ilgili mesajlarını ve cevaplarını okuyunca cok hosuma gitti.Ne kadar güzel arastırmış dedim kendi kendime.
Ben gectiğimiz yaz yani 01.08.2007 de meme ucundan göğüs büyütme ameliyatı oldum.Aynı arkadaslar gibi hiç yoktu göğsüm, hatta doktorum görünce mutlaka yapalım dedi.Ameliyattan cıktıktan sonra sag göğsümde kan toplaması olustu.Hemen tekrar ameliyata alındım ve bu sefer yanlarımda drenler vardı ama.Her iki ameliyatım sonunda da hiç agrı yasamadım.Hep dedim ki bugun olsa yine yaptırım.Bu arada sürekli doktorumla irtibat halindeydik.Sanırım kasım ayı gibiydi kontrole gittiğimde göğüslerimin ortaya dogru kaydıgını,tekrar ameliyat olmam gerektiğini söyledi.(ben yüzüstü yatıyorum bunun payı nedir bilemiyorum tabi) Ve 11 martta göğüs ameliyatından 3.defa ameliyat olmuş oldum.İkinci haftanın basında sol göğsümde bir farklılık hissettim ve gögüsüm giderek büyümeye basladı(bu arada hep doktorumla görüştüm)Muayeneye gittiğimde ultrasona alındım ne oldugunu bulmak için.Çok gecmedi şişi indi 2 gün sonra ve ortaya elimde kapsül dolu bir sol göğüs kaldı.Sanırım bende hatalıydım bu konuda önceden de ameliyat olmuş olmanın; yani ben bu işi biliyorumun havasında hiç dikkat etmedim kendime.temizlik yaptım,agır kaldırdım.Şimdi diyemiyorum ki %100 doktorum hatalıdır.Doktorum 5-6 ay beklememizi söyledi ve bu arada her hafta kontrole gelmemi.Eger o süre zarfında kapsüller gecmezse cıkarılıp temizlenecek sanırım.Bu kapsül konusunda doktorum ve diğer arastırdıgım doktorlar masaj yapmamamı önerdi.Ama senin yazılarını okuyunca kafamda karısmadı deil.Çünkü 3 ameliyatımda da hiç acı cekmedim ama artık ameliyat olmak istemiyorum haliyle.Neyse cok cok yazdım.Sevgiyle kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?