- 13 Kasım 2011
- 2.291
- 1
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
artik kilo sorunuma gercekten moralim bozulmaya basladi cunku istesemde kendimi tutamiyorum bu sefer... hep acim hep acim ya
karatay diyetine baktim simdii ohoo ben anneme dicem de annemde o menudekileir yapcakta yok yani benim icin imkansiz zaten salata ve meyve yiyorum kizlar ekmek pilav makarna yok birde butun gun yogurt ve sut sabah kahvaltisinda dikkat etmiyorum yagli 2 tost yiyorum ama zaten tok bile tutmuyo adam gibi..
kizlar ben yarindan itibaren 3 ogun ve 3 ara yapicam sanirim
kahvalti: peynir omlet cay ya da misir gevregi
Ara: meyve
Ogle: salata meyve
Ara: yogurt
Aksam salata sebze yemegi
2 saat sonra da tarcinli sut
yarindan itibaren cok ac bile olsam bunu uygulamak zorundayim ve giderek porsiyonlari azalticam kendimi cok ac birakmamak sartiyla sizce uygun mudur?
böyle dusunme canım ya umutsuzluga kapılma bence daha yaza cok var sınavların gecınce her gun duzenlı yaparsın bence sen bu aralar yapamadıgın ıcın bu kadar karamsarsın
kizlar ben pes etmek uzereyim gercekten artik napicagimi bilmiyorum ama basladigim yere donuyorum ben giderek artik 70 cm degil 74 cm bi belim var az daha yirtinirsam yine 78 cm e varirim haftasonuna heralde bende niye olmuyo yaa bende niye olmuyo.
Tatlım benim sana önerim;
Kahvaltı: 2 dilim tahıllı ekmek haşlanmış yumurta domates salatalık peynir[çok yeme peynirden]
Ara: meyve
Öğle: haşlama tavuk yiyebilirsin yada bol yeşillikle az yağlı salata
Ara: 5-6 tane badem yada yoğurt [baharat koy tuz yerine]
Akşam: ne yemek varsa ufak bir porsiyon ama ekmeksiz. doymam diyorsan 1 dilim tahıllı ekmek.
tarçınlı süt yatmadan 2-3 saat önce. Bol bol su.
*** susadığımız zaman vücudumuz çoktan suya ihtiyaç duymuş artık isyan ediyor demektir. Aklına geldikçe yudum yudum iç. yeşil çay günde 2- 3 fincan.
*** çok çiğne yavaş yavaş ye.
kizlar ben pes etmek uzereyim gercekten artik napicagimi bilmiyorum ama basladigim yere donuyorum ben giderek artik 70 cm degil 74 cm bi belim var az daha yirtinirsam yine 78 cm e varirim haftasonuna heralde bende niye olmuyo yaa bende niye olmuyo.
yaza 21 gün kala mıı :)))) ben göbeğime 2 hafta süre verdm :) 21 günden snra 2 ay 3-4 gün yapın snra zaten yapmasnz bile gerek kalmaz dıyo ve 21 günlük kürle her gün 2 fincan yeşilçay içilmesi grekiymş..
yav bunlar çok az değil mi bu seferde kendini iyice ac bırakma arkadasım Allah korusun kaş yapalım derken göz cıkarmayalım
valla ben devam ediyorum ıste su an ustumde hatta strec fılmle oturuyorum :) yakala yakala hep beraber zayıflayalım tek bsına tadı cıkmaz
10 saat okulda 4 5 saat de ev de oturup ders calistigim surece benden tombik bi insanevladindan baska bi halt olmaz..
hep aynı hepp aynıııı ben boşuna mı yapıyorum ben incelmek istiyorummmmmmmmm ben niye incelemiyorum
canim ben 70 e kadar dustum simdi geri yukseliyorum masallah nasi sinir bir durum anlatamam sabah kahvlatidan sonra ara yemedim simdi de sandvicle meyve yedim 4 e kadar bisey yemicem meyve ve yogurt yiyip sporumu erkne yapicam bugun biraz ac birakiyorum kendimi hadi ins bu sefer olcak
sabah bnde pek bişey yemedm cnm istemedi 1 bardak süt 1 dilim ekmek daha yeni acıkmaya başladım sporuda bi ara yapmam lazım yapıyorum yapıyorum ama boş sanki ahh şu erkek milleti de yok mu sabah sabah moralimi bozdu ''kilo mu aldın sen yok yok almışsın şişmişsin yne'' dediiiiiiiiiii :84::84:
yok yok şu nisanı bi atlatym ben o zamana kadar her gün 30-45 dk spor devam eder baktım hala aynı yerde sayıyorum o zaman karın savar alır 21 günde şoklarım nolduğnu şaşırır(
karınsavarı denersen bıze de haber versene ozdens bacı ıse yarıyosa bende alayım dıyorum ondan fıyatı nasıl bı fıkrın varmı?