ayyy tatlım çok sevindim seinin içinkonu ne kadar geride kalmış
ben uyguladım bu yöntemi kızlar harika oldu hiç gözükmüyolar bile
ama ben korktuğumdan fazla bekletememiştim:26:
bazı yerlerine de az sürmüşüm ona rağmen çok güzel oldu yaa
inşallah ilerde bi sorun çıkmaz
yaa boyadıkdan sonra saç gibi dip gelme durumu olurmu kii
ayyy tatlım çok sevindim seinin içinnerende uyguladın???? bide hangi boyanın hangi rengini??? bide ten rengin nasıl ben hala alıpta uygulamaya fırsat bulamadım sen yaz gidip alıyım aynısından
şöyle söyliyim canım başta çok tereddüt ediyodum ama artık yeter dedim gittim markete en ucuz paletteydi onun da açık küllü sarısı vardı ama sen daha da açığını alabilirsin ben başka olmadığı için onu aldım kollarıma,ensemden sırtıma doğru inen çizgiye,göbeğimden aşağı inen çizgiyeuyguladım baya da boya arttı ten rengim çok açık beyaz benim hatta ceset gibisin derler ama çok güzel durdu ışıkta biraz turuncumsu duruyo ama umrumda diil kurtuldum yaa
şöyle söyliyim canım başta çok tereddüt ediyodum ama artık yeter dedim gittim markete en ucuz paletteydi onun da açık küllü sarısı vardı ama sen daha da açığını alabilirsin ben başka olmadığı için onu aldım kollarıma,ensemden sırtıma doğru inen çizgiye,göbeğimden aşağı inen çizgiyeuyguladım baya da boya arttı ten rengim çok açık beyaz benim hatta ceset gibisin derler ama çok güzel durdu ışıkta biraz turuncumsu duruyo ama umrumda diil kurtuldum yaa
sür işte canım önce küçük biyere sür bakalım nasıl durck.
bende beyaz tenliyim ama ne hikmetse göbegim esmerben göbeğimi full boyamayı düşünüyorum benim tüyler vadi ve yol şeklinde sadece o tüy yolundan ibaret değil yani heryerde var tüm göbeğime sürcem nasıl olacak acaba
sevindim canım :)
bu fikri ben çıkardım zaten canım :)benim de pek farkım yok canım ama diyorum ya korktum fazla süremedim ona rağmen çok güzel oldu meğer sarı tüylü olmak ne güzel bişeymişş
ssağol canım sen yapmış mıydın:))
ayy gidip alıp hemen denemek istiyorummmmm ama şimdilik param yokbu fikri ben çıkardım zaten canım :)
evet kızlar göğüs yüz bölgesinden sonra artık kollarımı da yaptım.. yaa inanın böyle mutluluk olamaz ikide bir kollarıma bakıp iyi ki yapmışım dyorum . çok mutluyummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?