Bölgesel İncelme Göbek Bölgesini Eritmek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
bir de şu abrocket'i merak ediyorum.deneyenLer warsa payLaşabiLirLerse sevinirim.

bir tandığımın var.onda kullandım.hiç de dedikleri kadar etkili değil :1no2:

kendimizin yaptığı yarım mekik daha etkili bence.
belimi ağrıttı yaparken.çok da yer kaplıyor doğrusu.

ama onun bir üst modeli çıkmış.onun daha etkili olduğunu söylüyorlar.doğrusu iyiyise bende düşünebilirim.ama kullanmadan veya kullanan birini görmeden almayı düşünmüyorum.
yeni çıkanın ismi total care .resmini de yüklemiştim. bir önceki sayfadaki mesajımda var.

bir tandığımın var.onda kullandım.hiç de dedikleri kadar etkili değil :1no2:

kendimizin yaptığı yarım mekik daha etkili bence.
belimi ağrıttı yaparken.çok da yer kaplıyor doğrusu.

ama onun bir üst modeli çıkmış.onun daha etkili olduğunu söylüyorlar.doğrusu iyiyise bende düşünebilirim.ama kullanmadan veya kullanan birini görmeden almayı düşünmüyorum.
yeni çıkanın ismi total care .resmini de yüklemiştim. bir önceki sayfadaki mesajımda var.

tam 5 ay oldu doğum yapalı,
ilk aylarda doğum sonrası korselerini kullandım sadece bele sarılan,
faydası oldu ama karnım yumuşacık kaldı:KK43: birazcık göbeğim kalmıştı..
mekik çekmeye çalıştım baktım canım çok acıyor hemde fazla yapamıyorum,
eşim bu total care yi aldı,bende işe yaradı..
her fırsatta oturup çalışıyorum günde yaklaşık 200 tane mekik çekiyorum,
bir aydır kullanıyorum..
şimdi çok şükür göbek kalmadı çok ama çok hafif var ,inşallah onuda eriticem..
eski kiloma geldim kaydirigubbakcemile2

öncelikle göbeğinizin eriyeceğine inanın az kaldı az kaldı deyin kendinizi telkin edin..

geçen alışverişte bir bayan oğlumu sevdi yeğeninmi dedi,bende yok benim dedim inanamıyorum hiç doğum yapmışa benzemiyorsun dedi ayy çok mutlu oldum

darısı tüm göbek ve kilo sorunu olanlara

ya arkadaşlar benimde yanlarım ne yapmalıyım lütfen bişeyler yazın diyet yapsam falan gidermi???

ya arkadaşlar benimde yanlarım ne yapmalıyım lütfen bişeyler yazın diyet yapsam falan gidermi???
Diyetle olmaz sanırım,bölgesel çalışman lazım.Duvara vurma yöntemi var,yada korse giymende zamanla işine yarar sanırım.Ama şunu biliyorumki belden düşük pant. vs giyme.Giysen bile altına muhakkak tulum vb. giy :) Site içinde biraz daha araştırmalısın,ben yardımcı olucak link bulursam yapıştırırım :)

sıcak su CADIARZU
nasıl yaaa,soğuk su genelde cildi sıkılaştırır sıcak su nasıl fayda ediyo anlayamadım
daha detaylı anlatırsan sevinirizz

Soğuk su sabitliyor sanırım,örneğin göğüs dikleştirmek için her banyo sonrası birkaç dakika göğsünüze soğuk su tutun deniyor.Dayanabiliceğimiz kadar sıcak su yağların yakılmasına yardımcı oluyor gibi mi bu?

gi.em bilgilendirdigin için saol ben sauna bel kemeri aldım acaba işe yararmı bide bazılarıdiyor ki mekik çek çekiyorum bi faydası yok yani:S

arkadaşlar ben goldjel aldım kullandım göbeğim için etkisini gördüm 5 cm kadar inceldim 5 günde.ancak öyle toparlanma olmadı göbeğimde sezeryan ile doğum yapmıştım ondan kalma göbeğim ve yaklaşık 20 gündür pilates yapıyorum bazı günler de goldjeli göbeğime sürüp yapıyorum platesi ve göbeğim acayip sıkılaştı ve karnım gitti gibi az kaldı yani.böyle 2 kaburgamın arasındaki oyuğu ilk kez görmeye başladım öyle birşey olduğunu yani.iki kaburgam arasından güzel bir ayırım yeri gözüküyor göbekdeliğime doğru.yaza kadar bütün göbek gitcek inşallah.ciltaltı yağlarımı yaktım sanırım.herkes zayıfladın mı diyor ama zayıflamadım kilom aynı.

elma krom almayı düşünenlere söylüyorum kesinlikle almayın ben aldım üstelik ek olarak diyet ve sporda yapıyorum sadece onların etkisini gördüm hapın hiç bi özelliği yok sadece kan şekerinizi düzenler doktorum demişti...göbek bölgesi için benimde sıkıntım var hergün mekik çekiyorum henüz 1 ay olmadı ama gelişme var diyebilirim azda olsa...zamanla kurtuluruz inşallah hepimiz

Canım benim vücudum çok hassas bu yüzden doktor kontrolü dışında bişey süremiyorum bu aralar.Hemen kızarıyor,yanma oluyor.
buğday veya susam yağına katıp kullanabilirsin..bunlarsız alewrji yapma riski var çünkü..
Canım sormak istediğim şu streç film yemekleri saklamak içi kullandığımız Argem streç film değil mi? Bunu dikkatli bir şekilde vücuda sıkısıkıya sarmak gerekiyor değil mi? Bir de şu biberiye vücudu biber gibi yakıyor mu yakma hissi veriyor mu yani

evet ...sıkıca saracakasınız...hayır yakmıyor ama yağ çözücü özelliği var..direk vucuda uygulamak hassa ciltlerde alerjiye sebeb olabilir ana yağlardan birisiyle karıştırmak daha iyidir göbek için fındık yağıyla karıştırılıp kullanılırsa hem incelme hemde sıkılaşma olur..

ben ab rocketi hiç begenmedim.yarim mekik daha etkili bence.

ab rocket belimi,boynumu çok ağrıttı.

birde çok yer kaplıyor.hiç de öyle dendiği gibi katla ve sakla değil.bayağı zor katlanması.

ben ab rocketi hiç begenmedim.yarim mekik daha etkili bence.

ab rocket belimi,boynumu çok ağrıttı.

birde çok yer kaplıyor.hiç de öyle dendiği gibi katla ve sakla değil.bayağı zor katlanması.

sağol canım

total core u dusunuyorum almayı bıkac sıtede buldum

arkadaslar total core u aldım
rahat mekık cekılıyor
ve her caya attıgım sekerı dusurdum bıraz farkettı
ama sureklı mekık cekemıyorum evde pek duramadıgımdan
bırde sabahları poaça yemeyı kestım

X