- 12 Ocak 2009
- 500
- 341
- 303
teşekkür ederim abcj, o zaman en iyisi orta profil sanki..
kızzlar bende tuğrul beyle görüştüm...ben koltukaltı kesisiyle düşünüyodum ama kendisi asla yapmıyacanı söyledikoltukaltı kesisinde sadece serum fizyolojik olur ve serum fizyolojiğe karşıyım dedi,eğer jel kullanırsamda bu ordaki dokular için cinayet olur dedi ve bikaç yıl sonra silikonlar omuzlarına çıkar dedi
sonuçta bu alanda gayet başarılı bir dr ve gerek bu forumda gerekse dışarda yaptıran tanıdığım insanlar gayet memnunlar...
yani benim koltukaltı yalan olucak sanırm
Kas altı yaptıranalar sorum var. Cevaplarsanız sevinirim. Omuz ve kol hareketleirnde implant hareket ediyormuş. Dogru mu? yani dısardan bakıldıgında anlaşilırmı?
sen diyince farkettim şimdi var mısın yok musuna christina aguilere geldiğinde kol hareketleriyle göğüsleri yanlara doğru bariz şekilde hareket ediyordu . arada birden bire , çok belirgin bir boşluk oluşuyor , sonra kolu eski haline gelince normale dönüyodu . bundan mı acaba
kızzlar bende tuğrul beyle görüştüm...ben koltukaltı kesisiyle düşünüyodum ama kendisi asla yapmıyacanı söyledikoltukaltı kesisinde sadece serum fizyolojik olur ve serum fizyolojiğe karşıyım dedi,eğer jel kullanırsamda bu ordaki dokular için cinayet olur dedi ve bikaç yıl sonra silikonlar omuzlarına çıkar dedi
sonuçta bu alanda gayet başarılı bir dr ve gerek bu forumda gerekse dışarda yaptıran tanıdığım insanlar gayet memnunlar...
yani benim koltukaltı yalan olucak sanırm
daha görüşmedim doktorumla iyice oturmasını ve biraz yaşamayı düşünüyorum baktım memnun diilm ozmn gidip görüşücem..ben cok araştırmadan (cc boyutlar konusunu)gözüm kapalı girdim ameliyat işine bir anda olanlardanım ani oldu doktorumda aile dostu çok fazla buyuk olmasın diyip girdik ameliyata.herkesin küçük anlayışı belki farklıdır cnm bir de beden ölçüleri boy vs var bana ufak durdugu kesin birde ameliyat sonrası çok fazla ödem oluştu bende şişler 1.5 aydır inmiş vaziyette şidmi tam anlamıyla oturdu.saol cnm ilgi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?