• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÖĞSÜMDE KİTLE VAR KANSER OLABİLİR Mİ?

Gitmedim bende öyle bir koca var ki ne gerek var dedi bişe olmaz abartma moralimi bozdu
Bende şuan en kötüsü olana kadar duruyorum bakilmicam
Ölmemi istiyor sanırım ya
Gitme diyor ve sizde dinliyorsunuz öyle mi pes suç sizde. Eşinize mi kaldı gidip gitmemek hata sizde buraya kanser miyim diye konu açıyorsunuz doktora gitmiyorsunuz. Bende bu korkularla yaşadım ama eşim her hastaneye götürdü götürmeae de ben giderim.

Ben giderim tabii de ama her zamanki gibi salak gibi onun desteğini bekliyorum ellerim bomboş kalıyor
aile hekimine gittim evet lenf bezleri şişmiş dedi genel cerrahiye gitmem gerekiyormuş en kısa zamanda randevu alıp gideceğim

Ben giderim tabii de ama her zamanki gibi salak gibi onun desteğini bekliyorum ellerim bomboş kalıyor
aile hekimine gittim evet lenf bezleri şişmiş dedi genel cerrahiye gitmem gerekiyormuş en kısa zamanda randevu alıp gideceğim
Benim de şuan koltuk altımda şişlik var ve doktora gidicem sizde gidin lütfen lenf bezi deyip geçmeyin ben 5 ay önce biyopsi oldum tekrar gidicem

Back