Goblenlerim

TEŞEKÜR EDERİM GÜLHAN
BU GOBLEN TABLONUN ADI''ROMEO VE JULİET''

:1shok: Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Uzun zamandır foruma pek uğrayamıyordum işlerimin yoğunlundan :çok üzgünüm: veee en son bitirdiğim goblen :1yes2: çarpı tekniğile işledim ve el yüz kısmıda goblen tekniği 1:1 .nasıl olmuş ? :uhm: sizin fikirleriniz benim için çok önemli yazarsanız sevinirim :1rolleyes:
Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

evet ayni terapi gibi kuzum kime öğretiğisem çok memnun,yeni bir arkadaşa öğretim kalbinde sorun varmış ve bana hergün gibi teşkür ediyor.insanı tüm sorunlardan uzaklaştırıyor .denizyıldızı biz varız burda öğrenmek istersen öğretirim sen yeterki iste sayfalarımı incelersen değşik modeller görebilirsin.x tekniğide var bildiğimiz kanaviçe işi VEVACOnun yastık masa öğrtüsü pano modelleride var....

BU İĞNELİKTEN YAPMAK İSTEYEN VARMIIIIII :uhm:

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

çook teşekür ederim arkadaşlar buda kızım işlediği resim kötü ama çok güzel :1yes2: oldu Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

sevgili sani ellerine saglık.bir ricam olacak şu kaplan resmi var halı gibi işlenmiş.yapılışı hakkında bilgi verirseniz sevinirim.şimdidem teşekkürler.

saniyeciğim çok şahane olmuşlar bayıldım emeğine sağlık bende çok meraklıyım buna özellikle duvara yata büyükçe bir tablo yapmak istiyorum ama nerden kitini nerden alacağımı bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim....bide çok pahalımı oluyor bunlar

Tek kelimeyle muhteşem hepsi.vallahi çok zor bir uğraş emeğinin hakkı ödenemez çok göz nuru dökülmüş.eline koluna ve gözlerine sağlık derim başkada diyecek birşeyim yok süperrrr

Yaptıklarınız gerçekten çok güzel. Ben de meraklıyım bu tarz şeylere hatta 4 tane tablo yaptım. Şemadan bakarak işledim.Çünkü kitler çok pahalı oluyor. Sizden ricam elinizde bulunan şemalardan paylaşırsanız çok sevinirim.

Ellerinize sağlık çok güzeller. acaba bunların satışını yapıyormusunuz.özellikle tabloların ?

kesinlikle hepsi muhteşem olmuş,emeğinize sağlık.bende meraklandım şimdi nasıl oluyor diye ve araştıracağım burda.kolaylıklar dilerim...

ellerinize sağlık hepside süper ötesi güzel olmuş ,iyi günlerde kulanınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…