merhabalar ben ameliyat olalı 1 ay olmak üzere sağ göğsüm tamamen şeklini aldı yumusadı ama sol göğsüm sert ve tam oturmadı dokunduğmda elime boşluklar gelio bilgisi olan yazarsa sevinirim doktorumuda artık ulaşmam mümkün deil ne olur bişiler yazın bilenler korkuyorum
deniz mavi bende arada göğsümde sızlamalar oluyo yanma gibi sonra geçiyo hassaslaşıyo yani sendede oluyomu özellikle göğüs uçlarım
canım onlar zamanla geçiyo sen benden sonra oldun heralde.ama dediğim gibi sağ göğsüm okadar doğal o kadar yumuşakki tam anlamıyla oturdu.ama diğerinde hala boşluk gelio.doktorun masaj verdiğinde banada anlatırmısın ben kafadan yapıorum ama.nese hoşçakal
merhaba arkadaşlar bende ameliyat olalı bir ay oldu, şimdi sadece koltuk altıma doğru hafif şişlikler kaldı doktorum genç hastalarda protezin yukarda kalmaması için sporcu sütyeni takmamaları gerektiğini soyledi ve bana taktırmadı masajda önermedi.
benim göğüslerim çok küçüktü göğüs altı 72cm göğüs çevresi 78cm di şu an gögüs çevresi 92 cm, göğüs altından kas altı damla modeli mentor 375cc protez takıldı gayet doğal ve hoş görünüyolar ameliyat öncesi boyut konusunda olabildiğince büyük istediğimi söylemiştim sonuçtan memnunum ama arada bir 400cc olsa nasıl olurdu acaba diye düşüdüğümde oluyo, ama burda gördüğüm kadarıyla sizlerin protezleri daha küçük kafam karıştı boyut konusunu benmi abartiyorum acaba fisfisfis
tam oturmadı cnm sertler hala zamanla doğalı kadar yumuşayacakmış pek hareket ettiremiyorum mesela damlayla yuvarlak protezin cc leri pek fark etmiyodur sanırım sadece yuvarlak protezlerde gogusun üst kısmıda dolgun oluyomuş ben zayıf ve küçük göğüslü olduğumdan doktor yuvarlak protezin doğal görünmeyeceğini söyleyerek tavsiye etmedi şuan 85b sutyen uyuyor ama dekoltede istedigim görüntüyü veremiyorum onuda göğüslerin sertliğine bağladim bakalım zamanla nolucak yerimseniben
sen tam olarak ne zaman ameliyat oldunki evet gerçekten yumuşuyor benim bir ay oldu ama sol göğsümde kapsül oluşmasından korkuyorum çok boşluklarvar gibi hava gibi bişiler gelio sertlikler ggelio diğeri tam tersine yumusak ne sertlik var ne boşluk geçermi acaba ya çok korkmaya başladım.doktorumda yok.ama yinede bir ayda baya oturdu hareketlermde herhengi bişi yok.hoşçkl
cnm masajlar nasıl gidiyo bi faydasını görüyomusun??ayrıca tekrar sormuşsun boşlukları sana şöyle söliyim ben bu işi acaip araştırdıım ve yeni ameliyat olan bi sürü meme elledim:) hepsinde bu boşluklar var dediğim gibi bu boşluklar silikonla kas arasında kalan havadan oluşuyo ve masajla geçicek hiç kafana takma diyorum aynısı bende de var ve kendi doktorumla birlikte biras pimpirikli olduğum için 3 doktora gösterdim ve azalmaya başladılar yeterki masajı ihmal etme ayrıca masaj yapmayanlarada sakın kulak asma derim çünkü bnm arkadaşta aynı şeyi yaprı 8 ay sonra 2 . derecede kapsül oluştu feci bişey şimdi tekar ameliyat olmak zorunda bide çok uzun oldu ama kapsül dediğimiz şey boşluk deil göğüsünü sıkınca silinkonun tamamının eline gelmesi demek vucut biliyosun silikona karşı koymak için zar oluşturuyo ve masaj yapmassan bu zar kalınlaşıyo.
3 yol varrmıs bunun ıcın bıde gogus ucundan koltuk altından bıde gogus altını kesıolarmıs 3. sü doktorların en rahat calısabılcagı turdenmıs dıolar . quenna sen hangi yöntremle yaptırmıstın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?