Önce benim atalarimin nerden geldigini yazayim,Annem Yunanistan-Gümülcine göcmeni,Babamin soyu Kafkasya`dan yani ben dogu-bati karisimiyim:laugh:
Lente`cigim, su Sekerli kara kabak Böregi tarifini verir misin?Bir ara paylasimdada öyle bir konu olmustu ama karambola geldi,kaynadi senin Sekerli kara kabak Böregi(kara kabak ,hangi kabak su bildigimiz dolma,mücver yaptigimiz kabak mi:uhm: )
Kacamak ile bir anim var benim durun bir anlatayim:
Ben kacamagi Kayinvalidem ögrendim.
Birgün kayinvalidem bana geldi ve dedi ki "gelinim canim kacamak istedi,gel kacamak yapalim"tabi ben aynen :bigeek: böyle ne kacamagi anne dedim,
sen kacamak bilmiyor musun? dedi bende:1no2: bilmiyorum o ne dedim:laugh:
Gel o zaman mutfaga dedi ben hala :uhm: su konumda mutfaga yöneldim:laugh: kayinvalidem yaninda getirdigi poseti mutfaga getirdi icindekileri bosaltti,misir unu-pekmez simdi kacamak yapacagiz dedi ben ama icimden gülüyorum ,artik hem kacamak isminin yemege takilmasina,hemde kendi halime:laugh:
Sonra aksam esim eve geldiginde dedim ki esime,annen geldi bugün ....annenle kacamak yaptik dedim,
Benim esim(sanirim esim annesinin yaptigi o yemegi unutmus ki)dedi ki,neeeeeeeeee kacamagi yaw!
:Roflol: aynen bende sekil A daki güldüm,yemek canim, annenden ögrendim bende dedim ...
sonra esim hatirladi ya tabi ,biz kücükken annem yapardi dedi.
Yani kizlar bir yemek ismi bilinmeyince o isimden dolayi komik düsünceler olusabiliyor:laugh:
Iste Böyle!
Ha pirasa böreginide bilirim ve kendim de yaparim,tavsiye ederim,leziz oluyor.