• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Göbüş, bebiş, hamiş vs hakkındaki düşünceleriniz?

Göbüş hamiş vs hakkındaki düşünceniz

• Hiç hoşlanmıyorum hatta nefret ediyorum

• Benim için farketmez dikkatimi çekmedi

• Benim çok hoşuma gidiyo çok sempatik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bana biraz abartıyorsunuz gibi geldi.
Kimiside aşkım bitanem bebeğimden hoşlanmaz, hoşlanmıyorsan kullanmazsın ama irrite oluyorum demek nedir ya.
Sizin de bu tavrınız bana çok sevgisiz biri olduğunuz izlenimi bıraktı.

Allah allah ne alakası var göbüş hamiş diince çok sevgi dolu mu olunuyor bana yapmacık geliyor diyorum
Tabi sevgi pıtırcığı modunda takılmak isteyenlere de saygım var ama bu irite olduğum gerçeğini değiştirmiyor işte tercihh

Diyorsun ya hani yapmacık geliyor ıyy, seninde iki üç kelimeden irrite olman bana bunu hissettirdi.

Beni rahatsız etmiyor ben köpeklerede köpüş diyorum bunun içinde konu açmak ayrı olay herkes senin gibi düşünseydi kimse göbüş bebiş hamiş demezdi heralde dimi :KK66:

ben kullanmam ama kullananlara karsı degılım
sonucta mutlu oluyor insanlar.
bebik derim mesela . bebiş kulaga hoş gelıyor daha sempatik :=)
ne var yani :=) :KK53:

Herkes benim gibi düşünmüyor tabi ki o yuzden ortalıkta bu kelimeler dolaşıyor ben kendi açımdan hoşlanmıyorumm bu kadar sizin çok mu hoşunuza gidiyor merak ettimm yani bebiş fln hadi neyse de göbüş hamiş kociş fln aman allahımmm

Cnm kk nin bilimum sempatik bulunan kelimeleri..

Sonucta herkesin hoslanmadigi seyler var hepsini soylesek kk da adam kalmaz yani

Bende bi konuda sivrilip cikanlara ayar oluyorum ama yapacak bisey yok..

Back