Resmen göbeğin gözle görülür derecede eridi yani?Ben 1,5 hafta boyunca bir bardak suyun içine bir çay kaşığı kadar elma sirkesi koydum ve aç karınla her sabah içtim. Ve gün içinde boll su, çay tükettim inanılmaz derecede faydasını gördüm. :))
Resmen göbeğin gözle görülür derecede eridi yani?
benim göbeğim iki haftada dümdüz oldu....
her banyoya girdiğimde dayana bileceğim sıcaklıktaki suyu taziklice gezdirdim inanin işe yarıyo
ben bi ara içtim ama hiç etisi olmamıştı bende tekrardan başlamayı düşünüyorumNet tabirle söyleyeyim şu an dümdüz!
Göbeğimde kat yoktu, ama pantolondan patlama yapacak kadar taşıyordu dar kıyafetlerle de rahatsız bir görüntü oluşuyordu. Yakın tarihte ameliyat olmuştum belki bunun şişkinliği de olabilir ama bu elma sirkesi yöntemiyle attım ve boll su tabii. Mutlaka bir şeyler içtim.
Bu arada elma sirkesini günde bir tatlı kaşığından fazla kullanmak mide açısından çokk zararlı. En fazla bir tatlı kaşığı kadar kullanın. Bir bardak suya ilave ederek sabah aç karınla için en fazla 2 hafta sonra farkı göreceksiniz zaten.
ya kızla bişey sorucam bu streç saran arkadaşlar
bende streç durmuyo yaaa kıvrılıyor neden caba. nasıl sarıyosunuz siz allah aşkına
Net tabirle söyleyeyim şu an dümdüz!
Göbeğimde kat yoktu, ama pantolondan patlama yapacak kadar taşıyordu dar kıyafetlerle de rahatsız bir görüntü oluşuyordu. Yakın tarihte ameliyat olmuştum belki bunun şişkinliği de olabilir ama bu elma sirkesi yöntemiyle attım ve boll su tabii. Mutlaka bir şeyler içtim.
Bu arada elma sirkesini günde bir tatlı kaşığından fazla kullanmak mide açısından çokk zararlı. En fazla bir tatlı kaşığı kadar kullanın. Bir bardak suya ilave ederek sabah aç karınla için en fazla 2 hafta sonra farkı göreceksiniz zaten.
kızlar ben twister aldım böylelikle bel bölgesini de inceltmeyi hedefliyorum :))
varmı twister kullanan?