Bölgesel İncelme Göbek Bölgesini Eritmek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler

nerelerdesin senden cevap bekliyoruz ):

cnm sen denedin mi gerçekten etkili mi
?

1 aydir filan bolgesel hareketler yapiyorum. ve ozellikle 1 haftadir hergun 1 saat hizli yuruyus ve sonrasinda mekik filan cekiyorum. Farketti bile, spora baslamadan once sarkan gobek toplandi. Kilo verdim mi bilemem ama vucudum sıkılasıyor.

49dan 58e çıktımmmm göbek kalça basenlerim iyice büyüdü...geçen yıl aldığım hiçbişi olmuooo herkes kilo almşsn dioo nasıl bikini giycem bnağlamak istiyorumm burda gördüğüm bir arkadaş üzerine biberiye yağını sürdüm göbeğimee iğrençç bir vikis kokusu var..artık onuda yapmıorum.kalça basen eritme programı aldım pcye takıorum cdyi bazen uyguluorum ama fazla yapamıorumda ekmeğide kestim ztn şu susam yağını kullanan varmı?yada herhangi birşeyi?artık her çareye başvurcam yeterki eski zayıf hallerime döneim..

arkadaşlar, ben umudumu kestim. slimlipo olamaya karar verdim. klasik lipo da olabilir aslında tam kesinleşmedi. ama bölgesel zayıflama için spor ve diyer yöntemleri denedim. malisef arkadaşlar o katalogdaki dümdüz karınlar genetik bir miras herhalde ben ne yapsam da olmuyor.

Merhaba tekrar sabahtan beri araştırma yapıyorum farklı farklı cihazlar buldum bu cihaz hakkında bilgi almak istiyorum bilen var mı acaba çünkü tüm işlemleri yaptığı yazıyor üstünde firma ile konuşacağım ama bilgisi olan varsa lütfen yazsın. Bölgesel incelmeden selülit tedavilerine kadar hepsi var?

Cihazın ismi Raylife

ya şu göbeğindeki yağlardan etkili bi yöntemle kurtulan yokmu.ben bıktım artık.vücudumun her yeri orantılı karnım benden önde gidiyo of of offff

lonesome doktora gittin mi hiç bu konuyla ilgili? benim yengem de öyleydi fizik düzgün, incecik kadın ama göbek önde böyle. meğer sindirim sisteminde rahatsızlık varmış midesinde problem varmış falan. :/

Ben de genetik olarak bir göbek zaten vardı , kilo aldıkça hamile göbeği gibi oluyordu .11 ay önce doğum yaptım ama hala yeni doğum yapmış gibi bir göbeğim var , tabi bunda sezeryan olmasınında etkisi var . gündür sabah akşam düzenli mekik çekiyorum bakalım faydası olacak mı ? Bunun dışında göbek sıkılaştırıcı hangi ürünleri kullanıyorsunuz, merak ettim doğrusu .

dengeli beslen mesela salatalara bile yağ koymuyorum bn kızartma cips kola yeme sebze ye ekmeği en fazla 2 dilim ye saat 7 den sonra yemek yeme birazda spor yap normale dönünce kendini ayarlarsın artık biraz dişini sık gerekirse kilo ver sonra sağlıklı bi şekilde alırsın birden erimiyo işte Allah yardımcın olsun

bayanlar öncelikle bir doktora gidip belli tahlilleri yaptırmalıyız ondan sonra bir rahatsızlık söz konusu değilse bölgesel incelme,selülit gidireci ve sıkılaştırıcı kremlerden edinmeliyiz ama dermakozmetik bir ürün olmasına dikkat etmeliyiz daha sonra selülit masajı dediğimiz sert masajı göbek bölgesine kremle beraber uygulayıp streç filmle kaplamalıyız max.3 sonra açmalıyız.Haftada birer gün arayla uygulayabilirsiniz.Hem yağlardan kurtulup hemde toksinlerden arınmanın en pratik yolu.Masaj yaparken morarmalar söz konusu olabilir doğaldır çünkü selülit masajı ve sert olmak zorunda.(not:karın bölgesinde friksiyon uygularken saat yönünde yapmaya özen gösterin aksi taktirde bagırsaklarda dügümlenme oluşabilir)opuyorumnanaktan

kiloyu göbekten almak çok feci bişi..
ben mekik çekmeye ve karın hareketleri yapmaya başlamıştım ama olmuyorki düzenli,10 güne kalamdı bıraktım,ama ne toparlıyo yaa tembellik etmesek de keşke 2 günde 1 yapsak bile fayda yine başliycam güya bakalım...

aynı dertten müzdaribim uzunca süredir
ama evlendikden sonra yani son 5 aydır dahada kilo aldım ve hakkaten hamile göbeği gibi göbeğim oldu
spor yapmaya vaktim olmadığı gibi istediğimde yok
akşamları işten eve gidip pratik yemekler hazırlıyorum, bunlarda tabiki kilo aldırıyor.
bu kısır döngüyü ne zaman kırabileceğimi ise bilemiyorum.

yaaaaa bende aynıyım. 4 kilo verdim ama göbek bana mısın demiyor. hareket yapıyordum 2 hafta yapabildim ama devam edemedim. sıkılaştırıcı krem alacağım . gerçekten faydası oluyor mu bakalım.

Yaglar, kremler diyorsunuz da... ben surulen hicbirseyin uzun vadede etkili olacagini dusunmuyorum. X kremi veya yagi benim yaglarimi mi alip goturecek yani? o bolgede kas mi yapacak? ne kadar sIkIlastirabilir ki bir krem insani yahu? Boyle seylerle kendinizi kandirmayin bayanlar, sporsuz sIkIlasma olmaz. Kimse oturdugu yerden yagla kremle super bir vucut edinmeyi beklemesin. biraz gercekci olalim. emek olmadan yemek olmaz.

Ha bu arada, ben de gobekten yakinan biriyim. 3 ayim dolacak, yaklasik hergun mekik cekiyorum. Tamamen hergun cekmiyorum, bazen ya usengeclikten ya yorgunluktan. Ama haftada en az 5 gun gunde 100 mekik cekerim. Bu sorundan yavas yavas kurtuluyorum, sIkIlastim orasi kesin. Yakinlarim da inceldigimi soyluyor. Hicbir krem, yag veya formulun gobegi bu kadar eritecegine inanmam. Velhasil, mekige devam edicem. yuruyus de yapiyorum bu arada, ama okulum acildigi icin cok duzensizlesti yuruyuslerim o ayri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…