- Konu Sahibi yellow angel
Merhaba
Kendi kendime tesadüfen hissettiğim misket büyüklüğündeki bir kitle için genel cerraha gittim 12ay önce .. Korkulacak birşey olmadığını kızların çoğunda olduğunu ama haberlerinin olmadığını söyledi.Keskin kenarlı olması sağa sola kaçması ve bastırınca acıması gerçekten korkulacak birşey olmadığını gösterir dedi bunu ultrasonla destekledik tabi..6 ayda bir takip edilmesini önerdi..2 cm de geçerse göğsünü deforme edeceğinden alınmasını öneriyorum dedi.. 12 ay sonra tekrar başka bir cerraha gözüktüğümde gerçekten yarım cm daha büyüdüğünü gözlemledik.. Sonuç olarak hala iyi huylu gözüküyordu.. Ama ben genede içimde böyle bi fazlalığı tutmak istemedim.Çünkü dahada büyüyecekti..Ultrasonu çeken doktorda kistik yapının beslendiğini söyleyince çıkartılmasına karar verdik doktorumla birlikte..
Küçük bir cerrahi operasyonla aldırdım kitleyi.. Şimdi takip edecek öyle bir kitlem yok ..Ve korkulacak bir operasyon da değildi ameliyattan korkanlar için söylüyorum..Ve ameliyat 1 saniyede gerçekleşmiş gibi hissettim..Florance nightingale Gayrettepede enerji ve güven alabileceğiniz sağlam cerrahlardan bi tanesi bana denk geldi..Herkese sağlıklı günler diliyorumm.
benimkide aynı seninki giib cnm ..dr alalım dedi ama igneden bile korkan biriyim sadece gögsüne igne vururum hissetmessin dedi ama ben psikolojik olarak çöktügümden komple anestesi istiycemm..bide 2 tane büyük var birsürüde küçük var al al bitmezki..komşudada çıkmıştı aldırdı geri çıkmış zararı yok demiş doktor ama vesvese insanın içini rahat bırakmıyorkii..bi iki ay sonra kontrole gitcem