Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

ayy gaza geldim pazar günüde yazmışımkaydirigubbakcemile3

didscimm ölçü veriyorummmmmmmm şokkkdelikafadulden

GÖBEK : 68 inamadım geçen hafta regl dönemindeydim cm incelme yoktu bu hafta şok oldum birden gitmiş demekki:lepi:

kalça aynı malesef ama olsunn kaydirigubbakcemile2

göbek 77,5 basen 89

selam arkadaşlar,
bu topikte paylaşım yapan arkadaşlar sizlere bir sorun var. bende kilo vermeye çalışıyrum. 71 den 65.5 e düştüm. göbek çoktu Allah a şükür şimdi yok denecek kadar az amma bir problemim var. göbeği iyi hoş erittim mekikti falan derken gitti ama belimin yanlarındaki can simitleri gitmiyor.
aranızda benim gibi göbeği giderken belinin yanındaki yağlardan kurtulamayanlar var mı? yada benzer şikayeti olup kurtulan varsa ne yaptınız bunun için?
hepinize iyi zayıflamalar diliyorum
iyi günleer...

selam arkadaşlar,
bu topikte paylaşım yapan arkadaşlar sizlere bir sorun var. bende kilo vermeye çalışıyrum. 71 den 65.5 e düştüm. göbek çoktu Allah a şükür şimdi yok denecek kadar az amma bir problemim var. göbeği iyi hoş erittim mekikti falan derken gitti ama belimin yanlarındaki can simitleri gitmiyor.
aranızda benim gibi göbeği giderken belinin yanındaki yağlardan kurtulamayanlar var mı? yada benzer şikayeti olup kurtulan varsa ne yaptınız bunun için?
hepinize iyi zayıflamalar diliyorum
iyi günleer...

Bir kaç hareket önerebilirim;
* Ayakta dururken sağa sola eğilmece
* Yer yan yatıp dirseğin başını destelerken bacağını kaldırıp indirmece, sonra diğer taraf
* Yerde dizlerinin üzerinde emekleme poziyonunda sağ kolu kaldırken sol bacağı kaldırmaca, sonra tam tersi
* Sopa çevirmece
* Elma sirkesi + su + bal karışımını ve yeşil çay içebilirsin yağ yakması için
Aklıma şimdilik bunlar geldi a.s.

Ben bugün kaytardım :eek: ama 6 saatten fazla yürüdüm, ölüyorum yorgunluktan mirmirmirmir

GÖBEK : 68 inamadım geçen hafta regl dönemindeydim cm incelme yoktu bu hafta şok oldum birden gitmiş demekki:lepi:

Maşallah önce tabi :nazar: Kız 8 cm nası inceldin çıbık bizede anlat mafoldumben Artık gecede spor yapmaya başladım hala tık yok deliriciiimmmmm :gitme:

tebrikler arkadaşar süpersiniz darsıda bizlere inş.
didsim ben bugün 2.5 saat yürüdüm hareketlerimi yapamadım maaleseff :kedi:

şekerim 1 haftada 8 cm nasıl inceldin...... bizede anlatsana

Son düzenleme:

dün;

mekik 50
ters mekik 20
bacak esnetme 50
geri tekme 20 şer
omuzda sopa 5dk
çapraz mekik 25
derin nefes aklıma geldikçe(pek geldiği söylenmez ama)
ip atlama 200
ayakları indir kaldır 10
görünmez sandalye 30 sn
yere çömelme 15

herkese günaydın.. dids canım benim ölçüler aynı dünde hareket yapamadım çok kötüydüm regl dönemindeyim izinli sayabilir misin beni

Bir kaç hareket önerebilirim;
* Ayakta dururken sağa sola eğilmece
* Yer yan yatıp dirseğin başını destelerken bacağını kaldırıp indirmece, sonra diğer taraf
* Yerde dizlerinin üzerinde emekleme poziyonunda sağ kolu kaldırken sol bacağı kaldırmaca, sonra tam tersi
* Sopa çevirmece
* Elma sirkesi + su + bal karışımını ve yeşil çay içebilirsin yağ yakması için
Aklıma şimdilik bunlar geldi a.s.

teşekkür ederim. hepsini anladım amma şu sopa çevirmece nasıl oluyor nasıl yapılıyor? nasıl işe yarıyor bide?

yeşil çay günde 2-3 bardak içiyorum ama şu elmasirkesi, bal su karışımına bal koymadan olmaz mı? birde ne kadar miktarlar karıştırılıp ne zaman içiliyor aç mıı tok mu içiliyor?

1. yürüyüş /10 dk
2. bacak esnetme / 10
3. yere yat bacak kaldir / 25 er
4. stepper / 50
5. ters mekik / 20
6. ip atlama (zıplama) 100
7. mekik / 50
8. çapraz mekik / 20
9. derin nefes aklıma geldikçe
10. sag sol sopali / 5 dk
11. çömelme / 10
12. görünmez sandalye / 20 sn
13. ayaklari kaldir-indir / 25
14. geri tekme / 30 ar kere
15.yanlara eğilme / 3 dk

Maşallah önce tabi :nazar: Kız 8 cm nası inceldin çıbık bizede anlat mafoldumben Artık gecede spor yapmaya başladım hala tık yok deliriciiimmmmm :gitme:

2 hafta tık yoktu reglden sonra birden gitti çok şükürkaydirigubbakcemile5

şekerim 1 haftada 8 cm nasıl inceldin...... bizede anlatsana

1 hafta değil 2 haftadan daha fazla bi zaman da...valla sabah ilk işim elma sirkeli suyumu içmek oluyo yediklerime dikkat ediyorum ama rejim yapmıyorum..yeşil çayımı içiyorum 2 yada 3 kupa... didsciğiminn hareketlerini yapıyorum bide akşamları 20dk bisikletime biniyorum...kalçadan erimemişim ama olmaz ki bölee :pPdelikafadulden

bugünkiler

mekik 60
ters mekik 30
bacak esnetme 50
geri tekme 50
omuzda sopa 5dk
çapraz mekik 60
derin nefes aklıma geldikçe
ip atlama 100
ayakları indir kaldır 10
görünmez sandalye birazcık
yere çömelme 45
makas hareketi 100
Dün 23:00

teşekkür ederim. hepsini anladım amma şu sopa çevirmece nasıl oluyor nasıl yapılıyor? nasıl işe yarıyor bide?

yeşil çay günde 2-3 bardak içiyorum ama şu elmasirkesi, bal su karışımına bal koymadan olmaz mı? birde ne kadar miktarlar karıştırılıp ne zaman içiliyor aç mıı tok mu içiliyor?

Sopa çevirme beli inceltiyor canım. Bir tabureye oturup omuzuna bir sopa koy, düz karşına bakarken sağa sola dön.
Bal koymadan olmaz bence, mideyi koruyormuş okuduğuma göre, daha geniş bilgi için linki incele tatlım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-sirkesibalsuquot-formuluyle-zayiflayin.html

herkese günaydın.. dids canım benim ölçüler aynı dünde hareket yapamadım çok kötüydüm regl dönemindeyim izinli sayabilir misin beni

Yazdım canım Şeniz

04.05.2010

1. yürüyüş / 30 dk
2. bacak esnetme / 10 kez
3. yere yat bacak kaldir / 20
4. stepper / 50
5. ters mekik / 10
6. ip atlama (zıplama) 20
7. mekik / 30
8. çapraz mekik / 20
9. derin nefes / 20
10. sag sol sopali / 50