Bölgesel İncelme Göbek Bölgesini Eritmek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
arkadaşlar bunu sizlerle paylaşmadan geçemedim...
ben kendimi bildim bileli göbek sorunu yaşayan bi insanım... düşünün 110 cm çevresi göbeğin ki kalçam 95 cm orantıya bakın sempatiksalakcinni

13 nisanda bir fitness center a yazıldım.1 -1 buçuk saat kadar süren bir program verdiler ...20 dk koşu bandı-alt karın ve üst karın için mekik (15x4) şeklinde sopa çevirme ve twisster yapıyorum göbek için . bunları evde çok rahat yaparsınız emin olun..14 mayıs da yani 1 ay sonra ölçtüğümüzde göbeğim 10 cm incelmişti zemuszemus
ama ben sadece sporla olduğuna inanmıyorum bunun şöyleki ;göbek ve bacak bölgeme bir karışım sürdüm ve streçle sardım öle gittim spora gelince yıkadım bu karışım hem selülit hem de yağlarıma iyi geldi ama şaşırtıcı olan çatlaklarımı azalttı kaydirigubbakcemile5

formül şu 1 adet kök zencefili 1 bardak suda kaynat 5 dakka sonraateşten al içine 10 ar damla biberiye,susam,melisa ve portakal yağı koy sorunlu bölgeye 15 dk msaj yap ve sar ..spora gitmeyenler hareket etsinler bol bol sonra ne çatlak kalır ne selülit ne yağ ben devam ediyorum 15 haziranı iple çekiyorum o gün ölçüm var hadi bakalım kolay gelsin kızlar

Pes etmicem, göbeğim inatçıysa ben daha inatçıyım naniknanik
Tabi seni yanıltmak istemem, ben bir tek twisterla çalışmıyorum aynı zamanda düzenli olarak linkteki hareketleride yapıyorum canım Şeniz

cnm ben de aldığımdan beri her gün düzenli olmasa da yapmaya çalışıyorum bunun yanında mekikte çekiyorum ben baya faydasını gördüm açıkçası.
ama son zamanlarda midemle ilgili problemim var sanırım strese bağlı bi problem ve hiç bişey yiyemiyorum 3 kilo verdim :a015: ben zaten zayıfım kilo vermek istemiyodum sadece bölgesel zayıflama olsun istiyodum ama midemden dolayı zayıfladım...

Benimde sorunum sadece şapşal göbeğim :mymeka:, ayın 26sından beri twistera ve normal mekiklerime vs. ek olarak Leslie Sensone'la yürümeye başladım, haftaya ölçülücem, işallah incelmişimdir..

arkadaslar korse kullansam diyorum gobeyi eritirmi acaba oyle duymustumda

hayır korse göbeği eritmez, doğumdan sonra kadınlar korse kullanır oda karın bölgesi fazla sarkmasın diye..En iyisi spor, kaydirigubbakcemile2 spor yapmadan terlemeden kesinlikle kilo vermek çok zor..Tabi yediğin içtiğinden önemli, hiçbirşey yemiyeceksin diye birşey yok, hepsinden az kıvamında yiyeceksin, düzenlide spor yaptın mı, herkes manken olmaya aday ozaman hihoyyyt

Benımde gÖbek problemım var. 4 gÜndÜr streÇ sarıyorum akŞamları.
BugÜn aktardan bıberıye yaĞı aldım . Onu sÜrdÜm sardım valla Şımdıden hararet bastı sabaha kadar ne olurm kımbılır.
. YÜrÜyÜŞ yapıyorum.mekık Çekmekye de baŞlayacaĞım .offff gÖbek gıdermı artık bılmıyorum.

kızlar göbek bel Nivea nın bir CD si var. Çok etki ediyor valla yanıyorum yaparken üstelik extra jel de kullanıyorum. Mekik de çekiyorum. Diyette yapıyorum. bu kadar şeye hala şu bel bölgesi göbek yağlarım gitmezse sanırım kafayı yiyeceğim. bakalım ne olacak devam...

Merhaba arkadaşlar,
Bölgesel zayıflamlarda malesef diyet çok fazla işe yaramıyor.Kuzenim doğum sonrası göbeğinden kurtulmuştu onun tavsiyesi ile radyofrekans yöntemini denedim.Bu yöntemi bulmasaydım ameliyat olmayı düşünüyordum.Daha ilk uygulamada sonuçları gözle görülür pozitiflikteydi.Haftada bir kere 40 dakikalık seanslara girdim.İlk uygulamada karın bölgemde 15cm incelme oldu.Bacaklarımda 6cm incelme oluşmuştu.Sarkma ve gevşemeleri toparladı.Bacaklarımda selülitlerde gözle görülür bir değişim oluştu.Ben çok memnun kaldım.İlk uygulamaya başladıklarında acı oluştu asla yaptırmam bu seans bir bitse dediğimi biliyorum.Seans bitimde ölçüm yapılım 15cm incelmeyi görünce haftada iki kere gelsem olmaz mı demiştim.Daha sonraki seanslarda o acı olmadı.Artık düz bir göbek bölgesine sahibim.

Bölgesel zayıflamaya etkisi olan bir maddeden bahsetmek istiyorum "lesitin"
"organik toz soya lesitini"..

İç organ yağları genellikle bel boşluğu,karın civarında birikirler.
lesitin katılaşmış yağ moleküllerini çözer ,bölgesel zayıflamaya katkısı büyük.
bendede göbek bölgesinde fazlalıklar vardı,yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum,bunun yanında bölgesel egzersizler(mekik vb gibi ) yapmaya çalışıyorum çok düzenli olmasada,şimdi giydiğim birçok giysi juk diye oturuyor,tavsiye edebilirim.

bu arada lesitinin vücutta metabolize edilişi aşağı yukarı 1 ayı buluyor,yani 1 aydan önce belirgin etki görmeyi beklememek gerekiyor bu durumda,zaten hemen hemen her ürünün metabolik etkisini göstermesi en az 1-2 ayı alıyor.
fit günler dileğiyle :))

yok kızlar ya extra jel de hikaye. 2-3 cm inceliyorsunuz bir saat sonra ölçün yine aynı. o incelmelerde spor yapıyorum ondan sanırım. daha etkiili başka bir çare bulmak gerekiyor.

canım daha detaylı anlatabilirmisin?
nerden temin ettin ve ne şekil kullandın?

bazı aktarlardada bulunabiliyor,yanlız granül şeklinde değilde toz şeklinde olanı tercih etmek daha iyiymiş .
birde nette bazı linklerde satışı var
"organik toz soya lesitini" diye aratın
ben 16 tl ye aldım,250 gr.

ben geçen gün tv de izledim.kanal a da klinik isimli programı sunan oya hanım 15-20 gün içinde 15 cm incelmiş.gerçektende çok etkilendim.

ismi kırmızıbiber yağı.

Son düzenleme:
mekik ve bol su kesinlikle işe yarıyor bn daa 16 yaşındaım 55 kiloyum aslında ne zayıf ne şişko ama bnde bi göbek vardı o 55 kilonun 40 kilosu sanqi göbeğimde toplanmıştı :KK70: sabah ve gece mekik çekiyorum günde en fazla 3 litre su ayrıca aşırı ekmek yiordum ekmeği de kestim gerçekten çok faydalı kesnlikle denemelisiniz

sabah aksam mekiğe başladım bakalım ne olacak. hiç ekmek tüketmiyorum üstelik. Zaten az gitse de kurtulsam ya.

Merhaba arkadaşlar,
Bölgesel zayıflamlarda malesef diyet çok fazla işe yaramıyor.Kuzenim doğum sonrası göbeğinden kurtulmuştu onun tavsiyesi ile radyofrekans yöntemini denedim.Bu yöntemi bulmasaydım ameliyat olmayı düşünüyordum.Daha ilk uygulamada sonuçları gözle görülür pozitiflikteydi.Haftada bir kere 40 dakikalık seanslara girdim.ılk uygulamada karın bölgemde 15cm incelme oldu.Bacaklarımda 6cm incelme oluşmuştu.Sarkma ve gevşemeleri toparladı.Bacaklarımda selülitlerde gözle görülür bir değişim oluştu.Ben çok memnun kaldım.ılk uygulamaya başladıklarında acı oluştu asla yaptırmam bu seans bir bitse dediğimi biliyorum.Seans bitimde ölçüm yapılım 15cm incelmeyi görünce haftada iki kere gelsem olmaz mı demiştim.Daha sonraki seanslarda o acı olmadı.Artık düz bir göbek bölgesine sahibim.

merhabalar ay_tozu acaba bu uygulamayı hangi merkezde yaptırdınız ve kaç seans yaptırdınız? bunun yanında diyet rejim herhangi bir şey yaptınız mı? uygulamaya ara verilince tekrar eski hale gelebilme bu yöntemle söz konusu olur mu yani uygulama bırakılınca?
cevap yazarsanız çok memnun kalırım..sağlıcakla kalın..

zayıflarda cok fazla takıntı oluyor:KK70: 48 kg da göbek düşünemiyorum =) o fırlyanlar midedir dalaktır böbrektir ciğerdir delikafadulden

X