bir de şu abrocket'i merak ediyorum.deneyenLer warsa payLaşabiLirLerse sevinirim.
bir tandığımın var.onda kullandım.hiç de dedikleri kadar etkili değil :1no2:
kendimizin yaptığı yarım mekik daha etkili bence.
belimi ağrıttı yaparken.çok da yer kaplıyor doğrusu.
ama onun bir üst modeli çıkmış.onun daha etkili olduğunu söylüyorlar.doğrusu iyiyise bende düşünebilirim.ama kullanmadan veya kullanan birini görmeden almayı düşünmüyorum.
yeni çıkanın ismi total care .resmini de yüklemiştim. bir önceki sayfadaki mesajımda var.
Diyetle olmaz sanırım,bölgesel çalışman lazım.Duvara vurma yöntemi var,yada korse giymende zamanla işine yarar sanırım.Ama şunu biliyorumki belden düşük pant. vs giyme.Giysen bile altına muhakkak tulum vb. giy :) Site içinde biraz daha araştırmalısın,ben yardımcı olucak link bulursam yapıştırırım :)ya arkadaşlar benimde yanlarım ne yapmalıyım lütfen bişeyler yazın diyet yapsam falan gidermi???
benim göbeğim iki haftada dümdüz oldu....
her banyoya girdiğimde dayana bileceğim sıcaklıktaki suyu taziklice gezdirdim inanin işe yarıyo
buğday veya susam yağına katıp kullanabilirsin..bunlarsız alewrji yapma riski var çünkü..Canım benim vücudum çok hassas bu yüzden doktor kontrolü dışında bişey süremiyorum bu aralar.Hemen kızarıyor,yanma oluyor.
Canım sormak istediğim şu streç film yemekleri saklamak içi kullandığımız Argem streç film değil mi? Bunu dikkatli bir şekilde vücuda sıkısıkıya sarmak gerekiyor değil mi? Bir de şu biberiye vücudu biber gibi yakıyor mu yakma hissi veriyor mu yani
evet ...sıkıca saracakasınız...hayır yakmıyor ama yağ çözücü özelliği var..direk vucuda uygulamak hassa ciltlerde alerjiye sebeb olabilir ana yağlardan birisiyle karıştırmak daha iyidir göbek için fındık yağıyla karıştırılıp kullanılırsa hem incelme hemde sıkılaşma olur..
ben ab rocketi hiç begenmedim.yarim mekik daha etkili bence.
ab rocket belimi,boynumu çok ağrıttı.
birde çok yer kaplıyor.hiç de öyle dendiği gibi katla ve sakla değil.bayağı zor katlanması.