canım ya çok saol istanbulda deilim malesef doktoruma ulastım artık.cuma gidicem yanına mailde de korkulcak bişi yok demiş.bakıcak bakalım.yinede içimi rahatlattın ya saol istanbulda olsam seni görmeye kesin gelirdim uzun uzun konuşurduk:)hşçkl sana hbrdar ederimKRAKER valla genel olarak masajı hep yap çünkü dediğim gibi bnm ark. 8 ay sonra zar oluşturdu yani sonuçta masaj dedimiz şey 5 dakika sürüyo bide ayrıca dediğim gibi kesinnn yaptırr hiç korma tekrar sölüyorum bu ameliyat bedemcik ameliyatından bile daha basit bi ameliyat ama sonucuna bakarsan hepsinden güzel:) DENİZMAVİ demek istediğim silikonun eline gelmesi deil beimkide geliyo o zmnla geçicek ancak 3 4 ay sonra tamamen oturucak zar oluşması demek göğüsünü avuçladığın zaman yusyuvarlak silikonun tamamının eline gelmesi sende zar oluştuğunu zannetmiyorum şunuda söliyim zar oluşmasının 3 kademesi var 1.kademegenelde herkesde oluşur 2.kademe nadir olarak oluşur ve ellediğin zaman ağrı yapar 3.kademe hem dışardan şekil bozukluğuna neden olur (iğrenç bişey resimlerine baktım bildiğimiz yamuk)ve acaip derecede ağrı yapar ayrıca deniz mavi nerde oturuyosun eğer istanbuldaysan benim doktoruma gidebilirsin senin doktorun nerde neden ulaşamıyosun??gene çok konuştum:)) son olarak en kötü ihtimalle sende zar oluşsa bile ameliyat dediğim şey seni bayıltıyorlar snr kesmeden göğüsünü sıkarak zarı patlatıyorlar yani ameliyat deil bayıltmalarının nedeni sıktığı zaman acıya dayamassın diye dayanırım diyosan bayıltmıyorlar yani öle kesme biçme silikonu çıkarma diye bişey yok korkma
evet anise senden bizi rahatlatacak açıklamalar bekliyoruz...ah bi cesaretimi toplasam ne harika olacak.kızlar koltuk altından kesi yapılınca göğsün ortası açık kalıyormuş diye bişey duydum.var mı sizce öyle bişey?ben koltukaltından düşünüyorum ama ayrık göğüsler çok kötü olur ya...
diğer türlü yani meme ucu ya da meme altı kesisinde de iz kalıyor.ben kesinlikle iz istemiyorum.acıdan da geçtim iz kalmasından ve ayrık iki büyük göğüs korkutuyor.zaten göğüslerimin arasında bikaç cm boşluk var.operasyon sırasında dr dan yakınlaştırmasını da istemeyi düşünüyorum.tersine iyice ayrık olursa göğüslerim ne yaparım.ve nebil beyi düşünüyorum.of ya ne zor şey karar vermek...
Selam arkadaşlar benim son göğüs durumum tamamen yerine oturdu tek sorunum göğüs uçlarını hissetmiyorum hep dik vaziyette ve buda canımı acıtıyor acaba bu normal bir durummudur?Nihayetinde kesi meme altından yapıldı doktora bir hafta sonra gideceğim.Göğsüm tamamen doğallığına ulaşınca anladımki benimki çok küçük olmuş.Nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum.Benim göğsüm sıfır beden değildi kendi göğsümden biraz büyük olmuş.Silikon taktıracak arkadaşlara şiddetle tek tavsiyem 300 cc nin altında yaptırmasınlar sonra benim gibi hayal kırıklığına uğramayın.Üstelikte 3 ay boyunca olduklarından %30 daha büyük duruyorlarmış.Yani tekrardan kendi göğsüme meraba dememe az kaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?