Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

teşekkür ederim abcj, o zaman en iyisi orta profil sanki..

rica ederim . gögüs yapısına göre deişiyor sanırım hangisinin iyi duracağı bir çok resim gördüm yüksek profil , ve cok yapay duruyor. üstten hava basmışsın gibi . yine birçok resim gördüm onlar da yüksek profil ama gayet de iyi duruyordu . bir çok faktör var aslında göğüs şekli doktorun yöntemi vs vs .. hatta kilomuz bile etkili .

sanırım ben dual plan a karar verdim.yine caymazsam :) ( ve benim yapıma uygunsa tabii)
en iyi yöntem bu gibi geliyor. ki araştırmalarım da bunu destekliyor. şimdi dual plan uygulayan doktorları araştırıyorum . gönlüm teoman doğandan yana , ama ankara önceliğimdir tabii .

Kas altı yaptıranalar sorum var. Cevaplarsanız sevinirim. Omuz ve kol hareketleirnde implant hareket ediyormuş. Dogru mu? yani dısardan bakıldıgında anlaşilırmı?

kızzlar bende tuğrul beyle görüştüm...ben koltukaltı kesisiyle düşünüyodum ama kendisi asla yapmıyacanı söyledi koltukaltı kesisinde sadece serum fizyolojik olur ve serum fizyolojiğe karşıyım dedi,eğer jel kullanırsamda bu ordaki dokular için cinayet olur dedi ve bikaç yıl sonra silikonlar omuzlarına çıkar dedi
sonuçta bu alanda gayet başarılı bir dr ve gerek bu forumda gerekse dışarda yaptıran tanıdığım insanlar gayet memnunlar...
yani benim koltukaltı yalan olucak sanırm

koltuk altı dıye tutturman hata bence, vazgeç canım.

Kas altı yaptıranalar sorum var. Cevaplarsanız sevinirim. Omuz ve kol hareketleirnde implant hareket ediyormuş. Dogru mu? yani dısardan bakıldıgında anlaşilırmı?

sen diyince farkettim şimdi var mısın yok musuna christina aguilere geldiğinde kol hareketleriyle göğüsleri yanlara doğru bariz şekilde hareket ediyordu . arada birden bire , çok belirgin bir boşluk oluşuyor , sonra kolu eski haline gelince normale dönüyodu . bundan mı acaba

kızzlar, artık bu sayfadaki misyonumu tamamladım kendime söz vermiştim ameliyattan sonra arkadaşlara moral vereceğim, hiç de zor değilmiş biraz cesaret diyeceğim diye...sanırım yeterince demeye çalıştım..fakat bir sorun var ki üyeliğimi nasıl iptal edeceğim bileniniz var mı?? ))

Aynen öyle!!! sositososito

Christina aguleria nın göğüsler silikon. kasaltı demekki farkedildiğine göre. Kesin dual plan yaptırıcam insallah parayı denkleştirirsem.:Saruboceq: bu sitede yaptırıpta mutlu olanları gorunce kendim yaptırmısım gibi seviniyorum. :) Gerci butun yontemlerin kendine göre avantajları var ben kendimi dual plana yakın hissediyorum ama tabiki zaman gösterecek.fisfisfis

merhaba miraculous,Ankara'da koltukaltından yapan ve çok başarılı Nebil Bey var,bu formda pek çok kişi Nebil Bey'e koltukaltında yaptırdı ve geçen hafta kendisiyle görüşmeye gittiğimde kesinlikle jel silikon kullandığını ve diğerini zamanla sızma yapabileceği için tercih etmediğini söyledi,4-5 sene önce koltukaltından silikon koyduğu hastalarıyla görüştüm gayet memnunlar ve silikonun omuzlarına çıktığı falanda yok zaten bu çok komik,marifet meme altı yapmada değil koltukaltı yapmada bence...koltukaltı çok farklı bi teknikle yapılıyo ve bu yüzden aletleride farklı,doktorlar için zor bi teknik olduğundan kendilerini böyle savunuyor olabilirler,bu teknikteki en avantajlı taraf kesinlikle doğuştan senin göğüslerin gibi oluyor ve memede hiç iz olmuyor,koltukaltındaki çizgilerden giriyorlar ve o çizgi kadar bi iz oluyor,bence bi Nebil Beyle görüş,bu formda ona yaptıran o kadar çok kişi varki...neyse yinede senin kararın...görüşmek üzere...

evet her doktor kendi teknıgını savunuyor digerlerinikötülüyo insanın kafası karısıyor protez neden omuzlara cıksın ki?düzgün yapıldıktan kaslar zarar görmedıkten sonra ?bende koltuk altı olmuştum memede iz olması gercekten harika yok dikişti yok pansumandı.. koltuk altımdada iz git gide siliniyor ..koltuk altı gercektende uzmanlık isteyen teknık bencede ben istanbulda oldum.ama ankaradan nebıl beyın adını burda çok okudum .sen öle istıyorsan birde ona danış derim ben ...

ben koltukaltı istiyorum aslına bakarsanız...koltukaltı+jel silikon istiyorum hatta ama 1 tane doktorun bile böyle birşey söylemesi hak verirsinizki insanı caydırıyo...insan bi bildiği vardır diye düşünüyo...
yapılması bencede zordur diğerlerine göre..
bende burayı baştan sona okudum ve nebil beye yaptıran herkeste gayet memnun...tuğrul beyede olanlar aynı şekilde memnun...
ama gerçekten kafam karıştı...nebil beye gitsem o da bana eminim zararlı olmadığını,zararlı olsa asla böyle bir uygulama yapmıyacağını söyler...
hadi belki dokulara zararı olabilir ona ok,ama silikonların omuzlara çıkma ihtimali banada biraz saçma geldi...hiç böyle bişey duymadım

Bende bi ay önce nebil beye ameliyat oldum.Kas alti koltuk altindan jel silikon konuldu.Burada tecrübelerimizi fikirlerimizi paylasmak güzel ama bazen cok abartiyoruz arkadaslar .Ameliyat öncesi duyduklarima göre kasalti cok agrili olucak diye sartlandirdim kendimi ve agri kesici bile almadim düsünün artiksüprizzzzz Simdide silikonlar omuzlara cikiyomus yok daha neler kaydirigubbakcemile3

kızlaar, hala üyelikten çıkamadım bir yolunu bulup ) bu arada, müjdemi isterim, bugün ilk banyomu yaptım, 7. günüm, çok hafifledim, yumuşamalar da başladı....derimin altında korse varmış hissi kayboluyor artık

Kızlar nette gördüğüm bir yazıyı sizlede paylaşmak istedim. 4 yıl önceki haber ama olsun, kulak asmakta fayda var. Sağlık bu bişeye benzemez. Amannn.... Buyrun yazı:

SİLİKON GÖĞÜSLER TARTIŞILIYOR!
Bilim dünyası, silikonu bir kez daha ele aldı. Uzmanlara göre, silikon kanser yapıyor.
07 Ağustos 2005 Pazar 11:24
Son yıllarda estetik cerrahi alanında en çok yaptırılan operasyonlardan biri de silikon tartırmak... Ancak bilimadamları bu konuyla ilgili çok ciddi uyarılarda bulunuyor. Özellikle Amerika'da silikonlar yeniden tartışma konusu oldu. Ülkede bundan 13 yıl önce silikonlar, kanser türlerine neden olabileceği yönündeki iddialar yüzünden yasaklanmıştı. Şimdi Amerikalı bilimadamları bu yasağın tekrar gündeme getirilmesini ve silikon taktırılmasının bir kez daha gözden geçirilmesini istiyor.

BÜYÜK RİSK TAŞIYOR

Bazı bilimadamlarına göre silikon göğüsler, insan bedeni içinde hem çok uzun ömürlü değil, hem de bedene sızmaları halinde kanser ya da lupus hastalığına yol açabiliyor. Silikonun bedene sızmasının hemen fark edilemiyor olması, tehlikeyi daha da artırıyor. Silikonun bedenden çıkartılması da ancak yeni ve ağrılı bir ameliyatla mümkün olabiliyor. Bu da yine kadınlar için çok büyük risk.

(takvim)

Ayrıca kızlar bir plastik cerrahının sayfasında aşağıya kopyaladığım bir açıklama var:
Bu durumda 10-20 yıl sonra tekrar bir ameliyatla çıkartılıyor bunlar
ben taktım da bu aralar silikona, didikliyorum neti.

Slikon meme protezinin ömrü ne kadardir?
Protezlerin hiçbiri ömür boyu kullanım için değildir. Bazı hastalar çıkan problemler nedeniyle birkaç yıl içinde protezlerini değiştirtmek zorunda kalsalar da genel olarak protez ömrü 10-20 yıldır.

Cohesive olan implantlardan kullanılıyor genelde. Onlar yırtılsa bile dışarı sızmıyor. Dilimleyip kessende akmayan cinsten. Jel silikon tavsiye edilmiyor çünkü delinirse akıyor bu da vücut için zararlı. Yani akmayan cinsinden yaptırıcaksın riske girmek istemiyorsan. fda onaylı olmayan kullanma amerika bir kere onayladıysa tekrar bi daha bi test edelim demez çocuk oyuncağımı bu.
bunun dışında kapsül denilen bir risk var. Ve taktırdığın zaman bu risk hep var olucak. İlla kapsül olacak diye birsey yok. ömrün boyunca olabilirde olmayabilirde. Onunda riskini azaltmak için kasaltını tercih etmelisin.

bunları bende okumuştum sızma riski ve kanser riskini her ihtimalleri düşünerek tuzlu su (serum fizyolojık)protez takdırdım ama illaki bununda dezavantajları vardır ...protez olayına karar vermek secim yapmak gercektende zormuş bunu yaptırdıktan sonra daha ii gözlemledim su site sayesinde ...

merhaba arkadaşım.
ben 2008 temmuz ayında ameliyat oldum forumda eskiyim.belki yazılarımı ve amelkiyat zamanımı takip etmişsindir..

buradaki arkadaşlara ameliyat olduğum günden beri olacak olanlara 300 cc deyip duruyorum. çünkü gerçekten 200 cc iyi olur diyen doktorlar var..ama sonra olmuyor..

benim doktorum 250 cc sana iyi gelir demişti ancak ısrarlarıma dayanamayarak
300 cc taktı.
ve sonuçta 8 ay içinde göğüsler biraz daha oturdular .
şimdi iyiki 300 taktırmışım diyorum.
bir arkadaşımla o doktora aynı zamanlarda ameliyat olduk. arkadaşım ısrarla 200 ben ise 300 cc taktırdık.
oda senin gibi aynı şeyden şikayetçi..

umarım kısa zamanda sorunun çözülür..
Doktorum Aret Çerçi Özkan
sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…