Arkadaşlar nihayet bende yaptırdım.Beden 75bile değildi.280cc damla şekli taktırdım.Bi hafta oldu yaptıralı.Ancak hareket etmeye başlayabildim.Silikonlarım kas altı yapıldığı için ameliyatım 2.5 saat sürmüş.Bu tür ameliyat daha zor ve uzun sürüyormuş.Ve ileşmesi de daha uzun sürüyor dedi doktorum bana.Ve sancısı daha fazlaymış.Gerçekten de öyle oldu bende.Arkadaşımınki sadece göğüsdoku altına konuldu ve hemen aynı gün bile eve gitmiş ve üçüncü gün işe de gitmiş.Bense iki gün hastanede kaldım ve sancılarım tarif edilemez çokdu.Hiç hareket edemiyordum.Ancak rahat hareket etmeye başlayabiliyorum.İki defa sezeryan oldum ama bukadar acı çekmemiştim.Bu yüzden kas altı tavsiye etmiyorum,göğüsdoku altına yaptırın.Tabiki doktor de onay verirse.
Selam arkadaşlar bende sizin gibi ameliyat olanlardanım.... 2005 yılında bir ameliyat geçirmiştim yuvarlak kas üstü 225 cc ve koltuk altından olmuştu ameliyatım... Ameliyattan sonra ağrılarım çok olmuştu...3. gün hastaneden çıkmıştım tabiki bi süre herşey yasaktı ki yasak olmasada zaten yapmak imkansız... Neysee aradan biraz zaman geçti heşey yerine oturdu derken benim göğüslerim özelliklede sağ göğüsüm yatınca koltuk altıma kaymaya başladı ve müthiş bir ağrı acı oluştu... Baştan herhalde böle oluyor diye düşündüm ama sol göğüsümde o kadar kayma yoktu...Neyse ben yine doktora çıktım beni ameliyat yapan prof.dü bu sefer onun öğrencisine yani hoca olrak adlandılan kişiye çıktım bir tanıdığın tavsiyesi üzerine oda orda doktordu çünkü neysee muayne etti yeniden ameliyat olmam gerektiğini söyledi kas yırtılması olmuş koltuk altlarımda protezi koymak için açtırırken çok fazla hasar almış ve sinirlerim zedelenmiş ve kaslar yırtılmış tabi buda ameliyatın etkisi geçince meydana çıkmış... Ben göğüserimin çok küçük olduğunu düşündüğümü söyledim onlarda tamam göğüs kafesin daha büyük bir protezi kabul ederse koyarız dediler ve 285cc meme ucuna karar verildi ... neyse 2007 ağustos ayında yeniden ameliyat oldum bu sefer çok fazla ağrım olmamıştı ameliyattan sonra onun içinde hemen eve çıkmak istedim aman allahım eve gelince benim ağrılarımda müthiş bir artma aldu ve abartısız 2 ay boyunca bunu hep çektimmm bu seferki kas altı olmuştu ve bunun acısı daha fazla ve iyileşme süreci daha uzundu....Koltukaltlarımdaki izler hiç belli olmuyor ama mem ucumdakiler hala belli ama doktor bunlarında belirgin olmicanı söylüyor ilerde ama ben korkuyorum yinede belli olur diye been size soruyorum arkadaşlar aranızda meme ucundan olan varmı ve izleri ne durumda?Ayrıca koltul altını hiç tavsiye etmiyorum böyle durumlar olabiliyor... Bu arada bana bir şey sormak isterseniz cvp verebilirim bütün hepsine görüşmek üzere....
Arkadaslar ben de bir doktorla görüstüm burdan okudugum kadariyla damla seklindeki protezler daha dogal duruyor diye bir düsünce olusmustu bende ama yuvarlak ve kasalti tavsiye etti,emzirmeyi biraktiktan sonra 6 ay beklemek gerekiyormus yani temmuza kaldi benim ameliyatim.Bir de 4 hafta spor,agir kaldirmak fln yasakmis spor fln neyse de ogluma bakmak zorundayim esim 1 hafta 10 gün kadar benimle ilgilenebilir,yaptiran arkadaslar sizce söyle 10 gün sonra fln fazla olmasa da oglumu kaldiracak durumda olurmuyum??
en risksiz ameliyat heralde meme altı kesisiyle yapılan.meme ucundan olunca hissizlik ihtimali var,koltukaltı göğüslerin iyi durmaması ya da kaymaya yol açabiliyor.ve %30 luk bir küçülme oluyorsa ben en az 400 cc düşünüyorum.çünkü göğüs kafesim ve omuzlarım geniş.kendi göğüslerimden biraz daha büyük olmasın ya...bi iki beden fark olsun.emilyanonun dediği gibi yapay olsun biraz...sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.vallahi ameliyat olanlara hayran kalıyorum.ameliyat olan arkadaşlar,lütfen bize yardımcı olun.
kesinlikle göğüs altı yaptır hiç belli olmuyo ayrıca 400 cc çoook fazla söliyim benimki 305 cc ve tam ama tabi herkese göre değişiyo bu bide herkesde %30 küçülme olucak diye bişey yok mesela bende göğüs hiç ödem yapmadı ameliyattan nasıl çıktıysam şimdide öleyim zaten mantık olarak silikonun büyüklüğü belli nasıl küçülücek:)küçülenlerin ödemleri iniyo bence bu işi doktoruna bırak boyutunu söyle okadar cc ye karışma benden sana tavsiye çünkü bnm arkadaşım 225cc taktırdı inan kocaman oldu kıs üstüne kıyafet bulamıyo
slm kızlar ben ameliyat olalı tam 1hafta oldu..vücut olarak cok kücük bı yapım var ayrıca baya bi zayıfımda zaten göğüslerimde resmen 0 bedendi o yüzden doktor 195cc mentor damla modeli dısı pütürlü tercih etti ve kas altından koydu gercı burda yaptıran herkesden baya küçük konuldu ama o konuda bi problemim yok:)asıl problemim cok yukarda duruolar ve cok sertlergercı sertlık gecıcek dıyo herkes ama yukarda durusu hıc hosuma gıtmıo tabi hal böle olunca uçlarda biraz asagıda kalıo..doktorum ınecek bıraz dedı ama 1hafta olmasına ragmen hıc ınmedı eger böle kalırsa üst kısmı cok az açık bişey giysem bile görüncekler cok korkuorm böle kalcak die cvp yazan olursa sevinirim..
canım hiç merak etme inicekler benim yaptıralı 1.5 ay oldu ve gitgide yerine oturuyo ve yumuşuyo yeterki masajları ihmal etme bir silikonun tamamen vucuda oturması 3 4 ay düşün yani seninki daha çok yeni bende sinir oluyodum ilk yaptırdığım zaman kazık gibilerdi:) ama gitgide iniyo yerçekimine karşı koyamıyolar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?