- 31 Ocak 2021
- 2.772
- 1.340
- 53
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hani insan kendi vücudunu tanır önceden bisi olsa kesin farkederdm garip geldi annem de 2.ayda koyulasma başlamışBenim baya geç olmuştu
Merhaba Rabbim gönlündekini versin inşallah.Herkese merhaba. Kızlar benm bata 6 gün var kasigimdan göbek deligime ordan hafif yukarı uzanan bir çizgi oluştu. İlk defa farkediyorm. Araştırdım ilk ayda oluşması çok nadir yazıyor. Bu durumla karşılaşan bilgisi olan var mi
Kişiden kişiye değişir tabi inşallah hamilesinizdirHani insan kendi vücudunu tanır önceden bisi olsa kesin farkederdm garip geldi annem de 2.ayda koyulasma başlamış
Teşekkür ederim canım inşallah hamileyimdirMerhaba Rabbim gönlündekini versin inşallah.
Benim göbekteki o çizgi bu hafta oluşmaya başladı çok silik bir şekilde. 17+1deyim. Bazılarının cok daha erken oluşmuş 8.haftada falan.
İnşallahKişiden kişiye değişir tabi inşallah hamilesinizdir![]()
InşallahTeşekkür ederim canım inşallah hamileyimdir![]()
Anladım bende o durumdayım şu an diyorum vardı ben mi farketmedim ama şu an bir anda farketmem bile hamile miyim düşüncesi oluşturuyorKişiye göre değişiyor ama algıda seçicilikte olabiliyor bazen. Ben hamilelik istediğim ilk ayda belli belirsiz bir çizgi gördüm diye hamileyim sanmıştım ama değilmişim o çizgiyi daha sonra hep gördüm silik şekilde. Ama hamileyken çizgi oluşmadı hiç doğum yaptım halen aynı belirsizlikte duruyor
Yaaa ne güzelBenim bata 2 gün vardı lazercim fark etti hamilemisin sen demişti sonra öğrenmiştim. Lazercim olduğu icin neredeyse benden iyi tanır vücudumu![]()
Yumurtlamadan 5-6 gun sonra kasik ağrım başladı şu anda göğüs hassiyeti. Hemsireyim sürekli olarak çalıştığım için yorgunluk bel ağrısi demiyorum zaten yoğunluktan ayırt edemiyorum.Inşallahbaşka belirti var mı peki?
Bende geçen ay farketmiştim bende de vardı o çizgi. Görünce bende bi mana veremedim vermeyi de düşünmedim. Gebe değildim. Ve regliyle yumurtlama dönemi arası gitti o çizgi. Ve neticede Bu neydi ya ? Demişliğim oldu.Herkese merhaba. Kızlar benm bata 6 gün var kasigimdan göbek deligime ordan hafif yukarı uzanan bir çizgi oluştu. İlk defa farkediyorm. Araştırdım ilk ayda oluşması çok nadir yazıyor. Bu durumla karşılaşan bilgisi olan var mi
Anladım canımBende geçen ay farketmiştim bende de vardı o çizgi. Görünce bende bi mana veremedim vermeyi de düşünmedim. Gebe değildim. Ve regliyle yumurtlama dönemi arası gitti o çizgi. Ve neticede Bu neydi ya ? Demişliğim oldu.
Benim mesela 3 aydan sonra oluştuHerkese merhaba. Kızlar benm bata 6 gün var kasigimdan göbek deligime ordan hafif yukarı uzanan bir çizgi oluştu. İlk defa farkediyorm. Araştırdım ilk ayda oluşması çok nadir yazıyor. Bu durumla karşılaşan bilgisi olan var mi
Anladım canım bende şaşkınım şu an bakalım ne çıkacakBenim mesela 3 aydan sonra oluştu