Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım
- Konu Sahibi ivycan
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? D
denizmavi
Ziyaretçi
xxdenizxx banada pütürlü yuvarlak konuldu şöyle diyim bu ispatlanmış bişey:)çünkü silikonun çevresindeki pütürler zar oluşumunu engelliyor ama doktorunu bilyorum tabi bu esnetik çle bişeyki hangi doktora soran farkılı bişey sölüyo ve sonunda kafayı yiyiyosun ben öle oldum :)sen bence genede pütürlü yaptır ne olur ne olmas hiç olmassa takıldıktan sonra aklında soru işareti kalmaz çünkü bunun geri dönüşü yok ayrıca ne zmn olucaksınn ??bide nerde ve kime??
canım meraba benim göğsüm biraz daha iyi ama hala boşluklar var.hatırladınmı bilmem 2 ay olucak artık.senin doktorun masaj önerdimi yeni nasıl indilermi
canım meraba benim göğsüm biraz daha iyi ama hala boşluklar var.hatırladınmı bilmem 2 ay olucak artık.senin doktorun masaj önerdimi yeni nasıl indilermi
yok canım şuan için yeni masaj önermedi ama gün geçtikçe yapabildiiğin kadar sert yap masajları dedi okadar tam 1.5 ay oldu benimde haftaya tekrar gidicem kontrole farklı bişey söylerse seni bilgilendiririm
- 5 Nisan 2008
- 1.019
- 766
- 408
umarım dediğin gibi olur canım ya çünkü doktor protezleri sanki fazla üste koymus gibi geliodu da bana:)..masaj işide ayrı bi dert zaten çok canım acıo yaparken bide korkuorm sanki zarar vercekmişim gibi..nese artık zamana bırakıcam sende cok saol canım yaa içimi rahatlattın yoksa düşünmekten kafayı yicektim nolur acaba die umarım zaman gectıkce değişimi farkederim bu arada senin durumun nasıl suan..
canım ben şuan çok iyiyim hiç bir derdim sıkıntım kalmadı ama sana önerim ne kadar acısada masajları ihmal etme silikonu yerinden oynatarak masaj yapki kapsül oluşmasın ilk 2 ay çok önemli merak etme hiçbişey olmaz korkma yani:)
Canim ben önce Istanbuldaki doktorlari arastirmis bikac tanesiyle görüsmüstüm fakat sonraki kontrollerin düzenli yapilabilmesi icin burda yani Almanyada yaptirmaya karar verdim,emzirdikten sonra 6 ay beklemek gerekiyormus o yüzden kötü bir zaman ama haziran sonu temmuz basi gibi ameliyat olucam.Senin dikis izlerin nasil canim cok belli oluyor mu?cok soruyorum di mi:))
canım ben 1.5 ay önce göğüs altı kesisinden kasaltı yaptırdım şuan çok ince bir iz var fazla belli olmuyo tabi bu zamanla daha az belirginleşicek yanlız şunu söliyim bence göğüs altı kesisi yaptır çünkü güğüs ucundan yaptırırsan ameliyattan sonra göğüs ucunda his kaybı meydana geliyor buna çok kötü bişey bence ayrıca ileride eğer doktorun ufacık bi hata yaparsa emziremeyebiliyosun çünkü tam sür damarlarının ordan kesiliyo kısacası göğüs altı yaptır risk alma derim benn:)
X
xxdenizxx
Ziyaretçi
canım ben 1.5 ay önce göğüs altı kesisinden kasaltı yaptırdım şuan çok ince bir iz var fazla belli olmuyo tabi bu zamanla daha az belirginleşicek yanlız şunu söliyim bence göğüs altı kesisi yaptır çünkü güğüs ucundan yaptırırsan ameliyattan sonra göğüs ucunda his kaybı meydana geliyor buna çok kötü bişey bence ayrıca ileride eğer doktorun ufacık bi hata yaparsa emziremeyebiliyosun çünkü tam sür damarlarının ordan kesiliyo kısacası göğüs altı yaptır risk alma derim benn:)
sen ne güzel atlattin herseyi deep ocean yaza hazirsin darisi basima :)ben de gögüs altindan düsünüyorum baska cocuk istemiyorum süt kanallari beni ilgilendirmiyor ama gögüsalti herseyi görebildiklerinden doktorlar icinde en uygun kesi sekliymis,doktorumda bu sekli tavsiye etti ztn kesi yeri gögüsalti kaldigi icin fzla belli olmuyor dedi
- 5 Nisan 2008
- 1.019
- 766
- 408
kızlar benim bugun tam 2hafta oldu..doktor sütyen vermişti 1,5ay kullanacaksın demişti ama ben artık kullanmak istemiorm sütyensiz hem daa rahat oluo hemde göğüsüm biraz daa asagıda dursun istiorum sizce takmasamda olurmu yoksa kesin takmam mı lazım?bi de kasaltı ameliyatından sonraki yumusama ne derecede oluo kas üstü kadar olabiliomu?
F
fashion_starrr
Ziyaretçi
Arkadaşlar merhaba,
evli değilim,doğumda yapmadım ancak göğüslerim gelişimini tamamlamadığından küçük göğüslere sahibim..20 yaşına geldim artık bir gelişme olacağınıda sanmıyorum.Uzuunca birsüredir düşünüyordum ve meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdim.Küçük göğüslere sahip olmam kendime güven açısından büyük problemler oluşturuyor ve çok fazla problem ediyorum.Bir kaç aya kadar ekonomik anlamda kendimi hazırlayıp Allah izin verirse ameliyat olucam.İzmir'de yaşıyorum,burada en rahat ve iyi şekilde ameliyat olmamı sağlayacak hangi doktor varsa öğrenmek istiyorum.Bu konuda beni aydınlatabilir misiniz....
evli değilim,doğumda yapmadım ancak göğüslerim gelişimini tamamlamadığından küçük göğüslere sahibim..20 yaşına geldim artık bir gelişme olacağınıda sanmıyorum.Uzuunca birsüredir düşünüyordum ve meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdim.Küçük göğüslere sahip olmam kendime güven açısından büyük problemler oluşturuyor ve çok fazla problem ediyorum.Bir kaç aya kadar ekonomik anlamda kendimi hazırlayıp Allah izin verirse ameliyat olucam.İzmir'de yaşıyorum,burada en rahat ve iyi şekilde ameliyat olmamı sağlayacak hangi doktor varsa öğrenmek istiyorum.Bu konuda beni aydınlatabilir misiniz....
Son düzenleyen: Moderatör:
F
fashion_starrr
Ziyaretçi
selam arkadaşlar.ben plastik cerrahi hemşiresiyim.yıllardır bu işle uğraşıyorum.hepiniiz çok ii anlıyorum.önemli olan cerrah seçiminiz.protez konusuna gelince kesinlikle alttan tercihimiz.
Selam Anise, plastik cerrahi hemşiresi ve işin içinde olduğun iiçin hangi doktorun nasıl iş yaptığını belki bilirsin.İzmirdeki plastik cerrahlar hakkında bir bilgin var mı acaba?Göğüs büyütme ameliyetı yaptırıcam ve doktor seçiminde karasızım,ne yapacağımı bilmiyorum,yardmcı olursanz sewinirm..yerimseniben
D
denizmavi
Ziyaretçi
mrb deep oean hatrladınmı beni.benim tam iki ay oldu ameliyat olalı hala sol göğsüm de boşluk var ya normalmi diğerine göre daha sert.sen hala aynı masajlarımı yapıosun.varmı değişiklik.tam otrdumu seninki
Sana katılmıyorum....Bir göğüste o kadar çok süt kanalı var ki bir kaç tane süt kanalını kestiğinde dahi bir şeey olmuyor ki zaten süt kanallarını kesmiyorlar.... Her kesi yerinde bir dez avantaj vardır ve her bölgede hissizlik söz konusudur çünkü sinirler ameliyat sırasında biraz hasar görür... Fakat ameliyatın etkisi geçtiğinde sinirler kendine gelir iğne batması hafif karıncalaşma gibi bir etki görülür buda hissin geldiği anlamına gelir... çünkü ben bunları yaşadım ve göğüs ucumda yada göğüsümde hissizlik diye bir şey söz konusu değil... Göğüs altı yaptır risk alma diye bir şey yok her ameliyatta bir risk vardır....
tabikide süt kanallarını kesmiyolar ve kesinlikle her ameliyatta risk vardır ama ön önmelisi bunu en aza indirmek ve senin ameliyatın gayet ii geçmiş buna sevidim ama bnm arkadaşım şuan göğüs ucunu hissetmiyor ve buda doktora bağlı sende biliyosundurki bütün doktorlar aynı deil ayrıca şuda kesin bişeyki göğüs altı kesisi her zamn daha iyidir çünkü doktor tamamiyle ameliyata hakim olur ve daha ii çalışır ben sadece bnm tavsiyem göğüs altı kesisi dedim ve ayrıcalıkları olduğuda kesin ama seninkide avantajlı çünlü iz yok kısacası hepsinin avantajları ve dezaavantajları var yaptıran kişiye hangisi daha mantıklı geliyosa onu yaptırır zaten
mrb deep oean hatrladınmı beni.benim tam iki ay oldu ameliyat olalı hala sol göğsüm de boşluk var ya normalmi diğerine göre daha sert.sen hala aynı masajlarımı yapıosun.varmı değişiklik.tam otrdumu seninki
cnm hatırladım tabi evet hala masajlara devam ediyorum ne olur ne olmas diye ayrıca gitgide oturuyo ama boşluklar birasda olsa hala var bnm de bir göğsüm diğerine göre biras daha sert hiç merak etme hepsi geçicek 4 5 ay sonra tam oturucak kıyafet denemeye başladınmı:) çok zevkli dimi :))
D
denizmavi
Ziyaretçi
cnm hatırladım tabi evet hala masajlara devam ediyorum ne olur ne olmas diye ayrıca gitgide oturuyo ama boşluklar birasda olsa hala var bnm de bir göğsüm diğerine göre biras daha sert hiç merak etme hepsi geçicek 4 5 ay sonra tam oturucak kıyafet denemeye başladınmı:) çok zevkli dimi :))
canım doktorumu aradım burda deilmiş.haftaya gel dedi.normaldir dedi de ben yinede korkuyorum kötü bişi olmasından.denemezmiyim kıyafet süper bişi tabiki artık o iç çamaşırlarını gördüğümüzde iç geçirmiycez yaa.su göğsümde de sorun çıkmazsa çok mutlu olucam.öpüyorum saol canım
X
xxdenizxx
Ziyaretçi
Arkadaslar aranizda silikon taktiripta pisman olan ya da begenmeyen var mi?Bugün haberlerde her 5.ameliyatta sorunlar yasandigini söyleyip bazi ameliyat sonuclarini gösterdiler berbat görünen memeler..gözüm korktu yine o kadar aci cektikten sonra bi de off ne zormus buna karar verebilmek
- 5 Nisan 2008
- 1.019
- 766
- 408
Arkadaslar aranizda silikon taktiripta pisman olan ya da begenmeyen var mi?Bugün haberlerde her 5.ameliyatta sorunlar yasandigini söyleyip bazi ameliyat sonuclarini gösterdiler berbat görünen memeler..gözüm korktu yine o kadar aci cektikten sonra bi de off ne zormus buna karar verebilmek
cnm benim tam 1ay oldu ameliyat olalı ama hala istediğim sekilde deil göğüslerim doktorum anca 3ayda oturup sekli belirginlesir dio ama bılıormkı bu ameliyat hemen sonucu belli olan bişey o yüzdende endişeleniorm sana tavsiyem doktoruna ne istedini tam olarak belirt ve istediğim olmayacaksa hiç olmasın de..en iisi bastan konusmak herseyi...ben artık zamana bıraktım bakalım ne olacak..
- 14 Kasım 2007
- 2.994
- 1.896
- 658
arkadaslar ya bellı gorunen bır ız kalıo mu pekı bırde asıl meraq ettgımı bebek emzırme donemınde bır sorun yasıyormusunuz bebek acısından rısklımı bır zararı olmasın ılerıyıde dusunmek durumundayım kucuklugundende sıkayetcıyım amelıyat olanlar aydınlata bılırmı acaba gelende masrafları nekadr???:uhm:
arkadaslar ya bellı gorunen bır ız kalıo mu pekı bırde asıl meraq ettgımı bebek emzırme donemınde bır sorun yasıyormusunuz bebek acısından rısklımı bır zararı olmasın ılerıyıde dusunmek durumundayım kucuklugundende sıkayetcıyım amelıyat olanlar aydınlata bılırmı acaba gelende masrafları nekadr???:uhm:
Canım ben ameliyat olalı 11 gün oldu, göğüs altı kesisi uygulandı şöel söliyim şu anda bile öyle rahatsız edici bir görüntüsü yok ameliyat izlerinin....
Benim dr.um ilerde ameliyattan dolayı emzirme ile ilgili bir problem kesinlikle yaşamayacağımı söyledi, o yüzden içim rahat
Ben 5.000YTL ödedim ama kesinlikle şunu söyleyebilirim ki maddi açıdan olsun,çektiğin acılardan dolayı olsun , ne olursa olsun sonucu görünce hiçbirinden pişman olmuyorsun ve OHHH BEEE! diyosun..En azından ben öle dedimsırnaşık şey