cnm mayısta bir sene olucak
ben neler çektim keşke konum olsaydı hepsini okurdun ama ozamanlar konu açmamak gibi bir karar almıştım doktorumun konusu vardı biryerlerde
orda yazıyor bişeyler
benim doktoruma okadar kişi gidiyorduki her gittiğimde sıra beklemek sinir ediyordu beni
hatta evlenmesine 3 ay kala gelen bir arkadaş vardı nasıl istiyor ameliyat olmayı evlenmeden önce ama inanılmaz korkuyordu doktordanda emin değildi benimkileri görünce hemen ameliyat gününü almıştı inşallah iyidir
doktorum eminim yakın zamanda özele gidicek çünkü ondan önceki doktorda aradan bir yıl geçmeden özele geçti hatta izmir kent hastanesine gitti
önemli olan doktorundan emin olmaz ben ameliyat öncesi 3 kere görüşmeye gittim aklıma takılan herşeyi telefonda sordum sağolsun hiç bıkmadan cevapladı bazen ameliyatta oluyordu sekreteri hemen haber veriyordu gün içinde mutlaka dönüyordu
emin ol devlette olup olmaması önemli değil doktor önemli haa öyle doktorlarla karşılaştımki eşim adamın üstüne atlıcaktı resmen iltifatı abarttı eşimin gözü seğiriyordu arkama bakmadan çıktım 4 doktor arasında doktorumda karar verdim çok şükür allahıma sağlık sorunu yaşamadım
ben üniversite ve devlet hastanelerini araştırdım çünkü yakınımda ancak bunlar vardı her işte varmış bir hayır
bence korkularını bir kenara bırak ama şu kadarınıda söyliyim eğer istanbulda olsaydım heralde özelde olurdum çünkü okadar seçenek varki devlet hastanesinde olma fikri şimdi sana geldiği gibi banada garip gelebilirdi
ama inan hiç tereddüte gerek yok mesela benim ablam hemşire ne yaparsan yap özelde ameliyat olmaz ona görede özeller tehlikeli devlette sadece otel konforu yok ama özel odalar var allahtan en azından wc falan sana ait olabiliyor