Kordon direnci dediginiz centiklenme miKimsede kordon direnci olmadı mı yanidoppler ultrasonda çentik grafik çıkması diye de biliyor olabilirsiniz. Çoğul gebelikte ya da tek gebelikte bu sebeple beslenememe sonucu gelişme geriliği görülebiliyormuş.
Benimde kordonda centiklenme vardi.Kizim saglikli dogdu cok sukur.Uzulmeyn ilerleyen haftalada duzeliyor durum.doktor aspirin verdi mi size deKimsede kordon direnci olmadı mı yanidoppler ultrasonda çentik grafik çıkması diye de biliyor olabilirsiniz. Çoğul gebelikte ya da tek gebelikte bu sebeple beslenememe sonucu gelişme geriliği görülebiliyormuş.
Evet aynı şeymiş ikisi. İnşallah benimki de düzelir. Bebek iki tane olduğu için ilaç verilmedi bana, diğerinde bir şey yok çünkü. Kaçıncı haftada doğum yapmıştınız?Benimde kordonda centiklenme vardi.Kizim saglikli dogdu cok sukur.Uzulmeyn ilerleyen haftalada duzeliyor durum.doktor aspirin verdi mi size de
Sata gore 41 bebegin gelisimine gore 38 :) bebegim 2 810 agirlgnda 50 cm dogdu.Bende 30. Haftadan sonra kullanmadim ilaci.Uzulmeyin ikiside saglikla dogucak insallahEvet aynı şeymiş ikisi. İnşallah benimki de düzelir. Bebek iki tane olduğu için ilaç verilmedi bana, diğerinde bir şey yok çünkü. Kaçıncı haftada doğum yapmıştınız?
Eklemek istedim gec dollenme oldugu icin kizim en bastan beri sata gore 1 hafta geriden geliyordu.Evet aynı şeymiş ikisi. İnşallah benimki de düzelir. Bebek iki tane olduğu için ilaç verilmedi bana, diğerinde bir şey yok çünkü. Kaçıncı haftada doğum yapmıştınız?
Sata gore 41 bebegin gelisimine gore 38 :) bebegim 2 810 agirlgnda 50 cm dogdu.Bende 30. Haftadan sonra kullanmadim ilaci.Uzulmeyin ikiside saglikla dogucak insallah
Maşallah ne güzel ya. Allah razı olsun umut verdin bana. İnşallah ben de en azından 36.haftaları görebilirim.Eklemek istedim gec dollenme oldugu icin kizim en bastan beri sata gore 1 hafta geriden geliyordu.
Gorursun insallah bana da doktor erken dogum yapabilsin falan diye bir suru sey demisti.Dogumumu suni sanciyla baslttik dusun :) tuzdan uzak dur sadece cips fln tuketme..Rabbim saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin ins.Bana haberder et durumunuMaşallah ne güzel ya. Allah razı olsun umut verdin bana. İnşallah ben de en azından 36.haftaları görebilirim.
İnşallah canım inşallah. 12 ağustosta tekrar kontrol var yazarım mutlaka buraya, çok teşekkür ediyorumGorursun insallah bana da doktor erken dogum yapabilsin falan diye bir suru sey demisti.Dogumumu suni sanciyla baslttik dusun :) tuzdan uzak dur sadece cips fln tuketme..Rabbim saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin ins.Bana haberder et durumunu
Ne demek ben tesekkur ederim :)İnşallah canım inşallah. 12 ağustosta tekrar kontrol var yazarım mutlaka buraya, çok teşekkür ediyorum
Simdi nasil bebekler ins iyilerdir22 haftalık tek yumurta ikizlere hamileyim. Bebeğimin birinin kordonunda direnç çıktı. Biri 560gr, biri 360 gr. 200 gr fark var yani aralarındadoktor ya erken doğum olur ya da küçük olan yaşamaz anne karnın
da dedi. Benzer durum yaşayan oldu mu? Kaç haftalıkken, kaç kilo ile doğdu yavrularınız?
Direnc bendede vardi centiklenme demissiniz ben hic bilmiyorum duymadimda emin misin o olduguna?
Oncelikle; Gobek kordonundaki direnc dikkatli takip edilmeli. Cunku bebegin gelisiminin geriden gelmesi demek. Mesela benim bebegim 33h dogdu ama 31 ile uyumlu.
Daha sonra kani sulandirmak akisi hizlandirmak icin hergun kendininde yapabilecegin bir igne yaziyor dr. Ki bu cok ise yariyor.( Koldan bacaktan vs.) Ben kullandigim icin soyluyorum. Ve doguma yakin zamanda da igneyi kesiyosunuz dr gozetiminde ben son zamana kadar hep vurmustum kendime.
Daha sonra booool su icebildiginiz kadar. Yuruyus falan... sifalar dilerim.
Aralarındaki fark 800 grama çıktı ama iyiler çok şükür. Biri normal haftasından 1 hafta önde, diğeri de normal haftasından 2 hafta geride... 34'ü görebilirsek doktorum belki ikisi de küvöze girmez dedi. çünkü ciğer gelişimi rahimde geçirilen zamanla ilgiliymiş, kiloyla değil. bekliyoruz bakalımSimdi nasil bebekler ins iyilerdir
Cani. Kac gram kilo oldular simdiki durumlari ne asil een onemlisi sen nasilsinTeşekkür ediyorum.Evet benim de bir tanesi 2 hafta kadar geriden geliyor. doktorum en az 3-3,5 litre su içmemi söyledi, içiyorum da. ama ikiz olduğu için kan sulandırıcı kullanamıyorum, diğeri zarar görebilirmiş çünkü bu defa da...Bol bol dua ediyorum. Çok şükür 31.haftaya kadar geldik... İnşallah en az 34.haftayı görürüz...
Aralarındaki fark 800 grama çıktı ama iyiler çok şükür. Biri normal haftasından 1 hafta önde, diğeri de normal haftasından 2 hafta geride... 34'ü görebilirsek doktorum belki ikisi de küvöze girmez dedi. çünkü ciğer gelişimi rahimde geçirilen zamanla ilgiliymiş, kiloyla değil. bekliyoruz bakalım