Bölgesel İncelme Göbek Bölgesini Eritmek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
15 gün boynca xtra gel kullandım ve 2 santim inceldim. sonra sıkılıp bıraktım. tabi bu arada mekik çekip karın hareketleri de yaptım. kız arkadaşlarım xtra-gel den değil hareketlerden incelmişsindir dediler ama sanmıyorum çünkü daha önce de 15 gün boyunca egzersiz yapmıştım ama hiç incelme olmamıştı.

Ben 1,5 hafta boyunca bir bardak suyun içine bir çay kaşığı kadar elma sirkesi koydum ve aç karınla her sabah içtim. Ve gün içinde boll su, çay tükettim inanılmaz derecede faydasını gördüm. :))

Ben 1,5 hafta boyunca bir bardak suyun içine bir çay kaşığı kadar elma sirkesi koydum ve aç karınla her sabah içtim. Ve gün içinde boll su, çay tükettim inanılmaz derecede faydasını gördüm. :))
Resmen göbeğin gözle görülür derecede eridi yani?

Resmen göbeğin gözle görülür derecede eridi yani?

Net tabirle söyleyeyim şu an dümdüz!

Göbeğimde kat yoktu, ama pantolondan patlama yapacak kadar taşıyordu dar kıyafetlerle de rahatsız bir görüntü oluşuyordu. Yakın tarihte ameliyat olmuştum belki bunun şişkinliği de olabilir ama bu elma sirkesi yöntemiyle attım ve boll su tabii. Mutlaka bir şeyler içtim.

Bu arada elma sirkesini günde bir tatlı kaşığından fazla kullanmak mide açısından çokk zararlı. En fazla bir tatlı kaşığı kadar kullanın. Bir bardak suya ilave ederek sabah aç karınla için en fazla 2 hafta sonra farkı göreceksiniz zaten.

benim göbeğim iki haftada dümdüz oldu....

her banyoya girdiğimde dayana bileceğim sıcaklıktaki suyu taziklice gezdirdim inanin işe yarıyo

dün denedim kıpkırmızı oldu göbeğim bilmem sonuç ne olur

ben bi ara içtim ama hiç etisi olmamıştı bende tekrardan başlamayı düşünüyorum

ya kızla bişey sorucam bu streç saran arkadaşlar
bende streç durmuyo yaaa kıvrılıyor neden caba. nasıl sarıyosunuz siz allah aşkına

ya kızla bişey sorucam bu streç saran arkadaşlar
bende streç durmuyo yaaa kıvrılıyor neden caba. nasıl sarıyosunuz siz allah aşkına

Selam kızlar hemen hemen konunun hepsini okumaya çalıştım bnde 48 kiloyum zayıflamadan bnde göbek eritmek isteyenlerdenim yatarken streç uygulayanlardan biri bilgi verebilirmi acaba gerçekten işe yarıyor mu? teşekkürler cevaplarınız içinopuyorumnanaktan

elma sirkesini bende alimm ekmeki kestim zaten ve en bütük zafıım abur cburuda artık kesiyorum..... Mekik çekip sonuçları yazıcam bakalım canolarrr

merhaba arkadaslar bende geldım aranıza a.s.
183 boyum var 70 kıloyum ama bir gobek var sormayın gıtsın veremıyorumyaaa ((
benı hamıle sanıyorlar 5-6 aylık hemde..en sonunda alnıma yazıcam gebe değilim diye pöff...
kabızlıgım vardı doktora gıttım ilaç verdi onu kullandım gectı sanıyordumkı kabızlıktan boyleyım ama yok değillll.. nası gidecek bu gıobek bılmıyorum ((
gecen hafta egzersizlere basladım ozelıkle çapraz karın -alt ve ust karın kaslarını calıstırıcı mekıkler cektım her birine 32 tabıkı 1 haftada sonuc ne olabılırkııı sonrasında cok agrım oldu kaslarımı mı zorladım bılmıyorum bıraktım basa dondum suan...

selam kızlar uzun aradan sonra tekrar geldim :))) konuyu açtım ama çok ilgilenemedim
nasıl gidiyo ne alemdesiniz bende sorun hala devam etmekte sebebi ise tamamen spor yapmamak ve düşük bel pant. giymek mafoldumben
egzersizlere hemen başlayalım. deneyipte sonuç aldığınız şeyleri yazın günü gününe takip edelim ölçülerimizle birlikte, hem ölçü yazıp günden güne ölçülerimizi incelttiğimizi görmek bizi mutlu da eder :)))

kızlar voit total yada delat care diye mekik aleti var ikisinden birini almayı düşünüyorum alan yada kullanan olduysa memnunmusunuz yada almaya değer mi? cevaplarınızı bekliyorum

kızlar ben twister aldım böylelikle bel bölgesini de inceltmeyi hedefliyorum :))
varmı twister kullanan?

kızlar ben twister aldım böylelikle bel bölgesini de inceltmeyi hedefliyorum :))
varmı twister kullanan?

Ben varım sempatiksalakcinni Yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum ama son hafta düzenli yapamadım. Henüz incelmedim malesef..

yapma yahu :gitme:
halbuki bu tip spor aletleri çabuk etki eder
nese umudu kırmak yok devam arkadaşım :))

Pes etmicem, göbeğim inatçıysa ben daha inatçıyım naniknanik
Tabi seni yanıltmak istemem, ben bir tek twisterla çalışmıyorum aynı zamanda düzenli olarak linkteki hareketleride yapıyorum canım Şeniz

ben de geldim arkadaşlar,
boyum 166 kilom 57 çok ince değilim ama vucudum orantılı sayılır. şu doğumdan kalan göbek te olmasa fıstık gibi olucam. biberiye yağını aldım. bu akşam sarmaya başlıycam göbişimi gelişmeleri yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…