Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

bu zumbayı nereden izleyip yapıyorsunuzzz banada yardımcı olurmusunuz

Ne kadar dogru bilmiyorum ama yazayım fikirleri olanlar yazabilir mi_

Uzun zamandır görmediğimiz bi akrabamızla karsılastık bi ortamda baya kilo vermiş koca göbek gitmiş, nasıl yaptın basardın falan derken aksam 6 7 den sonra yemegi kestim ve ne zaman aklıma gelirse göbeğimi ovdum biraz canım yanarcasına dedi, önce göbeğinde yumusama olmus sonradan erimeye baslamıs ..
bunu farketmiş ve üzerine tamamen gitmiş, gerçekten göbeği yok artık .. ev kadını kendisi hergün evde spora falan da gitmedi..

Sizce böyle birşey mümkün mü _? benim göbek sorunum yok ama çok ilgimi çekti sizlere bi sorayım dedim, belki de işinize yarar diye yazdım :KK9:

Daha önce toplanırsak başlarız canım, önce ben bir kendimi toparlıyımda :)

kuşum ekimdemi toplanıyorus:KK62::KK62::KK62:
süpersin ben de yavaştan mekiklerden başladım..
ben de varım canikom beni de yaz listene hem de en başlara şöööle bol ışıklı olsun taammıııı:86::86::86:

Ne kadar dogru bilmiyorum ama yazayım fikirleri olanlar yazabilir mi_

Uzun zamandır görmediğimiz bi akrabamızla karsılastık bi ortamda baya kilo vermiş koca göbek gitmiş, nasıl yaptın basardın falan derken aksam 6 7 den sonra yemegi kestim ve ne zaman aklıma gelirse göbeğimi ovdum biraz canım yanarcasına dedi, önce göbeğinde yumusama olmus sonradan erimeye baslamıs ..
bunu farketmiş ve üzerine tamamen gitmiş, gerçekten göbeği yok artık .. ev kadını kendisi hergün evde spora falan da gitmedi..

Sizce böyle birşey mümkün mü _? benim göbek sorunum yok ama çok ilgimi çekti sizlere bi sorayım dedim, belki de işinize yarar diye yazdım :KK9:

tatlım akşam 6 dan sonra yemek yemeyince otomatikman gider zaten göbek..göbek ovmak bana saçma geldi..bağırsaklara zarar felan verir Allah korusun..ona olmamıştır bizler olucağı tutar..uzak durmak lazım..onun yerine burda bol mekik çekip akşam menülerini azaltmek en güzeli şekercik:KK16:

merhabalar sayfanızı yeni gördüm bende fazla kilolu değilim ama işte sezeryan sonrası aynı bende beş aylık hamile gibiyim vede kilo olmayınca sadece göbek daha kötü duruyor bencede ekim geç neler yapmamız lazım banada yardımcı olurmusunuz elma sirkesi ne kadar içeceğiz hangi hareketlerden başlıyayım teşekkürler :21: :KK66:

didsim kesin bir tarih yok sanırım dimiii

Son düzenleme:
merhabalar sayfanızı yeni gördüm bende fazla kilolu değilim ama işte sezeryan sonrası aynı bende beş aylık hamile gibiyim vede kilo olmayınca sadece göbek daha kötü duruyor bencede ekim geç neler yapmamız lazım banada yardımcı olurmusunuz elma sirkesi ne kadar içeceğiz hangi hareketlerden başlıyayım teşekkürler :21: :KK66:

kuşum elma sirkesi şartı yok burda..sadece düzenli yapmamız gereken hareketler var..ama sağlıklı yiyerek zayıflamak istiyorum diyosan bak bana takılabilirsin çook faydasını görüyorum.işte kapılarım şekercik:KK16:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yiyerek-saglikli-beslenerek-kilo-verelim.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/473283-akrebin-diyet-gunlugu.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-3184.html#post21097366
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/222034-yuruyus-yaparak-zayiflama-grubu-160.html

akrep33 çok teşekkür ederim benim zayıflamadan yana şikayetim yok tek derdim göbek 1.55 boyum 49 kiloyum ama işte göbek 5 aylık hamile gibi çok komik duruyor ya hiç fazlalık yok sadece o çıkıntı çoğu hamilemisin diye dalga geçiyor benim spor yapmam lazım heralde ama işte ne hareketleri yapacağım birde sirke yazınca göbek yağımı eritiyor dedim :97:

Düzenli yapacağımız hareketler neler? Sanırım hep beraber yapıyorsunuz.

Kızlar bende sizdenim artık
Aynı şekilde benimde sezeryan sonrası göbeğim var :KK8:
Sadece göbek demek haksızlık olur her telden çalıyorum valla
Kalça aldı başını gitti zaten..göbek,bel fora
Hangi hareketleri yapcazz yazın lütfen tekrardan

Kızlar ben her sabah nivea body ile dinamik sabahlar yapıyorum.
Akşamları pump it up ile dans edip 8 dakika bel göbek için egzersiz yapıyorum sizce işe yararmı?

yuruyus bandında buluna tıtresım aletını kullandım.cok faydası oluyor bel kemerı seklınde degıl onu bır sure kullandım fayda etmedı.yuruyus bantlarında bulunan tıtresım aletlerı cok daha guclu aletı cıkardıgım karnım kıpkırmızı oluyor....

kızlarrr kimse göbeğini eritmeye çalışmıyor muuu? hadi kızlar ha bi gayret ha bi destek eritelim şu yağlarııı

slmlar dogum sonrası bende de uzun bı balkon vardı ama artık balkoncuk
oldu:nazar: ıns. hıc kalmıcak ne mı yapıorum anlatııım:
spor salonuna gıdıorum haftada 4 gun
once yarım saat tempolu yuryus ve kosu
sonra 40duz mekık 40sag 40sol
bısıklet
40 mekık bacak hareketı25 sag ve sol
25 ters mekık
sonra dıer aletlerden 2 tanesı
ve yıne mekık40 tane ve yanlardan 37ser tane
en sonda tıtresım ayakta oturarak yuz ustu ...
bu kadar

mekik yerine geçecek bir hareket biliyor musunuz? göbeğimi sıkılaştırmak istiyorum ama bu mekik beni çok zorluyor, sıkılıp yapmıyorum

X