Merhaba arkadaşlar,
Bölgesel zayıflamlarda malesef diyet çok fazla işe yaramıyor.Kuzenim doğum sonrası göbeğinden kurtulmuştu onun tavsiyesi ile radyofrekans yöntemini denedim.Bu yöntemi bulmasaydım ameliyat olmayı düşünüyordum.Daha ilk uygulamada sonuçları gözle görülür pozitiflikteydi.Haftada bir kere 40 dakikalık seanslara girdim.İlk uygulamada karın bölgemde 15cm incelme oldu.Bacaklarımda 6cm incelme oluşmuştu.Sarkma ve gevşemeleri toparladı.Bacaklarımda selülitlerde gözle görülür bir değişim oluştu.Ben çok memnun kaldım.İlk uygulamaya başladıklarında acı oluştu asla yaptırmam bu seans bir bitse dediğimi biliyorum.Seans bitimde ölçüm yapılım 15cm incelmeyi görünce haftada iki kere gelsem olmaz mı demiştim.Daha sonraki seanslarda o acı olmadı.Artık düz bir göbek bölgesine sahibim.
selülit yağını ve susam yağını erimesini istediğim bölgelere sürerim şeffaf folyoyla tamamen sararım 40
tane mekik ve bel hareketi yaparım yarım saat koşarım 2 saat sonra soğuk su ve yosun sabunuyla
aşağıdan yukarıya ovarak yıkarım hem pürüzsüz hemde ne göbek ne basen tabi asla ve asla beyaz
ekmek yemem kepekli ekmekte en fazla bi dilim kaydirigubbakcemile2
tatlım spor zaten yapıtorum ama ek olarak extra jel kullanıyorum. Sanırım aynı grup şirketinin bir jeli değil mi?
ya şu göbeğindeki yağlardan etkili bi yöntemle kurtulan yokmu.ben bıktım artık.vücudumun her yeri orantılı karnım benden önde gidiyo of of offff
yaa kızlar biriler lütfen cvp yazsın kafayı yiycem.çok moralim bozulduu boyum 170 ya da 172 kilom en son 59-60 arası değişiyordu bi ara ne güzel ne göbek ne bel vardı şimdi nolduysa kilom sabit kaldı ama yemek yedikçee bel kısmında simit oluştu ve göbeğim çıktıofff şimdiii ölçtümm çok dengesiz bi vücudum olmuşş.bel 75göbek 88 basene gelince 54 yaa nasıl bi orantıdır buu.yemek yemicem dicem ama herkes yüüzn çok zyıf bacakların zayıf diyip duruo yiyincede göbekle bel şişioo sadeceeeeeeeeeeeee şu kremden alcam yarınn bende.sizcede anormal değil mi??napabilirim lütfen acil cvp yazınn nolurrrrrrrrrr