Göbek Kılı

Karanfil44

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2018
43
14
18
Kızlar merhabalar.. Benim göbek kısmımda da kıllar var yani bacakta, kolda olduğu gibi. Bunu gidermek için tabi denediğiniz kesin çözüm gösteren bi ürün veya doğal bi yöntem de olabilir.. Eğer varsa benimle paylaşabilir misiniz?

bende de var maalesefagdayla alıyodum hep ben kötü görünen yerleri..şuan hamıleyım makasla kesiyorum polıkıstık overlilerde oluyor sende de var sanırım bu illet

Hımmm. Ben neden kaynaklandığını bilmiyodum, sizden öğrendim. Ağdayla alınsa da tamamen gitmiyor işte sürekli almak zorunda kalınıyo bu sefer de.. Keşke şöyle kesin bi çözüm olsaydı..

valla ağdayla aldim olmadi jiletle aldım olmadı lazere gittim görmedi. dün delirdim artık bütün karnıma tüy dökücü kremi yapıştırdım.

Lazerle de mi gitmedi? Kıllarınızın yapısı sert mi?

Bende pko var sadece göbek deligimin orda 8 10 tane var ama onlarda siyah uzun uzun agda ile alıyorum hemen geri uzuyor napcam bilmiyorum doğumdan sonra lazere gitmek istiyorum onlarda pko hastalarında 1 2 yıla geri çıkma olasigi yüksek diyolar normal insanlara göre

Hımm sizin yine fazla değilmiş benim göbeğimin yarısından biraz fazla var ama böyle nasıl desem sert değil yapıları, tüy gibi.. Ben görünce rahatsız oluyorum işte ama eşim birgün olsun öyle bir şeyden dolayı rahatsızlık duyduğunu söylemedi. Çünkü bazı erkeklerin tüylere karşı ne kadar hassas olduğunu duymuştum, kuaförümden. Çok şükür ki eşim öyle değil, Allah’a hamdolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…