Göbek çizgisi erken dönemde oluşan var mı?

Funda44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2021
2.772
1.340
53
29
Herkese merhaba. Kızlar benm bata 6 gün var kasigimdan göbek deligime ordan hafif yukarı uzanan bir çizgi oluştu. İlk defa farkediyorm. Araştırdım ilk ayda oluşması çok nadir yazıyor. Bu durumla karşılaşan bilgisi olan var mi

Merhaba Rabbim gönlündekini versin inşallah.
Benim göbekteki o çizgi bu hafta oluşmaya başladı çok silik bir şekilde. 17+1deyim. Bazılarının cok daha erken oluşmuş 8.haftada falan.

Kişiye göre değişiyor ama algıda seçicilikte olabiliyor bazen. Ben hamilelik istediğim ilk ayda belli belirsiz bir çizgi gördüm diye hamileyim sanmıştım ama değilmişim o çizgiyi daha sonra hep gördüm silik şekilde. Ama hamileyken çizgi oluşmadı hiç doğum yaptım halen aynı belirsizlikte duruyor

Merhaba Rabbim gönlündekini versin inşallah.
Benim göbekteki o çizgi bu hafta oluşmaya başladı çok silik bir şekilde. 17+1deyim. Bazılarının cok daha erken oluşmuş 8.haftada falan.
Teşekkür ederim canım inşallah hamileyimdir

Benim bata 2 gün vardı lazercim fark etti hamilemisin sen demişti sonra öğrenmiştim. Lazercim olduğu icin neredeyse benden iyi tanır vücudumu

Anladım bende o durumdayım şu an diyorum vardı ben mi farketmedim ama şu an bir anda farketmem bile hamile miyim düşüncesi oluşturuyor

Inşallah başka belirti var mı peki?
Yumurtlamadan 5-6 gun sonra kasik ağrım başladı şu anda göğüs hassiyeti. Hemsireyim sürekli olarak çalıştığım için yorgunluk bel ağrısi demiyorum zaten yoğunluktan ayırt edemiyorum.

Hamile olmadıgım zamanlar bile cizgi gördüm cok hafif şimdi gebeyim 8 aya girdim hayla hafif görüyorum hiç koyulaşmadı ama sizin vardır inşallah bebiş

Bende geçen ay farketmiştim bende de vardı o çizgi. Görünce bende bi mana veremedim vermeyi de düşünmedim. Gebe değildim. Ve regliyle yumurtlama dönemi arası gitti o çizgi. Ve neticede Bu neydi ya ? Demişliğim oldu.

Anladım canım

Benim mesela 3 aydan sonra oluştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…