- 1 Eylül 2019
- 505
- 646
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora gittiniz mi?Merhaba hanımlar 25 yaşinda iki çocuk annesiyim sağ göğsümde kitle gibi bişey var tam adlandiramiyorum ama kafama çok taktım çunku büyük ve sert ağrı felan yok ama inceden bı sızı olmuştu bir ay önce bekledim anlık bir sertleşme mi diye ama geçmedi böyle yumruk gibi
Geçmiş olsun aksatmadan mutlaka doktora gidin.Merhaba hanımlar 25 yaşinda iki çocuk annesiyim sağ göğsümde kitle gibi bişey var tam adlandiramiyorum ama kafama çok taktım çunku büyük ve sert ağrı felan yok ama inceden bı sızı olmuştu bir ay önce bekledim anlık bir sertleşme mi diye ama geçmedi böyle yumruk gibi
Hayır gitmedimDoktora gittiniz mi?
Yarın a randevu aldım ama çok stresliyimGeçmiş olsun aksatmadan mutlaka doktora gidin.
Umarım önemsiz birşeydir zaman kaybetmeyin
Mutlaka gidin. Birde bebeğinizi yeni sütten kesme falan oldu mu ? Bazen süt bezleri de tıkanıp benzer şikayet olabiliyor.Hayır gitmedim
Çocuklarim büyük 7 ve 6 yaşlarinda ama o zmandan kalmamıştır heraldeMutlaka gidin. Birde bebeğinizi yeni sütten kesme falan oldu mu ? Bazen süt bezleri de tıkanıp benzer şikayet olabiliyor.
Sağ ğöğsumun koltuk altından hafif yukarda meme içinde sertlikGögüs içinde mi yoksa koltuk altı izasin da mi bazen geçirdiğim bi enfeksiyon dan dolayı lenf bezleri şişer oda olabilir sıkıntı stres yapmayın Rabbım büyüktur
Hemen kötüyü düşünme lenf bezi enfeksiyon dan dolayı siserse eger hemen inmez doktor öyle söylemişti tabiki en iyisi doktora görünmek koltuk altını ağdayla alıyorsan ondanda olmuş olabilir hasas yer olduğu icinSağ ğöğsumun koltuk altından hafif yukarda meme içinde sertlik
Bir aydır bekliyorum bende lenf bezi mi şişti diye ama inmiyor mu inmezmiydi bir aydr
Hemen kötüyü düşünme lenf bezi enfeksiyon dan dolayı siserse eger hemen inmez doktor öyle söylemişti tabiki en iyisi doktora görünmek koltuk altını ağdayla alıyorsan ondanda olmuş olabilir hasa
Hemen kötüyü düşünme lenf bezi enfeksiyon dan dolayı siserse eger hemen inmez doktor öyle söylemişti tabiki en iyisi doktora görünmek koltuk altını ağdayla alıyorsan ondanda olmuş olabilir hasas yer olduğu icin
İnşallah canımİçini ferah tut canm allahın izniyle hic birsey yoktur
Gitmedim bende öyle bir koca var ki ne gerek var dedi bişe olmaz abartma moralimi bozduMerhaba bugün doktora gittiniz mi ?
Kendiniz gidin çocuklari birakicak yeriniz varsa ?Gitmedim bende öyle bir koca var ki ne gerek var dedi bişe olmaz abartma moralimi bozdu
Bende şuan en kötüsü olana kadar duruyorum bakilmicam
Ölmemi istiyor sanırım ya
Ciddi misiniz nasıl bi insan bu herseyin başı sağlık çocuk oyuncağı değil yaa Allah korusun birsey olursa olan size olur ona değil onun için zoraki de olsa gidin yada hiç haberi olmadan da gidebilirsin canm onun için moralini bozmaya değmezGitmedim bende öyle bir koca var ki ne gerek var dedi bişe olmaz abartma moralimi bozdu
Bende şuan en kötüsü olana kadar duruyorum bakilmicam
Ölmemi istiyor sanırım ya